Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up " To już kolejna Twoja prowokacja w moim kierunku " WTF?  przecież ja cie pierwszy raz na oczy widzę na tym forum + odpisywałem ogólnie a nie do jakiegoś randoma z neta więc sobie nie schlebiaj...

reszty wypocin nie czytam.

Serwer mi się podoba i będę go polecał każdemu kto gra w metka : ]

Komputer: z NASA.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
9 minut temu, zac0 napisał:

@up " To już kolejna Twoja prowokacja w moim kierunku " WTF?  przecież ja cie pierwszy raz na oczy widzę na tym forum + odpisywałem ogólnie a nie do jakiegoś randoma z neta więc sobie nie schlebiaj...

Uff... kamień z serca.

reszty wypocin nie czytam.

Serwer mi się podoba i będę go polecał każdemu kto gra w metka : ]

Zatem jesteś ślepy na fakty. To wiele tłumaczy - Ze ślepym o kolorach nie pogadasz

Miej sobie swoje zdanie, masz do tego prawo. Ja mam prawo do swojego zdania. Argumentację przedstawiłam, zdaje się dość jasno. Miłej gry

Opublikowano
Dnia 24 czerwca 2017 o 20:58, MVP Charlie napisał:

Wulgaryzmy były przekreślone od początku, a zaprezentowana jest tylko postawa owego Administratora, który pozbywa się osób, które wyrażają się negatywnie na temat pewnej gildii i nie jestem pierwszym ani ostatnim na tej liście ;)

Miales 88 punktów jak dawałem bana. Gdybys miał mniej to byłoby normalnie 25 pkt za niewłaściwe zachowanie z powodem ktory opisałem przy banowaniu, ale ze przekroczyłbyś 100 to dałem bana z szablonu. 

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Chcę wrócić do gry po kilku miesiącach przerwy.

nk powie co robić, dam limit.

95lv sura wp skille na p, eq chyba max jak na mój poziom i sporo won w kieszeni. mam też buffka 100 lv.

mam expić na lemurach? jeśli tak do do którego, gdzie najlepiej dropić / expić. co teraz szybko schodzi?

narazie to yangi nie są problemem ale domyślam się, że eq na wyższe lvl jest drogie itd.

opłaca się łowić? czy system zwierzaków jest warty uwagi?

jest gdzieś jakiś poradnik z setami exp / pvp?

Opublikowano
3 godziny temu, 67d64b62d9 napisał:

Chcę wrócić do gry po kilku miesiącach przerwy.

nk powie co robić, dam limit.

95lv sura wp skille na p, eq chyba max jak na mój poziom i sporo won w kieszeni. mam też buffka 100 lv.

mam expić na lemurach? jeśli tak do do którego, gdzie najlepiej dropić / expić. co teraz szybko schodzi?

narazie to yangi nie są problemem ale domyślam się, że eq na wyższe lvl jest drogie itd.

opłaca się łowić? czy system zwierzaków jest warty uwagi?

jest gdzieś jakiś poradnik z setami exp / pvp?

Napisałam wyżej o obecnej sytuacji na serwerze. Nic nie jest przekoloryzowane w moim poście. Sam zdecyduj czy Ci się opłaca wracać czy łowić. O zwierzakach możesz zapomnieć, bo nawet jeśli będziesz miał kasę na to, by go zrobić, to nie kupisz ulepek, gdyż "celebryci" kiszą je w depo, a o biciu bossów, by sobie je wydropić, możesz zapomnieć, bo Cie do bossa nie dopuszczą

Edit: Są poradniki na forum serwera

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
2 godziny temu, Hawwa napisał:

Napisałam wyżej o obecnej sytuacji na serwerze. Nic nie jest przekoloryzowane w moim poście. Sam zdecyduj czy Ci się opłaca wracać czy łowić. O zwierzakach możesz zapomnieć, bo nawet jeśli będziesz miał kasę na to, by go zrobić, to nie kupisz ulepek, gdyż "celebryci" kiszą je w depo, a o biciu bossów, by sobie je wydropić, możesz zapomnieć, bo Cie do bossa nie dopuszczą

Edit: Są poradniki na forum serwera

po co mnie cytujesz, nie interesuje mnie co sądzisz o tym serwerze

Opublikowano
14 godzin temu, 67d64b62d9 napisał:

po co mnie cytujesz, nie interesuje mnie co sądzisz o tym serwerze

Zatem trzeba było spersonalizować swoje pytanie - zaznaczyć, kto może na nie odpowiadać, a kto nie. A cytować sobie mogę kogo chcę, póki ktoś nie zastrzeże sobie praw autorskich i póki ma to jakikolwiek związek z postem czy tematem. A już na bank nie cytuję Cię dla Twoich "złotych myśli". Możesz być pewien.

Serwera nie polecam, a Tobie życzę powodzenia przy wyciąganiu kija z okrężnicy. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Pewnie pytanie się powtarzało wielokrotnie, ale nie mam siły tego przeglądać więc zapytam:

Ile jest graczy na serwerze w godzinach popołudniowych? Jak wygląda chat ogólny, jest dużo wiadomości czy jedna na 5 minut?

Opublikowano
2 godziny temu, Azggar napisał:

Pewnie pytanie się powtarzało wielokrotnie, ale nie mam siły tego przeglądać więc zapytam:

Ile jest graczy na serwerze w godzinach popołudniowych? Jak wygląda chat ogólny, jest dużo wiadomości czy jedna na 5 minut?

