Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyzwyczajenie ludzi do miesięcznych serwerów u graczy jest przykre. Na kazdy serwer patrzycie pryzmatem tych miesięcznych. 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby był jakiś rework tego serwera to z pewnością bym zagrał. Na tym niestety nie ma sensu zaczynać gry od nowa. 

Jednak najlepszy serwer medium od kilku lat.

Opublikowano

Jak chce odpalić gre wyskakuje mi komunikat

The Enigma Protector

Internal Protection Error, please contact to author

Co mam zrobic?

Opublikowano

Gdyby reszta osób nie miała gorszego gustu i zdrowy rozsądek gdzie lokować pieniądze to i serwer by tętnił życiem :p

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano
19 godzin temu, Luk@s napisał:

Gdyby reszta osób nie miała gorszego gustu i zdrowy rozsądek gdzie lokować pieniądze to i serwer by tętnił życiem :p

każdy ma inny gust, więc nie wiem co to za podział na lepszy i gorszy

tenor.gif

Opublikowano
7 minut temu, dopal napisał:

Mógłbym zobaczyć Screena z m1 ? :P Liczba osób onlina jaka jest? :)

Myślę , że 900 do 1k online w szczytu.

Podobno bubbex ma nagrywac + cos fajnego ma wchodzic wiec znowu pewnie do 1.5k dobije łonlajn

Opublikowano
1 minutę temu, ReIz napisał:

Myślę , że 900 do 1k online w szczytu.

Podobno bubbex ma nagrywac + cos fajnego ma wchodzic wiec znowu pewnie do 1.5k dobije łonlajn

A twoim zdaniem, jak nigdy tu nie grałem, bo szukam czegoś na czym zatrzymam się na dłużej, ale też nie będę się męczył z pierdołami he. Zaczynać? Bez IS? 

Opublikowano
1 minutę temu, dopal napisał:

A twoim zdaniem, jak nigdy tu nie grałem, bo szukam czegoś na czym zatrzymam się na dłużej, ale też nie będę się męczył z pierdołami he. Zaczynać? Bez IS? 

Co do pierwszej części pytania jeśli szukasz na dłużej serwerka to polecam , zarobic na isa to kwestia 2 dni.  Jednak pamiętaj , że sam na tym serwerku nic nie ugrasz i trochę czasu będziesz musiał poświęcic 

Opublikowano
4 minuty temu, ReIz napisał:

Co do pierwszej części pytania jeśli szukasz na dłużej serwerka to polecam , zarobic na isa to kwestia 2 dni.  Jednak pamiętaj , że sam na tym serwerku nic nie ugrasz i trochę czasu będziesz musiał poświęcic 

Ehh czyli ja + buff nie wystarcze, a ekipy na metina nie mam, czyli troszke mówisz słabo :/

No cóż, zobacze jutro co i jak. A teraz ide oglądać i lulu. Dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano
Dnia 22.07.2017 o 20:05, sept napisał:

Jak chce odpalić gre wyskakuje mi komunikat

The Enigma Protector

Internal Protection Error, please contact to author

Co mam zrobic?

Ponawiam pytanie

Opublikowano
Dnia 26.07.2017 o 20:13, dopal napisał:

Dostaniesz moje zdanie

Jak lubisz nie bic bossow bo max lvl je bija (nie potrzebuja. Tyle jest do roboty na serwie ze jakos musza czas tracic) to zapraszam

Jak lubisz grac z botami to tym bardziej zapraszam

A jak chcesz wyrwac bana na forum za niezgode ze zdaniem admina zapraszam cie x3

Opublikowano

Panie Endy mam problem z zalogowaniem sie na moją szamankę. Na stronie mogę normalnie się zalogować ale w grze dostaje komunikat o nieprawidłowych passach (sprawdzałem jakieś 58 razy) dodam, że konto jest zarejestrowane na mailu, który już nie istnieje. Pozdrawiam i proszę o kontakt

Opublikowano

W tym właśnie tkwi problem. Konto jest zarejestrowane na mailu ktory juz nie istnieje i nie mam jak wygenerowac PINu, a maila zmienić też nie moge bo potrzebne jest potwierdzenie właśnie z tego nieistniejącego juz maila

Opublikowano
2 godziny temu, Axel533 napisał:

@Endymionnie planujesz jakiegoś nowego projektu ?

Ostatnio dochodzą mnie słuchy o tym, że robię swój serwer. Nie wiem skąd to sie bierze, ale całkowicie zaprzeczam. Nigdzie sie nie wybieram, nie robie nowego projektu. Jeżeli coś już będę robił to takim samym teamem i jako Vesteris. :)

Opublikowano
Dnia 1.08.2017 o 16:39, p4w6i napisał:

Da się usunąć jakoś konto ? Na stronie nie widziałem takiej opcji ;/ 

Nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

szykuja to, co juz jest lub bylo na innych serwerach , wprowadzaja powoli zeby sciagnac graczy, riposty alchemia, wyzszy lvl ??

nowe mapy ??? to po wiekszosci sa z Niemiec lub z PCHRL

serwer, to tak jak granica z ZSRR z przejsciem w Medyce, czosnkiemi, brudnymi skarpetami zalatuje

zauwaz jedna rzecz, gracze to po wiekszosci malolaci, sam nim kiedys byles

( ja tez nim kiedys bylem zmarnowalem na metina S12 Monoli kupe lat ale na allegro poza prądem odzyskalem kupe kasy, teraz bylbym miliarderem jak "ty"), niewiele wiecej lat masz niz oni

idz do psycholoda dzieciecego i poznaj lub poczytaj w necie o psychice dzieci lub malolatow:

- jest cos co wciaga (LOL, CS i inne gry, nie metin)

- zainteresowanie dziecka po jakims czasie mija

- co powie kumplom o "Vesterisie" ???

- to co przeczyta na MPCForum

NIGDY NIE DOROWNASZ PANDORZE ELITE i jeszcze jakis inny serwer mial gostek, Diamond chyba

trzymasz ten szajs bo masz kase na oplaty, twoja sprawa

ale nie zapominaj UOKiK ciebie tez dotyczy i US bo masz dzialalnos handlowa z tego co mowi PayPal

tak jak wczesniej pisalem to Jal

wracajac do tego co napisalaa osoba o odsyskiwani hasla o tym nie masz pojecie

pliki gry bezmyslnie przeklepane, przypuszczam ze odzyskiwanie hasla nie dziala jak na starych serwerach metina

diablo3x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...