Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy naprawicie bugowanie smoka ? ,bo nie na sie na niego wejsc nowego questa napiscie zeby nie trzeba wpisywac hasla i troche moze znowu aktywnosc znowicie na teamspeaku bo ciezko was znalezc :P 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy naprawicie bugowanie smoka ? ,bo nie na sie na niego wejsc nowego questa napiscie zeby nie trzeba wpisywac hasla i troche moze znowu aktywnosc znowicie na teamspeaku bo ciezko was znalezc :P

Daj nam kilka dni, aktualnie siedzimy w gronie administracji i omawiamy kilka ważnych spraw odnośnie serwera, wszyscy jestesmy poza domem woec dostęp do teamspeak3 jest dość ciężki.

Opublikowano

­

Daj nam kilka dni, aktualnie siedzimy w gronie administracji i omawiamy kilka ważnych spraw odnośnie serwera, wszyscy jestesmy poza domem woec dostęp do teamspeak3 jest dość ciężki.

Alko Team? :rolleyes:

Opublikowano

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. xp

up.

Boje sie ze mnie pobiją za bany... :(

Odbuguj smoka bo nie da się wejść.

Opublikowano

Zrobione.

Napisz jak jest jakiś większy problem z surą.

Chłopacy niedługo będą mieli jako jedni z pierwszych System Szarf Naramiennych na serwerze. Zapraszam ! :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Napisz jak jest jakiś większy problem z surą.

Chłopacy niedługo będą mieli jako jedni z pierwszych System Szarf Naramiennych na serwerze. Zapraszam ! :)

Problem taki, że cały ktoś z rozmawia z duchem, a nikt nie jest tak wygadany żeby przez +/- 8h gadać z duchem xD

Ponoć jak weszli na smoka to ktoś poza komnatą dodał się do PT do osób, które już były w środku i od tamtej pory nie da się wejść.

Nvm, już ktoś wszedł.

Opublikowano

Smok powinien być co godzine, ale dla każdej grupy, a nie tutaj jakaś pajacerka sobie zostawia jednego chara pod smokiem, blokuje sure, że nikt nie może wejść inny. To jest jak bugowanie kowala na DT, powinny być albo bany albo powinno zostać zmienione.

Opublikowano

Chodzi o to ze ludzie buguja przy wpisywaniu hasla i mozna go zablokowac najlepszy quest bylby bez hasla co godzine i grupe tepa bo inaczej ludzie non stop buguja   xD

Opublikowano

No to zrobić smoka dla każdej grupy co godzinę albo jedna grupa na godzinę na każdym CH

Opublikowano

Jestem tak z*******y ze to ma byc jak na pl, obiecuje ze to ogarne ;]]]

mam pytanie dlaczego ryby na 19 lv łowieniu z 49% szansą biorą słabiej niż np na 16? :D chodzi o wyciąganie all przedmiotów xD

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ahhhhh te DT... Od wczoraj byłem 5 razy i tylko 2 razy dostałem szansę ubić rippera... Jak nie wywali na metkqch mordu to przed kowalem. Może administracja w końcu zajmie się naprawą DT?

Opublikowano

Ahhhhh te DT... Od wczoraj byłem 5 razy i tylko 2 razy dostałem szansę ubić rippera... Jak nie wywali na metkqch mordu to przed kowalem. Może administracja w końcu zajmie się naprawą DT?

Robiłem DT +/- 15 razy i ani razu nie wywaliło, reszta z gildii to samo także to raczej problem od Ciebie, a nie od serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...