Ludzi jest mnóstwo. Pobierz klienta i wejdź na serwer, przecież lepiej jak sam sprawdzisz niż inni Ci powiedzą, każdy inaczej odbiera już ten serwer :)
Wbijaj, zerknij, oceń- graj :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ludzi jest tyle co przy Rotundzie w niedziele okolo 12 :) w Warszawie, z wiochy ktorej pochodzi Kondymion to niema nawet skrzyzowania

banana tak jak pisalem wczesniej mozna wychaczyc za krytyke np na tym forum

ale odpisuje (Kondymion) na jednego meila, w sierpniu odpracowuje urlop, poswiece ci czas za zablokowane konta w dniu 29,02,2017 okolo godz 21, przez "Orchidea"

wiadomosci z MPC skasowali

moje IP Kondymin znalazl w sieci, "Admini" opiekujacy sie tym forum na pytanie skad ma moje IP nic nie odpisali miedzy innymi to: Kubek + Algade

Kondymin donosi do adminow i oni kasuja lub edytuja moje posty  ze slowa Rubinum

forum po reaktywacji jest szybsze od Roberta K. po 115 okrazeniach, forum jest Demonicznie SzyPkie :)

zeby nie bylo obiecalem, pukali juz do cb Kondymion do drzwi?

mi pisma przyszly, ze sprawdzaja, jakby co to Ja nawet nie anonimowo :)

troche zmieniles w tej grze kolorki te sprawy, dzieki sklepom 48 H masz duzo graczy (sklepy)

Polecam Rubinum niemiecki serwer, podobna chujnia jak Vesteris tyle ze tam nie klepiesz metka w DT, bana nie wychaczysz za free

diablo3x.png

Opublikowano

Perm na ts'ie za napisanie "xD", gdy pytając się jednego z administratorów w jaki sposób sprawdzają i banują fishboty, otrzymałem odpowiedź "kilkakrotnie wyślemy szept do podejrzanego gracza". Ogółem spoko, bo jest powiadomienie po stronie Windowsa, gdy ktoś wyśle komuś szept - stąd odpowiedź "xD", ale że rozdawać za to permy ;) Gdy stwierdziłem, że dostałem bana za nic, nazwano mnie kłamcą. :D

Dodatkowo perm na forum za multikonta. No ogółem też spoko, gdyby nie fakt, że drugie konto było założone po to, aby odwołać się od 3 dniowego bana, gdzie nie wiedziałem za co go dostałem. Prawdopodobnie za napisanie, iż event urodzinowy się przesunął przez to, że jeden z administratorów wbił 2 levele na PL'u (ze 109 na 111) w trakcie eventów rocznicowych. Jako że w ich regulaminie jest napisane:

Cytat

17. Użytkownik ma prawo odwołać się od każdej blokady. W tym celu powinien napisać zgłoszenie na support serwera Vesteris (http://support.vesteris.pl/). W innym wypadku Administrator ma prawo nie rozpatrzyć wniosku Użytkownika.

Każdy zbanowany ma prawo odwołać się do każdej blokady. Ma to zrobić poprzez support, który nie istnieje. Rozumiem, że miałem to zrobić przez ts'a? Niestety tam też mam perma za nic, a więc koło się zamyka.

Ogółem chciałem pomóc temu serwerkowi, bo ktoś z dość sporym zapleczem postaci/eq mnie oto poprosił, ale temu serwerowi nie da się pomóc mimo, że jest fajnie zrobiony i ma potencjał.

P.S. Spokojnie, bo już ktoś mnie oto na pw pytał - nie będzie ddosów, jako że już się w to nie bawię. Poza tym widać jak wygląda sytuacja i ten serwer tego nawet nie potrzebuje, jako że chyba sam upadnie. Wiecie - jak ktoś podsuwa na tacy administracji dowody na osobę, która leci na kilkunastu kontach na botach i administracja nic nie robi, to jeszcze spoko. Ale jak się łapie tę osobę i sprawia, że taka osoba samodzielnie przyznaje się na forum do tego czynu wypisując nicki postaci, na których cheatował, po czym administracja wchodzi i zamyka temat nie banując tych kont to pozdro elo xD<3 Ale to inna sprawa, w którą mam już wywalone, gdyż sam ogarnąłem tę osobę i wiem, że już nie haxi.

Opublikowano
32 minuty temu, metinowiec189 napisał:

CZyli privek chujnia wieje xD

Nie, nie wieje chujnią, bo to dobry serwer, ale po prostu niektórych akcji wiele osób nie rozumie. Bo gdy ktoś chce w jakiś sposób pomóc to jest nazywany osoba, która szuka pogłosu. ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
4 minuty temu, Endymion napisał:

Nieeee... Pare nowych rzeczy szykujemy :)

dziwię się wam:D przecież startując z drugim serwerem/reworkiem macie taaki hajs na stracie z is,że się w pale nie mieści.

Opublikowano
4 minuty temu, Kamb napisał:

dziwię się wam:D przecież startując z drugim serwerem/reworkiem macie taaki hajs na stracie z is,że się w pale nie mieści.

Rework na dobrze prosperującym serwerze, ktory działa od ponad dwóch lat? Po wojaku czy co?

Opublikowano
5 minut temu, Endymion napisał:

Rework na dobrze prosperującym serwerze, ktory działa od ponad dwóch lat? Po wojaku czy co?

dobrze prosperujacym to polemizowałbym,dobrze stał z rok temu.koniec gadki.wolę perłę:D

Opublikowano

Można wiedzieć ile osób w trakcie dnia online? :) Bo nie wiem czy się podejmować. Szukam serwera gdzie są ekipy i stary klimat :)

@@@@// Edit

Ok odkopałem wątki z wczoraj :)

Opublikowano
15 godzin temu, KastaKlamot napisał:

Szczególnie za 3 zł - 5kkk ;)

Co zrobisz za duża ilość złota jest na serwerze po tylu latach działalności 

Gdyby Endymion zmniejszył ilość o 10x z 1kkk na 100kk to by trochę wizualnie to zmieniło 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...