Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo lubie serwery hard/medium ale jak dla mnie ten serwer jest nudny, nic ciekawego tu nie ma procz shopow offline.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden z lepszych serwerow jakie widzialem ;). Polecam kazdemu i zapraszam do gry :P

btw. Endy , moze zmien te obrazki gdy wczytuje mape , bo źle sie ludzią kojarza - tzn z PL'em xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

jest jakiś sposób na ustawienie kowala na wyspie orków ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ty to dezan długie serie jednak robisz, propsy xD

Gdzie lepiej expić w v2 czy v3?

W v2 lepiej leci exp, v3 jest przydatne do dropu w sobote jak chcesz sobie blaski podropić :p

Opublikowano

Kim polecacie grac ??

Postac dobra do dropu i pvp ( bez wydawania zlotowek na is ) ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Kim polecacie grac ??

Chyba WP jest taką najlepszą klasą :P

To normalne, że boss/mob którego bijemy pokazuje nad głową tą samą chmurkę co my xD?

KlrqQiN.jpg

Opublikowano

Chyba WP jest taką najlepszą klasą :P

To normalne, że boss/mob którego bijemy pokazuje nad głową tą samą chmurkę co my xD?

KlrqQiN.jpg

U nas nawet potwory chcą ukazywać swoje emocje. ;)

Opublikowano

Kim polecacie grac ??

Do dropu i pvp WP bo na wyższych lvl'ach miażdzy w pvp, kilka hitów, wirek czy paluch na dobicie i gość znika, a w expie to istny czołg.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Polecam, bo Hikari serię nagrał.

Dodatkowo muszę polecić żeby Lord Makin był ze mnie dumny, ponieważ mam zakaz na wrzucanie prezentacji.

Jeśli zapropsuje serwer jego przyjaciela to może dostanę zgodę za nic, tak jak j****y zakaz dostałem za nic XDD

A tak serio to na prawdę polecam, bardzo fajny serwer, co do team'u jest oky, poziom techniczny wysoki, czego chcieć więcej :)?

9pn889.png

Opublikowano

Polecam serwer gorąco, atmosfera jest świetna, przypomina mi czasy świetności PLa, ludzie pomocni, nie tak jak na innych privach, napisze do kogoś z jakimś pytaniem a on albo nie odpisze, albo wyśmieje, tutaj każdy pomaga i ludzie są mega życzliwi :) 

Opublikowano

Polecam serwer gorąco, atmosfera jest świetna, przypomina mi czasy świetności PLa, ludzie pomocni, nie tak jak na innych privach, napisze do kogoś z jakimś pytaniem a on albo nie odpisze, albo wyśmieje, tutaj każdy pomaga i ludzie są mega życzliwi :)

Dokładne tak, wszyscy pomocni i łatwo czegoś się dowiedzieć, jak najbardziej POLECAM :)

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Serwer nawet spoko ale czy na każdym serwie muszą być te same sety broni i zbr? -.- to już tylko zniechęca :/

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Przestałem tu grać  bo myślałem że serwer się nie utrzyma :D a tu o proszę .

Ile osób gra dziennie ? tylko normalna liczbę najlepiej żeby Endy odpisał ;)

Opublikowano

Przestałem tu grać  bo myślałem że serwer się nie utrzyma :D a tu o proszę .

Ile osób gra dziennie ? tylko normalna liczbę najlepiej żeby Endy odpisał ;)

1-1,2k

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Serwer polecam gram tam jest naprawdę super,jedynie co mnie interesuje dlaczego ceny tak drastycznie spadają KU ? ;) za dużo w obiegu?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer polecam gram tam jest naprawdę super,jedynie co mnie interesuje dlaczego ceny tak drastycznie spadają KU ? ;) za dużo w obiegu?

Co to znaczy "drastycznie spadają" ? Przecież są normalne. Aura 2,5KK, Ostrze 1,5-2KK. Najlepiej sprzedawać KU po 20KK, przecież wtedy da się na nich zarobić. 

lownfast

Opublikowano

A czego się spodziewałeś po 2 tygodniach serwera?

Zresztą aura, ostrze i inne "główne książki" się utrzymują w cenie, także nie wiem o czym mówisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...