Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, psuj napisał:

szykuja to, co juz jest lub bylo na innych serwerach , wprowadzaja powoli zeby sciagnac graczy, riposty alchemia, wyzszy lvl ??

nowe mapy ??? to po wiekszosci sa z Niemiec lub z PCHRL

serwer, to tak jak granica z ZSRR z przejsciem w Medyce, czosnkiemi, brudnymi skarpetami zalatuje

zauwaz jedna rzecz, gracze to po wiekszosci malolaci, sam nim kiedys byles

( ja tez nim kiedys bylem zmarnowalem na metina S12 Monoli kupe lat ale na allegro poza prądem odzyskalem kupe kasy, teraz bylbym miliarderem jak "ty"), niewiele wiecej lat masz niz oni

idz do psycholoda dzieciecego i poznaj lub poczytaj w necie o psychice dzieci lub malolatow:

- jest cos co wciaga (LOL, CS i inne gry, nie metin)

- zainteresowanie dziecka po jakims czasie mija

- co powie kumplom o "Vesterisie" ???

- to co przeczyta na MPCForum

NIGDY NIE DOROWNASZ PANDORZE ELITE i jeszcze jakis inny serwer mial gostek, Diamond chyba

trzymasz ten szajs bo masz kase na oplaty, twoja sprawa

ale nie zapominaj UOKiK ciebie tez dotyczy i US bo masz dzialalnos handlowa z tego co mowi PayPal

tak jak wczesniej pisalem to Jal

wracajac do tego co napisalaa osoba o odsyskiwani hasla o tym nie masz pojecie

pliki gry bezmyslnie przeklepane, przypuszczam ze odzyskiwanie hasla nie dziala jak na starych serwerach metina

A czy wiesz że za odzyskiwanie hasła jest odpowiedzialna strona a nie pliki gry?

Wyjdź już z tego internetu, dobrze ci to zrobi.

Tak wgl od kiedy PayPal udziela jakichkolwiek informacji osobom trzecim?

I co ma Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów wspólnego z Endymionem?

Chciałeś zabłysnąć ale cóż...

Gówno się nie błyszczy.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
5 godzin temu, psuj napisał:

szykuja to, co juz jest lub bylo na innych serwerach , wprowadzaja powoli zeby sciagnac graczy, riposty alchemia, wyzszy lvl ??

nowe mapy ??? to po wiekszosci sa z Niemiec lub z PCHRL

serwer, to tak jak granica z ZSRR z przejsciem w Medyce, czosnkiemi, brudnymi skarpetami zalatuje

zauwaz jedna rzecz, gracze to po wiekszosci malolaci, sam nim kiedys byles

( ja tez nim kiedys bylem zmarnowalem na metina S12 Monoli kupe lat ale na allegro poza prądem odzyskalem kupe kasy, teraz bylbym miliarderem jak "ty"), niewiele wiecej lat masz niz oni

idz do psycholoda dzieciecego i poznaj lub poczytaj w necie o psychice dzieci lub malolatow:

- jest cos co wciaga (LOL, CS i inne gry, nie metin)

- zainteresowanie dziecka po jakims czasie mija

- co powie kumplom o "Vesterisie" ???

- to co przeczyta na MPCForum

NIGDY NIE DOROWNASZ PANDORZE ELITE i jeszcze jakis inny serwer mial gostek, Diamond chyba

trzymasz ten szajs bo masz kase na oplaty, twoja sprawa

ale nie zapominaj UOKiK ciebie tez dotyczy i US bo masz dzialalnos handlowa z tego co mowi PayPal

tak jak wczesniej pisalem to Jal

wracajac do tego co napisalaa osoba o odsyskiwani hasla o tym nie masz pojecie

pliki gry bezmyslnie przeklepane, przypuszczam ze odzyskiwanie hasla nie dziala jak na starych serwerach metina

Gościu co ty w ogóle tworzysz ? : O Jest taki chaos w tej wypowiedzi, że 3 analityków miałoby problem o co chodzi :D Serwer się trzyma i trzymał będzie :)

/

Opublikowano
15 godzin temu, TonyBletek napisał:

I co ma Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów wspólnego z Endymionem?

