Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tylko Ty zostałeś zbanowany, powiązane z Twoim IP były postacie np. PDW 110 lvl, Skillerka 95 lvl, sporo ich było ;)

Mogą Ci podziękować :)

Cóż za desperacja powyżej xDD

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

bom bom bom 

@ ile online?

Wejdz sobie do M1 w Jinno albo nawet w Shinsoo, na pewno przekracza w godziny szczytu 1500 osób.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Ja tam sobie od 3 dni robię po 2-4h dziennie WO i mam full is (za yangi) + 600kk na sklepie z czego jeszcze 200 będzie jak zejdzie wszystko ale to tylko kwestia czasu. Serdecznie zapraszam na serwer na małym lvlu polecam robienie Wo do 2 wodza orków i ulepszanie itemów a gdy zarobimy na eq na kolejnego.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Wie ktoś od czego mi gra strasznie tnie? Na innych serwerach tak nie jest. Tnie w każdym miejscu i mapie...

Kolejny z problemów tego clienta :/

Wczoraj i dziś często dostrzegam lagi które uniemożliwiają grę.

Opublikowano

Obstawiam max 800-900 różnych ip na serwerze grając na w*m2 można się przekonać jak wygląda prawidłowo pokazana liczba graczy łącznie z sklepami offline które do liczby się nie zliczają. :)

Serwer polecam, dobrze się gra, chociaż przy 1-2 godzinach tak jak ja gram wiele się nie osiągnie na serwerze ale zawsze warto pograć trochę. 

Opublikowano

2hygndk.jpg
[*] RIP, to był 1 bot z 3 a teraz to bd uuhuhu .

A za to ze chujozo spier***** zbanowałeś mi ziomka konto Co nie był powiązany ze sprzedażą yangow a dostał Perma za nic na konto to Ci ku**a tak zajebie botami serwer ze gospodarka tak upadnie jak moje jajca gdy mi je będziesz ciągał frajerze. Mam nowy sprzęt wiec 12 metinów to dla mnie pikuś. A miałem kulturalnie odejść z serwera ale cóż serdeczny palec Ci w dupę śmieciu.

I nie to nie jest groźba po prostu mowie jak będzie. Już dzwonię po licke, będziesz tańczył jak Ci zagram bo jak do tej pory 3 boty działały 24/7 i wyciągały przez 11 h po 100-250 kk to policz sobie ile wyciągnie 12 bocikow .

Opublikowano

Serwer jest fajny do pogrania, tylko dalej niezmieniony smok zaczyna wku*wiać, są ścierwa, które nie mają w danym momencie jak zbić smoka, ale i tak zblokują i czekają, aż będą mogli wbić. Ludzie powinni się bić o gienki, żeby mieć klucze, a nie blokować wejście na smoka. Tutaj do WaleProsto, śmieciem jesteś, zero szacunku, pluje na ciebie

edit @Endymion pl0x bruh zrób coś z tym smokiem

Opublikowano

A za to ze chujozo spier***** zbanowałeś mi ziomka konto Co nie był powiązany ze sprzedażą yangow a dostał Perma za nic na konto to Ci ku**a tak zajebie botami serwer ze gospodarka tak upadnie jak moje jajca gdy mi je będziesz ciągał frajerze. Mam nowy sprzęt wiec 12 metinów to dla mnie pikuś. A miałem kulturalnie odejść z serwera ale cóż serdeczny palec Ci w dupę śmieciu.

I nie to nie jest groźba po prostu mowie jak będzie. Już dzwonię po licke, będziesz tańczył jak Ci zagram bo jak do tej pory 3 boty działały 24/7 i wyciągały przez 11 h po 100-250 kk to policz sobie ile wyciągnie 12 bocikow .

A ja podsumuję to wszystko i opiszę ludziom o co chodzi.

Na santer... sprzedawałeś yangi i kozaczyles, że na naszych shopach offline też zarobisz. Olałem to bo wiem, że shopy są zrobione dobrze. Dzisiaj pisałęs coś o handlu to polecielismy wszystkie postacie na które się logowałeś. Zacząłeś grozić, mówić jakei to piekło będzieiny z tobą mieli itd. Gdy zobaczyłeś, ze nie działają na mnie takie 'groźby' to zacząłeś gadać, że Twój brat został zbanowany, żeby go odbanować bo Ci łeb urwie, że nie jest powiazany z tą sprawa itd. Zachciałeś nawet być 'gm' (chyba o to ci chodziło) bo znasz tyle czitów itd, itp. Mówiłem żebyś przyszedł na ts z bratem i to wyjaśnił z Exo bo on banował. Przyszły trzy osoby, które ponoć Cie nei znały. Jak im udowodnliśmy że logowałeś się na ich postacie to nagle Cie znają. Jedna z tych osób powiedziała, ze da nam nicki Twoich postaci i dali. Jak sie okazało, postacie należały do ip jednej z osób które dawały nam te nicki. Dla mnie sprawa jest wyjaśniona i serio nie boję się tego, że postawisz sobie 12 botów. Dziecinne zachowanie, wręcz żałosne i brak mi komentarza na to, ale okej zgrywaj dalej kozaka i twardziela.

