Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego zamyka mi clienta? Czasami po 5 minutach, a czasami po 1 godzinie nie zależnie od tego co robię. Nie raz jest tak, że wchodzę do gry i po kilku sekundach wywala i nie chodzi tu o loganie, tylko o całkowite zamknięcie się clienta.

Ja mam to samo. Czasami jak zmieniam ch, a czasem po prostu biorę spota zaczynam bić i bum klient wyłączony ;/

W takiej sytuacji o chodzeniu na dungi można zapomnieć.

masz powrót do dungeonu

Czyli rozumiem, że do DT też można wrócić?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy będzie jakieś urozmaicenie lub jakieś działanie żeby obudzić system PvP na Vesterisie?

Praktycznie serwer zalicza się jako symulator farmy i monotonnego dropu, 

Gdzie są te  pojedynki, gdzie są te osoby które robią wojny gildii? 

Serwer idzie nie w tym kierunku co trzeba, pozdrawiam. 

Opublikowano

Czy będzie jakieś urozmaicenie lub jakieś działanie żeby obudzić system PvP na Vesterisie?

Praktycznie serwer zalicza się jako symulator farmy i monotonnego dropu, 

Gdzie są te  pojedynki, gdzie są te osoby które robią wojny gildii? 

Serwer idzie nie w tym kierunku co trzeba, pozdrawiam. 

Wbij na mape 115lv ;) wtedy zobaczysz 

Opublikowano

@Endymion będzie można cię zastać jutro w godzinach 13-16? Dzisiaj czekałem sobie na kogoś z administracji na ts zresztą ze sporą grupką graczy i się nie doczekałem :( 

Opublikowano

@Endymion będzie można cię zastać jutro w godzinach 13-16? Dzisiaj czekałem sobie na kogoś z administracji na ts zresztą ze sporą grupką graczy i się nie doczekałem :(

Prędzej po 17:00, ale będę. :)

Opublikowano

Wróciłem już kolejny raz na vesterisa i widzę, że serwer ma się dobrze. Ludzi dużo, limit sklepów w jinno o 2 w nocy. Tylko przypał, że nemezisy jeszcze żyją.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Po przerwie wczorajszej, nie mogę odpalić clienta, wyskakuje ze ma zawarty wirus. Dodaje do wyjątków ale nie działa..

+clienta ściągnąłem na nowo i działa :)

Opublikowano

System łowienia jest teraz taki do dupy, że tak powiem.. punkty lecą wolniej ;)

Punkty cały czas lecą co 3 wyłowienia. Czy to pomyślne czy nie. 

Opublikowano

Czas oczekiwania wydaje się być dluższy; /

/

Opublikowano

Czas oczekiwania wydaje się być dluższy; /

Czas łowienia to jedna losowość, jest losowany na podstawie wartości padanej tablicy. Więc możliwe że losuje ci na ten moment najdłuższy czas czekania.

Opublikowano

I18ayfH.png

Witajcie, dnia 29.04.2017 (sobota) o godzinie 18:00 rozpocznie się Event Zuo!

Wydarzenie będzie podzielone na 4 przedziały, mianowicie:

- [Niski] 1-50Lv

- [Średni] 51-90Lv

- [Wysoki] 91-114Lv

- [Najwyższy] 115-125Lv

Dla każdego przedziału poziomowego stworzona została osobna mapa, a wejście na nią będzie dostępne u Pomocnika Zdarzeń, który pojawi się w miastach na czas wydarzenia. Event zakończy się o godzinie 23:59 lub w momencie pokonania ostatniej fali.

Pomocnik_Zdarze%C5%84.png

Wydarzenie będzie podzielone na 3 tury respów, to znaczy że po godzinie od rozpoczęcia eventu, potwory pojawią się ponownie, a po kolejnej godzinie, znowu.

W każdym przedziale będziecie mogli spotkać mnóstwo metinów oraz bossów.

Mamy nadzieję, że stawicie się licznie.

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.

Opublikowano

które królestwo najbardziej oblegane? szamanką da rade na początku czy lepiej zrobic jakiegos dropa a nastepnie ruszyc z kopyta szamanem?

Opublikowano

które królestwo najbardziej oblegane? szamanką da rade na początku czy lepiej zrobic jakiegos dropa a nastepnie ruszyc z kopyta szamanem?

nie

zrób bodziaka 55 na metki dt + healer 75, żeby przenieść, potem wp 100lvl na razka i nemere, potem wp 115+ na nową mapę

tenor.gif

Opublikowano

Kd +5 można gdzieś wydropić czy trzeba ulepszać? Jak teraz dobrze zarobić gdy zaczynam gierkę i mam 50 lvl?

Opublikowano

Kd +5 można gdzieś wydropić czy trzeba ulepszać? Jak teraz dobrze zarobić gdy zaczynam gierkę i mam 50 lvl?

można wydropić np. na azraelu, czy razadorze

masz nowy update, event wielkanocny itd. i o zarobek pytasz? zrób sobie jakiegoś bodziaka 35 i lataj wo do końca, ponoć alchemia dropi, więc można zarobić, nie licząc standardowego dropu (poleci redka to masz 80kk do przodu) + oczywiście zmianki, potem hitler 75 + body 55 i dt

tenor.gif

Opublikowano

Gdzie zdobede antyexp?

Za AP jest.

Miałby ktoś na oddanie postaci 75 lvl (nawet pustej)? Potrzebuje łącznika na DT(drop 55lvl)

Wyexp sobie, 25-75 to 2h w v2.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...