Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego jak wybiorę postać to ciągle mnie wywala i nie da się zalogować? coś nie tak z serwerem? 

Zaloguj się na inny kanał, przejdź kawałek (zmień miejsce położenia postaci), następnie wyloguj się i zaloguj na ten kanał, na który chcesz.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że piszesz to po tym, jak w nocy zbanowałam Cię za wh. :v

Owszem używałem i co z tego? Chyba nie sądzisz, że siedział bym na 35 lvlu i bawił się WH planując grać u was na stałe? Robiłem to z nudy a, że na waszym serwerze nie szkoda mi było dostać bana, miałem chwile uciechy bez jakichkolwiek oporów.  Nigdy nie używałem nielegalnych oprogramowań na serwerach które przypadły mi do gustu i na których planowałem zostać na dłużej. Wasz serwer mnie nudził, nic ciekawego się nie działo. Przez te sklepy offline i max 15 osób poruszających się w M1, miałem poczucie, że jestem na jakiejś mapie widmo. 

Rozumiem, strasznie boli negatywna opinia, bo to przecież szkodzi reputacji serwera a wiadomo bez reputacji nie przybędzie ludzi a gdy nie będzie ludzi IS się nie będzie zgadzał. 

Kolego uświadom sobie podstawową kwestie. Gdyby serwer był dobry to mimo zbanowania 35 lvla grał bym dalej, to nie postać o wysokim lvlu aby przygoda się skończyła. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Owszem używałem i co z tego? Chyba nie sądzisz, że siedział bym na 35 lvlu i bawił się WH planując grać u was na stałe? Robiłem to z nudy a, że na waszym serwerze nie szkoda mi było dostać bana, miałem chwile uciechy bez jakichkolwiek oporów.  Nigdy nie używałem nielegalnych oprogramowań na serwerach które przypadły mi do gustu i na których planowałem zostać na dłużej. Wasz serwer mnie nudził, nic ciekawego się nie działo. Przez te sklepy offline i max 15 osób poruszających się w M1, miałem poczucie, że jestem na jakiejś mapie widmo. 

Rozumiem, strasznie boli negatywna opinia, bo to przecież szkodzi reputacji serwera a wiadomo bez reputacji nie przybędzie ludzi a gdy nie będzie ludzi IS się nie będzie zgadzał. 

Kolego uświadom sobie podstawową kwestie. Gdyby serwer był dobry to mimo zbanowania 35 lvla grał bym dalej, to nie postać o wysokim lvlu aby przygoda się skończyła. 

ale o co ty cierpisz, na twoje miejsce przyjdzie 5 normalnych graczy, którzy będą grali uczciwie i którzy nie będą marudzili, że grali na wh bo serwer był nudny xD

obecnie większość serwerów to nuda, ja odkąd wyszło pierwsze wh gram na wh/ninja hackach itp, a tutaj odziwo gram bez jakichkolwiek cheatów mimo, że nie jestem kompletnie do tego przyzwyczajony i co? na Teri*s dostałem kilka banów na 150lvl postaciach z full eq, za każdym razem grałem od nowa mimo, że serwer to nic specjalnego 

co z tego, że w m1 jest 15 osób, a reszta to shopki skoro na spotach początkowych i wiedźmach są bitki, jak będę chciał się poklepać to dobije lvl, pójdę do groty na wróżki i będę się klepał, to tyle.

serwer polecam, miazga totalna, team najlepszy z jakim spotkałem się odkąd gram w metina.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

ale Ty jesteś pusty xD serwer się nudzi? kolego przegrałem 90h na łowieniu 10h na biciu ripa i expieniu i jeszcze większą chęć mam do gry :D  to jest Twoje 5 osób? twierdzisz że ponad 600 sklepów w jinoo by wystawiło 5 osób? twierdzisz że wszystkie metiny bossy do 95 levela wybiły by te 5 osób? żałosne ;)

nw0Ywhu.jpg

uZTITsM.jpg

wNr3tab.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

2 pytania :)

1. Czy dmg lwiego zostało trochę podrasowane tak aby nie odstawało od innych broni?

2. Czy dodacie do sklepu za po olejek zmiany płci? Wiem że jest za 5kk ale po co mam wydawać hajs jak mam dużo po xD

Opublikowano

xDefqonOnex a probowales wył nazwy sklepow ? Mi pomaga , nawet na pustej pustyni :D

Zgadzam sie z NestorOG , ban jak najbardziej słuszny , to ze ustawiles ruchy myszki , to nie znaczy ze to juz nie bot i bana nie dostaniesz ... 

ps. gdzie jest wejscie do kopalni ? xD

Nie pomaga,gdyby pomagało nie opisywał bym problemu.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Mi się serwer podoba, sam wydałem itemy ze względu na brak czasu. 
Polecam, bo na rybkach stoi więcej ludzi niż na PL teraz. :v

Opublikowano

2 pytania :)