Prezes UOKiK Marek Niechciał, a sprawdził co ten gosciu gada za głupoty.

A łączy nas to, że moja dziewczyna odbywa tam praktyki.

Brak mi słów na tego gościa, co jakis czas mu sie przypomni o serwerze i pisze kolejne posty z których nic nie można zrozumieć. Ktoś powinien coś z tym zrobić, może zaprowadzić go do psychiatry?

Opublikowano
7 godzin temu, Endymion napisał:

Prezes UOKiK Marek Niechciał, a sprawdził co ten gosciu gada za głupoty.

A łączy nas to, że moja dziewczyna odbywa tam praktyki.

Brak mi słów na tego gościa, co jakis czas mu sie przypomni o serwerze i pisze kolejne posty z których nic nie można zrozumieć. Ktoś powinien coś z tym zrobić, może zaprowadzić go do psychiatry?

Może chce cie na kawe zaprosić i nie wie jak ^^

Ale tak na poważnie.

To jest chore skoro wchodzi w sfere życiową bliskich ci osób.

Jeżeli masz czas idź do prawnika i pokaż mu to co pisze, jak dla mnie podchodzi to już pod prześladowanie.

Opublikowano

W sumie to chyba można nazwać najlepszy serwer ostatnich dwóch lat, nie miał chyba żadnej konkurencji. Ravie, balmory puste, a vesteris dalej grywalny. 

Nie gram na serwerze od ponad roku, ale jak widać dalej interesują się projektem. Jakbyśmy mieli takich adminów na każdym serwerze to by dziś było z 10 dobrych serwerów, a nie 40 kotletów.

Pozdro chłopaki. :=)

Opublikowano
4 godziny temu, MaTe ^^ napisał:

W sumie to chyba można nazwać najlepszy serwer ostatnich dwóch lat, nie miał chyba żadnej konkurencji. Ravie, balmory puste, a vesteris dalej grywalny. 

Nie gram na serwerze od ponad roku, ale jak widać dalej interesują się projektem. Jakbyśmy mieli takich adminów na każdym serwerze to by dziś było z 10 dobrych serwerów, a nie 40 kotletów.

Pozdro chłopaki. :=)

A dziewczyny?

Dzięki!

Już niedługo jakiś event się szykuje... :ninja:

xdnXBJo.png

Opublikowano
6 godzin temu, Nuts. napisał:

podbijam pytanie? 

W okolicach 900. Ostatnimi dniami widac wzrost graczy, mysle ze wydarzenie ktore w najbliższym czasie sie odbędzie bedzie kolejnym powodem do powrotu dla sielu osób.

Opublikowano
14 godzin temu, hubi414 napisał:

Nie moge uruchomic clienta :

The Enigma Protector

Internal Protection Error, please contact to author!

W ogłoszeniach jest temat o tym błędzie. :)

Opublikowano
6 godzin temu, Endymion napisał:

W ogłoszeniach jest temat o tym błędzie. :)

Wczoraj zrobiłem to co w ogłoszeniu i dalej to samo, wysłałem pw na forum

Opublikowano
15 godzin temu, Endymion napisał:

https://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/41222-wydarzenie-letnie/

Wygląda to dosyć ciekawie :D

/

Opublikowano

Nutas. kody startowe do NASA sa, ale w NASA

od Kondymiona i Enobaria mozna dostac kod startowy do nowego metka :)

co wazne za free :)

kurwa nie tylko ja pisze bez zrozumienia

ale TonyBletek jest lepszy

KONDYMION: nie znam twojej dziewczyny o czym napisal ten daun ? co mnie wuj obchodzi

ale o ile tam pracuje to: ma obowiazek jak US rozpatrzyc dana sprawe i poinformowac dana osobe ktora wyslala zgloszenie (NIE anoniomowo)

o fakcie ze sprawa zostala przyjeta, tak jak US ktory do ciebie zapukal i zapuka nie raz, obiecuje

tak sie zastanawiam o czym pisalem wczesniej mam SS z gry co mnie oczerniali, zawsze to POLICE wysle wezwanie do ciebie o podanie IP

niegrzeczych lamusow, SS z lutego tego roku okolo 2 tyg wczesniej co zablokowal Enobaria moje konta (uzytkownik MPC nie znajac mojego IP, dziwne???)

