Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duzo ludzi jeszcze gra? Jakies porady dla zaczynajacego od zera bez isa? 

Łowienie rybek, 1000 jest na spokojnie do 1,5 też pewnie podbija :D

/

Opublikowano

czy ktos z administracji moze chociaz odpisac na forum? mnostwo osob wlacznie ze mna ma problemy z odpaleniem clienta

Opublikowano

Serwer stoi już dużo czasu i uważam, że jest godny polecenia. Jak dla mnie najlepszy serwer typu Medium!

Pozdrawiam!

Opublikowano

Gram

Wywala serwer (chyba tylko mi)

20 minut temu

od tamtej pory nie moge sie wlogowac bo konto podobno juz Polaczone

a jak wbijam z innego to tamta postac jest offline (patrze w znajomych)

nie moge sie wlogowac

ktos cos?

Opublikowano

Co mam zrobic jak mam konto zarejestrowane na mailu ktory zostal usuniety a w grze pisze mi nieprawidlowe dane mimo ze na stronie moge sie normalnie zalogowac

Ktos cos?

Opublikowano

Serwer dla mnie w tym momencie się skończył, wymieniłem eq z innego serwera za eq tutaj i zostałem z niczym... Wiem że to nie ich wina ale mówi się trudno.

Opublikowano

Na Vesterisie jest 2 dniowa cofka :/

Mam nadzieję, że ludzie zostaną na serwerze i nie zaczną sprzedawać eq / postaci

Vesteris jest świetnym serwerem tylko ten incydent co teraz się zdarzył to masakra

Tzw Złośliwość rzeczy martwych -,-

https://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/36273-wyja%C5%9Bnienie-sytuacji/

cofka która dotyczy itemów a nie całej gry... więc nie wiem po co siejesz ferment tłuczku

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Na Vesterisie jest 2 dniowa cofka :/

Mam nadzieję, że ludzie zostaną na serwerze i nie zaczną sprzedawać eq / postaci

Vesteris jest świetnym serwerem tylko ten incydent co teraz się zdarzył to masakra

Tzw Złośliwość rzeczy martwych -,-

https://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/36273-wyja%C5%9Bnienie-sytuacji/

cofka która dotyczy itemów a nie całej gry... więc nie wiem po co siejesz ferment tłuczku

No mój błąd, zapomniałem dopisać że itemków ;)

ExtHL5R.gif

Opublikowano

była cofka o 2 dni ludzie uciekają i sprzedają eq

Serwer trzymał się trochę czasu ale nadszedł jego koniec xD

Opublikowano

Co to są 2 dni na takim serwerze? To jest nic, a rekompensata moim zdaniem i tak jest za duża. Robią co mogą, a z rzeczami martwymi nikt nie wygra.

Gramy dalej, a słabe ogniwa niech spier....., bo kule u nogi niepotrzebne na Vesterisie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

była cofka o 2 dni ludzie uciekają i sprzedają eq

Serwer trzymał się trochę czasu ale nadszedł jego koniec xD

Koniec? xD 

Wymienią eq, zobaczą potem że serwer nadal stoi bardzo stabilnie i będą tego żałować. Nie sądzę, aby taki serwer padł przez cofkę o 2 dni + ta rekompensata.. No ale cóż poradzić :D 

Opublikowano

ogolnie to nie gram

bo w niedziele zaczolem gre i w kilka dni wyrobilem stalki bojowe itd misje. No wszystko do 72lvl

I jak mysle ze te eq bede musiec od nowa robic to sory ale nie

Opublikowano

I super, kazdego malkontenta pozdrawiam z całego serca i polecam wypieprzać.Przez głupie dwa dni serwer nie padnie, a każdy kto HURR COFKA KONCZE GRE BO PRZECIEZ TO JAKBY MI CAŁY ROK ZABRALI DURR, NIE MA SENSU GRAC, SERWERPADNIE HUURRR SZNURRR niech w********a na kotleta tygodniowego, bo tam cofek nie ma, tylko od razu wyłączenie maszyny :D

Bedę grał dalej, nie ma co płakać, kiedyś na pl'u nie takie cofki były

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

powoli zabieram się do powrotu na serwer, ale jak patrze na te ceny w sklepach to się za głowę łapię. dlaczego zioła z małp kosztują tak cholernie dużo? za zioło z trudnych małp cenią się po 50kk, nawet za zioło z łatwy po 20kk. może to tylko kwestia tego, że serwer długo stoi i ludzie mają kasę, dunno, tylko śmiać mi się chce gdy widzę KU Ognisty Duch od 1 do 5kk a po chwili znajduję w sklepie 9 sztuk za 100k  :D

mam jeszcze pytanie:

czy nadal warto łazić na tę wyprawę orkową i ulepszać/dropić zmianki, czy może jest jakiś bardziej opłacalny zarobek na postaci 50lvl / 35lvl? 

fb.com/myrodj

Opublikowano

ogolnie to nie gram

bo w niedziele zaczolem gre i w kilka dni wyrobilem stalki bojowe itd misje. No wszystko do 72lvl

I jak mysle ze te eq bede musiec od nowa robic to sory ale nie

wow, to faktycznie dużo osiągnąłeś, wielka strata dla całego serwera 

Opublikowano

powoli zabieram się do powrotu na serwer, ale jak patrze na te ceny w sklepach to się za głowę łapię. dlaczego zioła z małp kosztują tak cholernie dużo? za zioło z trudnych małp cenią się po 50kk, nawet za zioło z łatwy po 20kk. może to tylko kwestia tego, że serwer długo stoi i ludzie mają kasę, dunno, tylko śmiać mi się chce gdy widzę KU Ognisty Duch od 1 do 5kk a po chwili znajduję w sklepie 9 sztuk za 100k  :D

mam jeszcze pytanie:

czy nadal warto łazić na tę wyprawę orkową i ulepszać/dropić zmianki, czy może jest jakiś bardziej opłacalny zarobek na postaci 50lvl / 35lvl? 

zioła tyle kosztują, bo się robi z nich certyfikaty (czy jakoś tak) do wbijania lvli konia powyżej 21

wo dalej dobre, bo cory dropią + redka dropnie to całkiem spoko

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...