Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się zacząć grę?

Ile osób średnio gra w tygodniu?

Dam rade ogarnąć grę szamanem, czy będę potrzebował kogoś, kto mnie będzie expił?

1 . Opłaca

2. Powiedziałbym że 1.5k q godzinach szczytu ale co ja tam wiem... wejdź i sam się przekonaj ;)

3. Powinieneś dawać rade. Na zinach z tego co słyszałem daje rade łatwo wp. Inne klasy mają trudności. Ale to pewnie kwestia eq. A jak nie to można expić na mieszanym

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

%appdata%/Vesteris

Upewnij sie że masz ten folder, jeżeli nie to go stwórz.

Przykładowa pełna scieżka:

C:\Users\Mikołaj\AppData\Roaming\Vesteris

Opublikowano

­

2nqgs4l.png

Co na to poradzić?

Problem stary jak świat.

1.Kliknij na ikonke vesteris PPM.

2.Wybierz rozwiąż problemy ze zgodnością.

3.Wybierz Rozwiąż problemy z programem.

4.W następnym okienku wybierz pierwszą opcje ''Program działał na starszych wersjach bla bla bla''

5.Następnie w okienku gdzie masz wybrać wersje programu wybierz windows 7.

I TYLE xD.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

%appdata%/Vesteris

Upewnij sie że masz ten folder, jeżeli nie to go stwórz.

Przykładowa pełna scieżka:

C:\Users\Mikołaj\AppData\Roaming\Vesteris

Stworzyłem ten folder, jednak problem nadal jest.

­

Problem stary jak świat.

1.Kliknij na ikonke vesteris PPM.

2.Wybierz rozwiąż problemy ze zgodnością.

3.Wybierz Rozwiąż problemy z programem.

4.W następnym okienku wybierz pierwszą opcje ''Program działał na starszych wersjach bla bla bla''

5.Następnie w okienku gdzie masz wybrać wersje programu wybierz windows 7.

I TYLE xD.

Kiedy klikam "rozwiąż problemy ze zgodnością" to wyskakuje, że zostało zakończone i nie potrzeba żadnych zmian.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Napisze ktoś ile mniej więcej dziennie ludzi gra i zrobi ss z głównego ch m1 ? z góry thx

Opublikowano

Napisze ktoś ile mniej więcej dziennie ludzi gra i zrobi ss z głównego ch m1 ? z góry thx

Takie screeny nic Ci nei dadzą, bo na ch1 m1 jest multum sklepów offline które tylko zajmują miejsce w m1

Opublikowano

Wyłączyłem stronę bo kilka osób pisało, że nie działa im i szukam problemu co wymaga tego akurat.

aa, do której będzie off? chciałem akurat bufka machnąć, a tu 404. xD

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

HELP ME!

Mam problem z patcherem (plik-Vesteris). Otóż patchuje dobrze, ładuje się itp, ale po załadowaniu obu pasków klikam START i nic.

Gra się nie odpala. Owszem mogę ją odpalić plikiem metin2client, działa wtedy okej lecz nie widzę wówczas na przykład NPC do wytwarzania pasów.

Odpalałam również przez Administratora, ale dalej dupa. Dodam, że używam Windowsa 8. 

THANK YOU FOR THE MOUNTAIN! :]

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

HELP ME!

Mam problem z patcherem (plik-Vesteris). Otóż patchuje dobrze, ładuje się itp, ale po załadowaniu obu pasków klikam START i nic.

Gra się nie odpala. Owszem mogę ją odpalić plikiem metin2client, działa wtedy okej lecz nie widzę wówczas na przykład NPC do wytwarzania passów.

Odpalałam również przez Administratora, ale dalej dupa. Dodam, że używam Windowsa 8. 

THANK YOU FOR THE MOUNTAIN! :]

jeśli nie widzisz npc od pasów wystarczy zobaczyć co masz ustawione w tym miejscu

243701437603847511438.png

jeżeli masz ustawione amd i nie widzisz npc, zmień na intel, wyłącz grę i odpal od nowa jako admin

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ile online? Warto wbijać na serwer ?­

Opublikowano

jeśli nie widzisz npc od pasów wystarczy zobaczyć co masz ustawione w tym miejscu

243701437603847511438.png

jeżeli masz ustawione amd i nie widzisz npc, zmień na intel, wyłącz grę i odpal od nowa jako admin

Dziekuje za pomoc, pomogło w 80%. NPC pojawił się, ale w postaci pieska ;] Ale to nieważne, ważne, że mogę na niego klikać itp

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Warto, a gra gdzieś z 1k?

Dziekuje za pomoc, pomogło w 80%. NPC pojawił się, ale w postaci pieska ;] Ale to nieważne, ważne, że mogę na niego klikać itp

Widocznie tak ma być :p

Co do serwera to naprawdę ciekawie się prezentuje, oglądam let's playe z serwera i mi się podobają.

Wbije na 100%.

Opublikowano

Grę zaczęłam dziś, muszę przyznać, że gra się super! Misje jak na Pl, co uwielbiam, dużo graczy, około tysiąca, w m1 baaardzo dużo sklepów, let's play'e z serwera też są ciekawe. Polecam na pewno! 

To prawda, że można wyłowić kupony SM?

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Grę zaczęłam dziś, muszę przyznać, że gra się super! Misje jak na Pl, co uwielbiam, dużo graczy, około tysiąca, w m1 baaardzo dużo sklepów, let's play'e z serwera też są ciekawe. Polecam na pewno! 

To prawda, że można wyłowić kupony SM?

To najwyżej zaczne pobierać clienta (kiedyś .. xD) i wbije zobaczyć jak to wszystko się prezentuje ;)

­

Opublikowano

To najwyżej zaczne pobierać clienta (kiedyś .. xD) i wbije zobaczyć jak to wszystko się prezentuje ;)

­

Razem sobie możemy pograć kumplu.

Planujecie jakiś update już?, czy na spontanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...