Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powodzenia zanim wbijesz 20 lvl lowienia w ciagu 150 godzin wbijesz 100+ i eq +9 

owszem bo w tym czasie też zrobiłem full eq +9 a lvl mi się nie opłaca wbijać >.< 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Poprawcie drop worku z pajeczą trucizna, bo co z tego, ze mam pelno jadów królowej, jak na rynku nie ma żadnego worka z trucizna...

Opublikowano

owszem bo w tym czasie też zrobiłem full eq +9 a lvl mi się nie opłaca wbijać >.< 

Pucybut sprzedaje konto,taki fajny serwer?

00899915336540443043.png

Opublikowano

Pucybut sprzedaje konto,taki fajny serwer?

otóż przegrałem tyle czasu ile miałem a teraz wyjeżdżam bo w porównaniu do Ciebie mam życie realne,  Osiągnąłem to co chciałem wbiłem całe eq +9 prócz zala, aure p, łowienie max  i to mi wystarczy, wspomogłem administracje poprzez zakup smoczych monet  w item shopie i jestem z siebie zadowolony bo mają bardzo dobry projekt ;) a Tobie drogi kolego kotwica w plecy :)  jeżeli masz jakiś ból dupy to mogę Ci podesłać ip ts3 na pw i wtedy mi powiesz co Ci leży na sercu bo tak bardzo hejtujesz przez internet a zapominasz że wcale w tym internecie nie jesteś anonimowy :)  moge się mylić ale wydaje mi się że w grze masz nick "Salivan" ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Koledzy. Przepustka do v2 dropi z królowej? Po ile stoją w m1?

Z królowej, baronówki. Po 300k idzie spotkać.

Opublikowano

Ja to mam taki problem, że chciałem sobie odświeżyć PD i najpierw kupiłem SM na surę, doszły po 5 minutach i chciałem doładować szamance i niestety wysłał mi się ten sam przelew który miał iść na surę, poprawiłem tytuł przelewu i od 20 minut nie ma SM'ów na koncie. 

@Endymion

Ok SMy z poprawionym tytułem przyszły. Co w takim razie z tym podwójnym przelewem? 

lownfast

Opublikowano

Pojawił się problem, mianowicie nie mam metin2client.exe a gdy mi pobiera to waży 0kb lub  62.2kb i nie idzie nic z tym zrobic

odpalanie przez patchera nie działa, ładuje mi się, pobiera pliki, wciskam start gry i nie wyswietla sie nic, znika patcher a metina nie ma :)

Opublikowano

Pojawił się problem, mianowicie nie mam metin2client.exe a gdy mi pobiera to waży 0kb lub 62.2kb i nie idzie nic z tym zrobic

odpalanie przez patchera nie działa, ładuje mi się, pobiera pliki, wciskam start gry i nie wyswietla sie nic, znika patcher a metina nie ma :)

Podjade do domu i Ci podeśle, 30 minut max.

Opublikowano

Ja to mam taki problem, że chciałem sobie odświeżyć PD i najpierw kupiłem SM na surę, doszły po 5 minutach i chciałem doładować szamance i niestety wysłał mi się ten sam przelew który miał iść na surę, poprawiłem tytuł przelewu i od 20 minut nie ma SM'ów na koncie. 

@Endymion

Ok SMy z poprawionym tytułem przyszły. Co w takim razie z tym podwójnym przelewem? 

To już nie nasza działka, musisz napisać do homepay i opisać sytuację.

xdnXBJo.png

Opublikowano

A ja przypominam, że już w najbliższy piątek tj. 17 lipca 2015 roku na naszym TeamSpeak3 odbędzie się idol! Zasad tego konkursu chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć, powodzenia dla wszystkich uczestników.

Adres serwera TeamSpeak3: ts3.vesteris.pl

Opublikowano

Chciałbym pochwalić team, grałem 2 razy na surahacku, dwa razy dostałem bana, ale serwer tak mnie wciągnął, że wracam trzeci raz tym razem na czysto.

Pozdrawiam wszystkich graczy i zachęcam wszystkich nowych do gry, naprawdę -warto-, nawet jak się kitracie to i tak wam to nic nie da bo mnie nikt nie widział, a ban i tak wleciał. ;)

Zapraszam do gry jeszcze raz.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Pojawił się problem, mianowicie nie mam metin2client.exe a gdy mi pobiera to waży 0kb lub  62.2kb i nie idzie nic z tym zrobic

Antywirus usunął ;<

Opublikowano

Uwaga! Podkręcamy nagrody za Idola!

Nagrody:

1 miejsce - 2000 SM + lizak

2 miejsce - 1500 SM + ppk

3 miejsce - 1000 SM + ppk

+ specjalne rangi na TeamSpeaku smile.png

Zapraszamy jutro o 20.00.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie hejtuje serwera ale tak szczerze serwer szybko się wypali bez eventów :/ szkaty  blasku to jest już rutyna :/ paru kolegów mi też pisało że szukają czegoś innego bo tutaj jest brak eventów a tak poza tym wszystko jest ok  

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie hejtuje serwera ale tak szczerze serwer szybko się wypali bez eventów :/ szkaty  blasku to jest już rutyna :/ paru kolegów mi też pisało że szukają czegoś innego bo tutaj jest brak eventów a tak poza tym wszystko jest ok  

True, jedyne czego brakuje to moim zdaniem eventów.

Opublikowano

Brak eventów? W piątek Idol, w niedziele OX, 31 lipca i 1 sierpnia ogromny konkurs pvp. Dopiero skończyłam 3 konkursy na forum. Eventy to nie tylko zuo.

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/2643-event-ox-19072015/

xdnXBJo.png

Opublikowano

­

True, jedyne czego brakuje to moim zdaniem eventów.

Zbyt wielka ilość eventów na takich serwerach to nie zawsze dobry pomysł bo psują rynek jak nie są robione z rozwagą :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...