Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"serwer nie jest jeszcze otawrty"

o co chodzi?

Jest wyłączony jak taką informacje dostajesz. :v

Opublikowano

Fantastyczne aktualizacje, zawsze byłem pod ogromnym wrażeniem skrupulatności i dbałości o szczegóły. Ilość pracy poświęconej w odbugowanie tych setek malutkich, irytujących błędów jest przeogromna. Pogratulować można też kreatywności w dodawaniu nowej zawartości, bardzo fajnie to wszystko wygląda.

Miałem kilka przygód z Vesterisem jednak zawsze stosunkowo szybko kończyłem. Zawsze przeszkadzało mi to, że ponad pewien etap nie da się wyjść samemu, a nigdy na prywatnych serwerach nie gram z gildią. Teraz też nie wrócę, bo wiem, że odbije się w pewnym momencie od ściany. Chociaż troszkę szkoda, bo jednak zawsze marzyło się o tak dopracowanym serwerze. Gratulacje i dalej do przodu!

Opublikowano

TonyBletek serwer swego czasu mial non stop problemy z logowaniem

to nie jest nowosc, byly czasy ze dzialalo tylko jedno ch, przy zmianie kanalow wywalalo z gry

byly ale te "dobre" czasy gdzie na ch1 nie mozna bylo wystawic sklepu, bo mieli wtedy limit 800  sklepow na jednym ch, jedyny sklep mogles wystawic u zoltych

na obecna chwile u zyltych stoja tylko NPC

czasy juz te minely, teraz niema problemu z wystawiniem sklepu :) co za tym idzie .... ::::::::::::::::::::::: :)))) wiatr

tydzien temu sprawdzalem vesteris, tam tylko wiatr chula w m1

postalem okolo 30 minut, na wolaj pisalo okolo 5 starych graczy (byc moze konta juz dawno przejete przez kogos innego)

sa inne serwery co  zyja troche wiecej czasu niz vesteris i jest na nich delikatnie wiecej graczy niz tu

zarabiasz na tych serwerach podobnie jak na tym: klepiesz bezmyslnie  metki ale:

- nie z aura na P

- nie w ochu jalym DT

- nie klepiesz marmurow psa

- robisz to: w byle jakim eq a IS do expa dostajesz na 21 dni

po 21 dniach, jesli masz zamiar grac dalej lub nie miales czasu na gre bo:

- paliles duzo fajek i logales sie z gry a na Twoje szczescie nie byles w DT

- poszedles z kumplami na browara, bo sciemniles starym ze idziesz do kina

- sciskales laske za popiersie :)

wracasz bezstresowo do gry nie martwiac sie ze:

- regulamin gry jest tylko dla administratorow, nie dla graczy

- regulamin jest interpretowany przez administratorow w sposob: kazdy wuj na swoj stroj, ewentualnie bezradnej admistracji w poscie na ich forum ktos cos podpowie

- zablokuja konta oraz IP

- na TSie nikogo niema od 2 tygodni

jak to napisal w emailu chyba kondymion (Michal G.), w czasie gdy mi zablokowal konta za krytyke na tym forum

cytuje:

"Witaj, Twoje konto nie zostało zablokowane, nic się z nim nie stało, jedyna rzecz, która została zmieniona to status BLOCK w bazie danych, która należy do mnie, co za tym idzie, mogę zrobić to, co mi się podoba."

kazdy metin kiedys sie zaczyna i konczy

to nie czasy PandoraMT2, EliteMT2 ktore istnialy okolo 5 lat

oby szybko zaliczyl deda jak Fenekra :)

polecam piosenke do "serwera" jak ktos znal ten zespol, dni i godziny tego serwera jak naszego rzadu juz sa policzone:

https://www.youtube.com/watch?v=bASzQhy7QDk

diablo3x.png

Opublikowano

to nie jest nowosc, byly czasy ze dzialalo tylko jedno ch, przy zmianie kanalow wywalalo z gry

byly ale te "dobre" czasy gdzie na ch1 nie mozna bylo wystawic sklepu, bo mieli wtedy limit 800  sklepow na jednym ch, jedyny sklep mogles wystawic u zoltych

czasy juz te minely, teraz niema problemu z wystawiniem sklepu :) co za tym idzie .... ::::::::::::::::::::::: :)))) wiatr

postalem okolo 30 minut, na wolaj pisalo okolo 5 starych graczy (byc moze konta juz dawno przejete przez kogos innego)

sa inne serwery co  zyja troche wiecej czasu niz vesteris i jest na nich delikatnie wiecej graczy niz tu

zarabiasz na tych serwerach podobnie jak na tym: klepiesz bezmyslnie  metki ale:

- nie z aura na P

- nie w ochu jalym DT

- regulamin jest interpretowany przez administratorow w sposob: kazdy wuj na swoj stroj, ewentualnie bezradnej admistracji w poscie na ich forum ktos cos podpowie

jak to napisal w emailu chyba kondymion (Michal G.), w czasie gdy mi zablokowal konta za krytyke na tym forum

cytuje:

"Witaj, Twoje konto nie zostało zablokowane, nic się z nim nie stało, jedyna rzecz, która została zmieniona to status BLOCK w bazie danych, która należy do mnie, co za tym idzie, mogę zrobić to, co mi się podoba."

polecam piosenke do "serwera" jak ktos znal ten zespol, dni i godziny tego serwera jak naszego rzadu juz sa policzone:

"oby szybko zaliczyl deda jak Fenekra"

a fenekra to nie była edytowana baria? w sumie to vesteris przeżył zarówno fenekrę, barię i 20 innych reworków teriosa, więc raczej nie zaliczy szybko deda, to nie jest pk w thais przed depo

tenor.gif

Opublikowano

- nie z aura na P

- nie w ochu jalym DT

cytuje:

"oby szybko zaliczyl deda jak Fenekra"

a fenekra to nie była edytowana baria? w sumie to vesteris przeżył zarówno fenekrę, barię i 20 innych reworków teriosa, więc raczej nie zaliczy szybko deda, to nie jest pk w thais przed depo

Nie ma co prowadzić dyskusji z tym człowiekiem. Zwykły bełkot jakiegoś chłoptasia, na którego szkoda marnować czasu. Nagroził policją i dalej oczekuję aż przyjdą do mnie smutni panowie w mundurach. 

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA chyba ze reszte zycia w grze chcesz spedzic w DT (cytat uzytkownika forum)

w kolano? korki masz obok siebie, wyjdz na droge, tylko szybko i z nienacka, 2.50 zl na pestke i do tego klamka to za drogo :)

nie tylko w mundurach, nie martw sie przyjda z czasem (jedno potwierdzenie juz mam) chyba ze i tam tez masz chody, moim zdaniem jestes cienkia jak Jarek K. ktory Antoniemi moze nosic parasol :)

czekam na odpowiedz admina z tego forum o IP i spamie

nie mysl sobie, ze ktos ciebie i innych pseudo adminow tutaj bedzie kryl

to forum zarabia na REPUTACJI jak wiesz co to jest

to forum chce byc i jest jednym z najlepszych w PL w  swoim temacie, ale troche mu brakuje do elitepvper.com

dla ciebie nie poswieca reputacji

z tego co wiem wyroki sadow nie sa tajne, a zawsze przegrana kogos mozna ujawnic

chloptas to jestes ty, pseudo zbieraczy danych i osoba ktora zajmuje sie niby informatyka, wspolczuje twoim klientom pseudo Warszawiaku, za takiego sie chyba masz, daleko-warszawski gniocie

nie uzyskalem do dnia dzisiejszego od dnia 22 lutego w jaki sposob uzyskales z tego forum moj adres IP do zablokowania moich kont na vesterisie

(konta zablokowal uzytkownik tego forum o nicku Enobaria, babajaga zawana orchiodea z forum vesterisa, mala szczupla ladna czy odwrotnosci tego co napisalem, "krolewna" ze spalonego nadarzyna

fajne ze wam droge do miasta i Maximusa robia)

a z tego co pamietam pytalem sie kilka razy, jak wykumaliscie, ze to ja to ja, czy to ja, to juz wie tylko moje IP, ktore zna tylko to forum, a ty i babajaga nie powinienes znac z  tego forum

ochrona danych osobowych tez istnieje takk jak i UOKiK

z okazji katalockich (nie mylic z chrzescijanskimi) swiat, zycze ci zebys nie musial sam pzrezrzucac jaj Wielkanocnych po kieszeniach

chyba ze masz od tego swoich ludzi np. babajaga

jak nie babajaga, to ostroznie bo zbuki smierdza

NIE POLECAM SERWERA chyba ze reszte zycia w grze chcesz spedzic w DT (cytat uzytkownika forum)

diablo3x.png

Opublikowano

w kolano? korki masz obok siebie, wyjdz na droge, tylko szybko i z nienacka, 2.50 zl na pestke i do tego klamka to za drogo :)

nie tylko w mundurach, nie martw sie przyjda z czasem (jedno potwierdzenie juz mam) chyba ze i tam tez masz chody, moim zdaniem jestes cienkia jak Jarek K. ktory Antoniemi moze nosic parasol :)

to forum chce byc i jest jednym z najlepszych w PL w  swoim temacie, ale troche mu brakuje do elitepvper.com

z tego co wiem wyroki sadow nie sa tajne, a zawsze przegrana kogos mozna ujawnic

chloptas to jestes ty, pseudo zbieraczy danych i osoba ktora zajmuje sie niby informatyka, wspolczuje twoim klientom pseudo Warszawiaku, za takiego sie chyba masz, daleko-warszawski gniocie

nie uzyskalem do dnia dzisiejszego od dnia 22 lutego w jaki sposob uzyskales z tego forum moj adres IP do zablokowania moich kont na vesterisie