1. Czy dmg lwiego zostało trochę podrasowane tak aby nie odstawało od innych broni?

2. Czy dodacie do sklepu za po olejek zmiany płci? Wiem że jest za 5kk ale po co mam wydawać hajs jak mam dużo po xD

1. dmg lwiego poprawiony

2. za 450 AP czy tam PO kup 3x eliksir poszukiwacza, sprzedaj za 9kk i kup zmianę płci transwestyto

Opublikowano

1. dmg lwiego poprawiony

2. za 450 AP czy tam PO kup 3x eliksir poszukiwacza, sprzedaj za 9kk i kup zmianę płci transwestyto

Haha transwestyto xD Dzięki za sugestie. Klikło się przes przypadek i nie chciało się nikomu usuwać postaci :)

Opublikowano

­

Nie ma to jak na 35 lvlu oceniać serwer jaki jest. Bo na 35 lvlu można faktycznie dużo rzeczy zrobić - exp w m1, exp w m2, trochę expa na bo, jakieś wyspy orków, czy jak to tam się zwie, trochę metków. Szkoda, że gra na takich serwerach zwykle zaczyna się od 75+ lvla.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer to dno, dzięki sklepom offline sztucznie utrzymują życie w mieście. Skili nie idzie zrobić, bo ku pali po 10x pod rząd. 

Co jak co ale sklepy offline to super sprawa, poza tym takie sklepy też musi ktoś wystawiać. Dzięki nim twoi rodzice mają mniejsze wydatki za prąd :D ponadto sklepy offline nie obciązają tak  serwera.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co jak co ale sklepy offline to super sprawa, poza tym takie sklepy też musi ktoś wystawiać. Dzięki nim twoi rodzice mają mniejsze wydatki za prąd :D ponadto sklepy offline nie obciązają tak  serwera.

Z tym obciążeniem serwera to bym lekko dyskutował, ale reszta co prawda to prawda. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Z tym obciążeniem serwera to bym lekko dyskutował, ale reszta co prawda to prawda. :)

Dlaczego? Przecież npc nie zużywają tyle łącza co zwykle sklepy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Po prezentacji i ilości osób jaka tutaj gra, chciałbym zagrać. Polecacie serwer ?

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Dlaczego? Przecież npc nie zużywają tyle łącza co zwykle sklepy.

Obciążają bazę danych a to jest najważniejsze w tej grze.

0LsM05U.png

Opublikowano

Używałeś, więc zostałeś zbanowany, proste. Nie rozumiem tylko oceniania serwera na 35lv, ale cóż ;p.

Negatywna opinia nie boli, lecz dziwi, bo do tej pory jesteś jedną z naprawdę nielicznych osób, które tak krytycznie się o serwerze wypowiadają. :D O reputacje serwera dbam poprzez swoją pracę, jaką na nim wykonuję. Jest ona naprawdę niezła :)

Jestem kobietą. Serwer jest dobry, ale widocznie nie trafił w Twój gust, wszystkim się nie dogodzi. :)

można wymieniac kd na pelerynki? jak tak to gdzie

U Hong Hae w pierwszym mieście.

xdnXBJo.png

Opublikowano

@Enobaria serwera bronic bedziesz proste =-D Ale nie zmienia faktu to ze to jest syf =-)

Po prostu nie pozwolę nazwać 8 miesięcy ciężkiej pracy naszej trójki syfem. :)

Wiadomo, komuś może się nie podobać, ale syfem można nazwać serwery, które nie potrafią nawet wystartować, a bugi utrudniaja rozgrywkę, a daniem głównym jest yangbug.

Serwer nie musi się komuś podobać, może nie być dla niego, ale nie jest syfem.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Wstawi ktoś z administracji w końcu licznik na stronie? Lub chociaż żeby podawał co trochę liczbę graczy online, chciałbym trochę rzetelności czyli czy graczy ubywa czy przybywa.

lownfast

Opublikowano

Ty w ogóle widzisz co piszesz? Dostałeś bana za WH i nagle wyszły od Ciebie te Twoje negatywne opinie, typowy polaczek :v

Skille wbija się lajtowo, na serwerze gra się z*********e, ludzi jest dużo, a sklepy offline jednak ktoś musi wystawiać i to ktoś z 30+ lvlem.

Is'a idzie zdobyć w 1 dzień grania na serwerze bo wszystko jest w cenie i wszystko schodzi, no ale cóż, pewnie wbijając ten swój 35lvl na WH znasz serwer lepiej ode mnie, mimo że mam 3x95lvl i 1x75 ^^.

Nigdy nie używałem nielegalnych oprogramowań na serwerach które przypadły mi do gustu i na których planowałem zostać na dłużej.

To mnie najbardziej rozjebało xD

Serwer Cię tak nudził, że i tak postanowiłeś na nim grać, pewnie chciałeś żeby serwer nie upadł z powodu "małej ilości graczy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...