Opublikowano

­

Ja p******e, co ten metin robi z ludźmi

Opublikowano

Czy macie zamiar dodać/Zwiększyć drop Ulepszaczy do gildii jak dykta,pień i kamień? I w jakim terminie jeśli tak? 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Czy macie zamiar dodać/Zwiększyć drop Ulepszaczy do gildii jak dykta,pień i kamień? I w jakim terminie jeśli tak? 

Dodamy to za punkty osiągnięć przy najbliższej przerwie.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Błędy po uderzeniu smoka zostaną naprawione?

Wywalanie clienta?

Zrobicie coś z tym? :/

Jak Ci wywali clienta to podeślij mi na pw zawartośc syserr.txt z clienta ok? Bo mam 90h gry na serwerze i nie miałem problemu.

Opublikowano

Błędy po uderzeniu smoka zostaną naprawione?

Wywalanie clienta?

Zrobicie coś z tym? :/

Jak Ci wywali clienta to podeślij mi na pw zawartośc syserr.txt z clienta ok? Bo mam 90h gry na serwerze i nie miałem problemu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1431262-vesterispl-dedyk-medium/page-52#entry12224989

Zlobilem to juz dawno i czekam...czekam...i wkulwiam się.

@Edit

Kolejny napotkany błąd. Bije metina, wywala clienta, loguje się, wywala, loguję się...wywala.

Po pierwszym wywaleniu:

0722 11:20:14499 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0722 11:24:44108 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file.cpp(331): File is not a Granny file
0722 11:25:24472 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0722 11:28:15953 :: skillGetAffect - Strange Formula [Cięcie z Siodła]
0722 11:29:52035 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0722 11:29:13320 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file.cpp(331): File is not a Granny file
0722 11:30:57063 :: CPythonSafeBox::SetMallItemData(dwSlotIndex=55805) - Strange slot index
0722 11:30:57064 :: Unknown packet header: 100, last: 128 72

Ostatnie wywalenie clienta
0722 11:30:11647 :: Unknown packet header: 237, last: 253 255

Opublikowano

­

http://www.mpcforum.pl/topic/1431262-vesterispl-dedyk-medium/page-52#entry12224989

Zlobilem to juz dawno i czekam...czekam...i wkulwiam się.

@Edit

Kolejny napotkany błąd. Bije metina, wywala clienta, loguje się, wywala, loguję się...wywala.

Po pierwszym wywaleniu:

0722 11:20:14499 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0722 11:24:44108 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file.cpp(331): File is not a Granny file
0722 11:25:24472 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0722 11:28:15953 :: skillGetAffect - Strange Formula [Cięcie z Siodła]
0722 11:29:52035 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0722 11:29:13320 :: GRANNY: r:/granny/rt/granny_file.cpp(331): File is not a Granny file
0722 11:30:57063 :: CPythonSafeBox::SetMallItemData(dwSlotIndex=55805) - Strange slot index
0722 11:30:57064 :: Unknown packet header: 100, last: 128 72

Ostatnie wywalenie clienta
0722 11:30:11647 :: Unknown packet header: 237, last: 253 255

Może reinstal pomoże?

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Dużo osób gra?

Opłaca się wbijać wysoki lvl? Czy jest jakąś gildia/grupa osób która dominuje i metinow/bossów się nie pobjje?

Da rade WP bez buffa wbić max lvl ?

Ciężko zarobić na start? Metina m2 itp.

Opublikowano

­

Dużo osób gra?
Opłaca się wbijać wysoki lvl? Czy jest jakąś gildia/grupa osób która dominuje i metinow/bossów się nie pobjje?
Da rade WP bez buffa wbić max lvl ?
Ciężko zarobić na start? Metina m2 itp.

Jeśli chodzi o ilość osób to 1000+ w godzinach szczytu oczywiście.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Opłaca się zacząć grę?

Ile osób średnio gra w tygodniu?

Dam rade ogarnąć grę szamanem, czy będę potrzebował kogoś, kto mnie będzie expił?

Opublikowano

Jaka jest różnica w cenach między KU dla bodego, a dla wp? :D

Aura 2-2,5kk

Czarowane 1, 5-2kk

Reszta groszowe sprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...