Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
22 godziny temu, Endymion napisał:

2 tygodnie od otrzymania przedmiotów. Polecanie działa, musiało być z Twojego pc już raz zakładane z refa.

no zakladalem.a co to ma dorzeczy? tylko jeden raz mozna zalozyc konto z polecenia? chyba nie o to w tym chodzi.nie czaje.

dobra juz doczytalem ze jest limit jednego konta na jednego kompa. teraz to juz nie do Ciebie pytanie,ale jak to ominac ktos wie? format trzeba robic?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 30.08.2017 o 18:38, Kamb napisał:

no zakladalem.a co to ma dorzeczy? tylko jeden raz mozna zalozyc konto z polecenia? chyba nie o to w tym chodzi.nie czaje.

dobra juz doczytalem ze jest limit jednego konta na jednego kompa. teraz to juz nie do Ciebie pytanie,ale jak to ominac ktos wie? format trzeba robic?

Ja na twoim miejscu bym spróbował, usunąć metka, ponownie wypakować i normalnie patcha zrobić, następnie zrobić polecenie.

Możliwe, że w jakimś pliku się to zapisuje ( tylko w jakim )

hnfsi.jpg
Opublikowano
4 godziny temu, xBumCykCyk napisał:

Ja na twoim miejscu bym spróbował, usunąć metka, ponownie wypakować i normalnie patcha zrobić, następnie zrobić polecenie.

Moze  serwer zapisuje ,,wizytowke" komputera?

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano
Dnia 11.09.2017 o 09:44, xBumCykCyk napisał:

klient raczej nic nie ma do rzeczy,bo konto zakladasz przez strone.podobno wallander na ktoryms gameplayu z vesterisa wyjasnial jak to zrobic,ale nie moge znalezc.na bank pomaga format.

Opublikowano

Na kanale Wallandera już chyba nie ma odcinków z Vesterisa bo wiele odcinków usuwał bo mu się nie podobały. A co do obejścia tego to jest sposób bo tak to bazuje na wizytówce komputerka, wystarczy mieć jakąś wiedzę o komputerach :D

BUMP

Opublikowano
2 minuty temu, Leasyyy napisał:

Na kanale Wallandera już chyba nie ma odcinków z Vesterisa bo wiele odcinków usuwał bo mu się nie podobały. A co do obejścia tego to jest sposób bo tak to bazuje na wizytówce komputerka, wystarczy mieć jakąś wiedzę o komputerach :D

kurwa facet weź napisz jak wiesz,a jak nie masz zamiaru pomoc to po co w ogóle piszesz?

Opublikowano

@Leasyyy

Wallander i vesteris? Tobie sie osoby nie pomylily? Ja sobie takiej serii nie przypominam

Jak już ktoś mówił o obchodzeniu 'wizytówki' komputera to raczej noperfect jak dostal bana na niemieckim serwie, z tym że nie mówił jak to zrobił, ale jakoś ominął bo bana nie miał xD

Opublikowano
1 godzinę temu, leszcz778 napisał:

@Leasyyy

Wallander i vesteris? Tobie sie osoby nie pomylily? Ja sobie takiej serii nie przypominam

Jak już ktoś mówił o obchodzeniu 'wizytówki' komputera to raczej noperfect jak dostal bana na niemieckim serwie, z tym że nie mówił jak to zrobił, ale jakoś ominął bo bana nie miał xD

http://lmgtfy.com/?q=jak+zmienić+adres+mac+poradnik+spryciarze+pl

tenor.gif

Opublikowano

Wallander nie nagrywał odcinków z Vesteris, ale w wakacje pogrywał na serwerze i zapewne gra dalej.

Co do tych "wizytówek" komputera, nie korzystamy z adresu MAC więc od razu oszczędzam wam tych kilku minut na sprawdzanie. :P

Serdecznie zapraszam na jeden z najdłużej działających serwerów na polskiej "scenie". 

Opublikowano

CO SIE ODJEBALO Z  barownowna? kiedys zbijalem na lajcie aa teraz nie moge ustac przy niej. jakie tam trzeba miec eq zeby ja solowac teraz?