ale nie jest dziwne bo podaja IP bez wiedzy "strasznie zmulonowe" po update serwera MPC

tak jak pisalem wczesniej "Mozliwosc sprzedazy postaci w grze" to jest plus, nic wiecej z tej gry

polecam Rubinum, niemiecki serwer z czego po wiekszosci Kondymiom zapozycza tematy w grze

sporo osob to tak jak na Vesteris sklepy 48H

gra duzo osob, zeby sie dorobic trzeba podlapac nowosci na czym mozna zarobic

klepanie metkow nie w DT malo oplacalne, nie trzeba tam klepac metkow w DT

przypomne sie, zrob sobie z tego polewe

US moze umeczyc kazdego a tym bardziej ze "prowadzisz dzialalnosc gospodarcza, cos o bazie dabych"

uwierz jak sw. Tomasz, panstwo zbiera na 500+, PKB "rosnie" w TVPis wiec chetnie od ciebie wezmie pieniazki

diablo3x.png

Opublikowano

@psuj

Czy tak ciężko jest używac wielkich liter i znaku "kropki"? Czy tak ciężko zbudować choć kilka poprawnych zdań? Przecież tych Twoich wypocin się nawet czytać nie da... wylewasz tu żale od pół roku i jak Cie wszyscy zlewali ciepłym moczem tak dalej to robią.
Czasem ciężko mi zrozumieć ludzi.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
3 godziny temu, MoHa15 napisał:

@psuj

Czy tak ciężko jest używac wielkich liter i znaku "kropki"? Czy tak ciężko zbudować choć kilka poprawnych zdań? Przecież tych Twoich wypocin się nawet czytać nie da... wylewasz tu żale od pół roku i jak Cie wszyscy zlewali ciepłym moczem tak dalej to robią.
Czasem ciężko mi zrozumieć ludzi.

Przecież on na hejtowaniu vesterisa spędził więcej czasu, niż w szkole, co widać po jego postach. Niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem, on nie umie nawet pisać ze zrozumieniem.

tenor.gif

Opublikowano

Dobry gość, że jeszcze ci się nie znudziło. Ostatni raz ci mówię gościu że z nickiem "psuj5" na naszym forum nie byłeś ciężki do znalezienia.

Pzoa tym jak z taką składnią chcesz napsiać skargę konsumencką?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ork Czarodziej napisał:

Przecież on na hejtowaniu vesterisa spędził więcej czasu, niż w szkole, co widać po jego postach. Niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem, on nie umie nawet pisać ze zrozumieniem.

3 dodatkowe chromosomy robią robote :)

Nie chce mi się tego syfu z pw kopiować co mi napisał bo ktoś musiałby to rozszyfrować,

samo patrzenie na jego składnie zdań wypala oczy.

Opublikowano

@Endymion

jeżeli założę postać w sobotę i dostane te eventowe bronie to znikną po 14 dniach czy w poniedziałek?

dlaczego nie działa polecanie? założyłem konto z polecenia i z tego konta następne. ani jedno ani drugie nic nie otrzymuje.

Opublikowano
17 minut temu, Kamb napisał:

@Endymion

jeżeli założę postać w sobotę i dostane te eventowe bronie to znikną po 14 dniach czy w poniedziałek?

dlaczego nie działa polecanie? założyłem konto z polecenia i z tego konta następne. ani jedno ani drugie nic nie otrzymuje.

2 tygodnie od otrzymania przedmiotów. Polecanie działa, musiało być z Twojego pc już raz zakładane z refa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...