Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja latam na wO na 5kontach+ :D

BTW. Dzis na v2 jakis typ z nickiem bodajze... 'Rozprokolo' na wh cisnal

Dziś go zbanowałam.

Nie widze rzemieślnika. Tego u którego robi się pas. Pamiętam że na poprzedniej odsłonie była jakaś precjalna łatka dla procesorów amd czy cos? Coś mi takiego świta xD Jest teraz coś takiego ??

W ustawieniach z intel zmień na amd.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób online?

Nie pytaj, tylko wejdź i się przekonaj.

Polecam serwerek, moi znajomi grają na nim i są zachwyceni ;)

Jeden z niewielu serwerów który jest tak dobrze ogarnięty.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie pytaj, tylko wejdź i się przekonaj.

Polecam serwerek, moi znajomi grają na nim i są zachwyceni ;)

Jeden z niewielu serwerów który jest tak dobrze ogarnięty.

Wolę zapytać, nie będę pobierał każdego serwera bo mam internet na limit.

Opublikowano

Mam pytanie do administracji dlaczego wczoraj jeden z Gm-ów napisał że drop szkat blasku będzie co tygodniowym eventem w soboty? Nie lepiej urozmaicać serwer i dać szkaty powiedzmy Heksa ze zmienionym oraz lekko odmiennym dropem niż blaski?

Pytnie: Czy to dobrze mieć sure WP 40 poziom już ostrze P? Bo wczoraj zdziwienie było widoczne u kilku osobników jak by nie wiem xD.?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dziś przebiliśmy 1300.

1300 graczy to po zalogowaniu się np na ch4 do jinno co najmiej 5-10 osób w kole w m1. Moim zdaniem na serwerze gra jakieś 700-800 osób a ta liczba to chyba zsumowana ilość sklepów offline+ graczy...Zamiast rzucać puste słowa ss z komendy daj.

00899915336540443043.png

Opublikowano

1300 graczy to po zalogowaniu się np na ch4 do jinno co najmiej 5-10 osób w kole w m1. Moim zdaniem na serwerze gra jakieś 700-800 osób a ta liczba to chyba zsumowana ilość sklepów offline+ graczy...Zamiast rzucać puste słowa ss z komendy daj.

kolego gdy było 700 osób to takiej wojny by nie było o wróżkę w grocie a tym bardziej cały mostek wędkarski by nie było zajęty jak tutaj na ss >.<  zobacz prawie 24 w nocy >.< Hejt Ci nie pykną ;)

7AbxvRD.jpg

a tutaj ss z obecnej chwili 

ta1zgAZ.jpg

a to jest CH5

mxksuoe.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Sprzedaje zmianki na zamowienie :D 7 kk 200 x ^.^ wszystkie rodzaje marmurow, oraz ku pisac,ulepszacze z pustyni/doliny pisac pw :D TYLKO HURTEM! xD

@Dodacie licznik na strone?

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobrze zrobiony nic tylko polecić i życzyć powodzenia ;) 

Co do ilości graczy, wystarczy wbić i samemu się przekonać ;d 

xD 

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobrze zrobiony nic tylko polecić i życzyć powodzenia ;)

Co do ilości graczy, wystarczy wbić i samemu się przekonać ;d 

GordOnix z Animemt2?

jesli tak to pierwszy raz spotkalem gracza z tamtego serwa po kilku latach. 

Mam pytanie. Client z starego vesterisa bedzie smigal, czy nie? 

25pl1sh.jpg

Opublikowano

można jakoś ustawić kowala na wyspie orków ? :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że tutaj po czasie admini nie oleją serwera bo póki co jest to chyba jeden z niewielu privów, który zapowiada się na dłużej.