Opublikowano

s2 juz jes,t z tego co zostalo z s1 :)

kondymion tak jak pisalem a nie bede sie powtarzal umecze ciebie i twoja jednoosobowa dzaialalnosc gospodarcza, zalozona w duzym pokoju, niedaleko CH Maximus,

Urzedem Skarbowym w Pruszkowie

zapraszasz na serwa, serdecznie? smieszne :)

cos co jest dobre, nie musi nikogo zapraszac i reklamowac

podpasek w TV w porze kolacyjnej juz nie reklamuja

jedynie Jarek i jego przydupasy "rzondzom w TVPis"

rownie dobrze mozesz zaprosic ludzi na "najszybsze forum w miescie" lub na wsi

do tych jak to dumnie napisaleś: Serdecznie zapraszam na jeden z najdłużej działających serwerów na polskiej "scenie"

od wuja ci brakuje, nigdy nie dociagniesz do tego co zrobila jedna osoba: Pandora MT2 i EliteMt2 mial chyba jesze DiamontMT2

4 lata to trwalo, facet dorosl zalozyl rodzine i dal luz z serwerami co polecam tobie

jak powstaly w/w serwery w pamperach chodziles?

diablo3x.png

Opublikowano
5 godzin temu, psuj napisał:

s2 juz jes,t z tego co zostalo z s1 :)

kondymion tak jak pisalem a nie bede sie powtarzal umecze ciebie i twoja jednoosobowa dzaialalnosc gospodarcza, zalozona w duzym pokoju, niedaleko CH Maximus,

Urzedem Skarbowym w Pruszkowie

zapraszasz na serwa, serdecznie? smieszne :)

cos co jest dobre, nie musi nikogo zapraszac i reklamowac

podpasek w TV w porze kolacyjnej juz nie reklamuja

jedynie Jarek i jego przydupasy "rzondzom w TVPis"

rownie dobrze mozesz zaprosic ludzi na "najszybsze forum w miescie" lub na wsi

do tych jak to dumnie napisaleś: Serdecznie zapraszam na jeden z najdłużej działających serwerów na polskiej "scenie"

od wuja ci brakuje, nigdy nie dociagniesz do tego co zrobila jedna osoba: Pandora MT2 i EliteMt2 mial chyba jesze DiamontMT2

4 lata to trwalo, facet dorosl zalozyl rodzine i dal luz z serwerami co polecam tobie

jak powstaly w/w serwery w pamperach chodziles?

typie wez posyp troche tego co ty bierzesz.poważnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie zbyt się odnajduje na serwerze a planuje wrócić i zastanawiam się, czy nadal zarobek w WO jest spoko na wcześniejszych poziomach? 

jeżeli tak, to która postać lepsza, WP czy BODY? były jakieś nerfy albo buffy?

fb.com/myrodj

Opublikowano
5 godzin temu, Lancer Miszcz napisał:

nie zbyt się odnajduje na serwerze a planuje wrócić i zastanawiam się, czy nadal zarobek w WO jest spoko na wcześniejszych poziomach? 

jeżeli tak, to która postać lepsza, WP czy BODY? były jakieś nerfy albo buffy?

WO nadal jest dobrym zarobkiem, nie było żadnego nerfa/buffa, na WO polecam bodziaka. :P 

Opublikowano
2 godziny temu, haker6120 napisał:

Jak wygląda sprawa z graczami? Jest ok 1k?

Można prosić screena z M1?

Jak wbiłem o 12 godzinie to na czacie przez 15 minut napisała jedna osoba. Sklepów coś tam jest, ale ludzi wtedy na ch1 widziałem może z 5. Rozumiem, że wczesna pora i ludzie pracują/chodzą do szkoły, ale ludzi tutaj jest malutko.

ss z teraz ze sklepami oraz z ukrytymi sklepami:

ss.jpg

ss2.jpg

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano
36 minut temu, Scooby6 napisał:

Jak wbiłem o 12 godzinie to na czacie przez 15 minut napisała jedna osoba. Sklepów coś tam jest, ale ludzi wtedy na ch1 widziałem może z 5. Rozumiem, że wczesna pora i ludzie pracują/chodzą do szkoły, ale ludzi tutaj jest malutko.

ss.jpg

ss2.jpg

Wieczorami na serwerze jest online po 800 osób. Nie spodziewałbym sie dużego ruchu s grze o 12:00 w czwartek.

Opublikowano
14 godzin temu, Scooby6 napisał:

ss.jpg

ss2.jpg

Jest spora przepaść między tym co było a tym co jest :D

/

Opublikowano
2 godziny temu, p4w6i napisał:

Jest spora przepaść między tym co było a tym co jest :D

i tak pewnie niedługo wrzucą jakąś rozbudowaną aktualkę, trochę reklamy i znowu 1,5k będzie

tenor.gif

Opublikowano

Vesteris powoli sie sypie jak cala reszta. Jeszcze do niedawna gralo 1k + teraz juz 700-800 osob a za jakis czas jeszcze bardziej spadnie. Aktualki raczej tez nie pomoga. Taki los kazdego serwera :P

Opublikowano

wiecie jak naprawic problem z enigma protector?

stosowałem się do wskazówek podanych na forum, lecz to nie pomaga

Opublikowano
20 minut temu, Tivos napisał:

wiecie jak naprawic problem z enigma protector?

stosowałem się do wskazówek podanych na forum, lecz to nie pomaga

Zaktualizować system przy pomocy Windows Update. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...