(konta zablokowal uzytkownik tego forum o nicku Enobaria, babajaga zawana orchiodea z forum vesterisa, mala szczupla ladna czy odwrotnosci tego co napisalem, "krolewna" ze spalonego nadarzyna

a z tego co pamietam pytalem sie kilka razy, jak wykumaliscie, ze to ja to ja, czy to ja, to juz wie tylko moje IP, ktore zna tylko to forum, a ty i babajaga nie powinienes znac z  tego forum

z okazji katalockich (nie mylic z chrzescijanskimi) swiat, zycze ci zebys nie musial sam pzrezrzucac jaj Wielkanocnych po kieszeniach

Jak ty chyba jajka z zeszłorocznych świąt jadłeś  xD

@topic

Ile życia trzeba spędzić w dt?

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jak ty chyba jajka z zeszłorocznych świąt jadłeś  xD

@topic

Ile życia trzeba spędzić w dt?

Na Vesterisi'e? całe. 

Opublikowano

2k

2k? HAHAHA jak jest 700 to i tak cud ;)
No to mamy Cud nad Vesterisem. :)

Czyli 700? dupy nie urywa, nie polecam.
Nie 700, tylko więcej. :P

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego zamyka mi clienta? Czasami po 5 minutach, a czasami po 1 godzinie nie zależnie od tego co robię. Nie raz jest tak, że wchodzę do gry i po kilku sekundach wywala i nie chodzi tu o loganie, tylko o całkowite zamknięcie się clienta.

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego zamyka mi clienta? Czasami po 5 minutach, a czasami po 1 godzinie nie zależnie od tego co robię. Nie raz jest tak, że wchodzę do gry i po kilku sekundach wywala i nie chodzi tu o loganie, tylko o całkowite zamknięcie się clienta.

Ja mam to samo. Czasami jak zmieniam ch, a czasem po prostu biorę spota zaczynam bić i bum klient wyłączony ;/

Opublikowano

Ja mam to samo. Czasami jak zmieniam ch, a czasem po prostu biorę spota zaczynam bić i bum klient wyłączony ;/

W takiej sytuacji o chodzeniu na dungi można zapomnieć.

Opublikowano

W takiej sytuacji o chodzeniu na dungi można zapomnieć.

masz powrót do dungeonu

tenor.gif

Opublikowano

Witam, mam następujący błąd:

Przy ekranie ładowania do gry wywala non stop klienta "_"

8a8c02dac08eefba2ba237b37306e97c.jpg

0417 23:16:11422 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse) Error
0417 23:16:11422 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=407, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse, isCache=1) - Error
0417 23:16:11422 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse) Error
0417 23:16:11422 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=408, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse, isCache=1) - Error
0417 23:16:11422 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse) Error
0417 23:16:11422 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=409, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse, isCache=1) - Error
0417 23:16:22102 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/pvp/5.mse) Error
0417 23:16:22102 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=17, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/pvp/5.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22102 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/pvp/4.mse) Error
0417 23:16:22102 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=18, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/pvp/4.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22102 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/pvp/3.mse) Error
0417 23:16:22102 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=19, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/pvp/3.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22102 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/pvp/2.mse) Error
0417 23:16:22102 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=20, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/pvp/2.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22102 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/pvp/1.mse) Error
0417 23:16:22102 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=21, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/pvp/1.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22102 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/pvp/go.mse) Error
0417 23:16:22102 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=22, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/pvp/go.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22102 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/pvp/win.mse) Error
0417 23:16:22103 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=23, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/pvp/win.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22230 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-5-2-1.mse) Error
0417 23:16:22230 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=299, c_szEftAttachBone=Bip01, c_szEftName=D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-5-2-1.mse, isCache=0) - Error
0417 23:16:22974 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/warrior/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:22993 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/warrior/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:23572 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/warrior/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:23591 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/warrior/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:24327 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/assassin/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:24345 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/assassin/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:24979 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/assassin/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:24998 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/assassin/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:25921 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/sura/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:25939 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/sura/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:26412 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/sura/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:26432 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/sura/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:26763 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:26781 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc/shaman/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:27630 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/shaman/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:27651 :: CRaceData::RegisterMotionData - LoadMotionData(c_szFileName=d:/ymir work/pc2/shaman/action/dance_6.msa) ERROR
0417 23:16:28202 :: ui:3240: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

0417 23:16:28211 :: 
uiDD.py(line:31) __Load_LoadScript
ui.py(line:3233) LoadScriptFile
ui.py(line:3428) LoadChildren
ui.py(line:3428) LoadChildren
ui.py(line:3240) LoadChildren

DzikaDolinaDialog.__Load_LoadScript - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/public/playtime.sub)

0417 23:16:28211 :: ============================================================================================================
0417 23:16:28211 :: Abort!!!!

Tak odbugowywałem postać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...