Opublikowano

kolego gdy było 700 osób to takiej wojny by nie było o wróżkę w grocie a tym bardziej cały mostek wędkarski by nie było zajęty jak tutaj na ss >.<  zobacz prawie 24 w nocy >.< Hejt Ci nie pykną ;)

7AbxvRD.jpg

a tutaj ss z obecnej chwili 

ta1zgAZ.jpg

a to jest CH5

mxksuoe.jpg

Otóż właśnie max 700 osób tam gra,reszta to sklepy offline które stoją po 2 dni.. Czym ty się chwalisz tym,że na wróżce czy na moście u rybaka masz 10 osób. O zabiciu wróżek leci info na czacie,wiec respy zna każdy a łowienie na tym serw to tylko wciskanie spacji kilka razy..Serwer jest nudny do bólu a gdyby grało te 1k+ to dali by ss z komendy,śmieszek. Poza tym jeszcze w tym miesiącu wychodzą dużo lepsze serwery od tego niczym nie wyróżniającego się nudnego badziewia.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Rozumiem, że nie lubisz Endymiona i za to krytykujesz ten serwer, no ale cóż - też go nie lubię, ale serwer jest bardzo fajny.

Pierwsze co przychodzi mi do głowy jak czytam twoje wypociny to:

cebula.jpg

Opublikowano

Otóż właśnie max 700 osób tam gra,reszta to sklepy offline które stoją po 2 dni.. Czym ty się chwalisz tym,że na wróżce czy na moście u rybaka masz 10 osób. O zabiciu wróżek leci info na czacie,wiec respy zna każdy a łowienie na tym serw to tylko wciskanie spacji kilka razy..Serwer jest nudny do bólu a gdyby grało te 1k+ to dali by ss z komendy,śmieszek. Poza tym jeszcze w tym miesiącu wychodzą dużo lepsze serwery od tego niczym nie wyróżniającego się nudnego badziewia.

Kolego gdyby był nudny to nikt by tyle na nim nie grał >.< od roku nie mogłem znaleźć dobrego serwera bo tak max 10 h i kończyłem gre a tutaj? już mam 150 godzin przegrane i serwer się nie nudzi, mam 78 lv i czuje się jak bym dopiero zaczął grać, nudny bo nie potrafisz expić i wbiłeś max pewnie z 20 lv? kolego jestem ciekawy co powiesz o globalnym PL ? bo widzę ze zapewne tam nie grałeś ;) albo grałeś i też max 30 lv 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Kolego gdyby był nudny to nikt by tyle na nim nie grał >.< od roku nie mogłem znaleźć dobrego serwera bo tak max 10 h i kończyłem gre a tutaj? już mam 150 godzin przegrane i serwer się nie nudzi, mam 78 lv i czuje się jak bym dopiero zaczął grać, nudny bo nie potrafisz expić i wbiłeś max pewnie z 20 lv? kolego jestem ciekawy co powiesz o globalnym PL ? bo widzę ze zapewne tam nie grałeś ;) albo grałeś i też max 30 lv.

Jako 2-gi miałem trutke na serwie a Ostrze miałem na P po bodajże 3-4 dniach taki to pseudo hard. Ludzie tam grają tylko dlatego,że na ten moment nie ma nic ciekawego oprócz Teriosa,a i tak niezbyt duzo ludzi gra na tym Vesterisie. Tak jest tam nudno brak możliwości zorganizowania wojny gildii świadczy o tym ile tak na prawdę gra ludzi. Po dropnięciu truty i dobiciu 80 nie ma tam co robić..

00899915336540443043.png

Opublikowano

150h i 78lvl, cieniutko troszku :D Ja dopiero zaczynam i mam nadzieje, ze bede zadowolony jak na pierwszej odslonie vesterisa :)

ja nie expie, tylko lowie cały czas :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Przydało by się edytować drop metinów na mapach 95 bo tego nikt nie bije, ja sam mam ubitych około 600 bossów, a metinów z 300, z czego z nowej mapy może z 10 bo jest to po prostu nie opłacalne.

Jakbyście zwiększyli drop diamentów duchowych albo dodali drop egzo to by może je ktoś bił.

Opublikowano

można jakoś ustawić kowala na wyspie orków ? :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...