Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Endymion napisał:

No co mogę powiedzieć, staramy się.

Byleby się nie okazało że spierdolicie w siną dal, bo jak tak to wiesz... Wiszisz nam S2 bo nie ma na ten moment dobrego mediuma.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 godziny temu, Endymion napisał:

Nie zostaniesz odbanowany.

Endymion, powiem Ci całkowicie obiektywnie, bo grałem kilka razy na vesterisie i liczę na szczerą odpowiedź :) Ludzi cały czas ubywa, jak tak dalej pójdzie to zostanie kilka osób który mają za duży sentyment żeby przestać grać. Serwer wymiera powoli, shopów jest dużo bo są offline, ale ludzi coraz mniej. Macie w planach postawienie s2 albo jakąś akcje promocyjną? Szczerze, to wydaję mi się, że s2 byłoby lepsze, bo nowi gracze by mieli wyrównany start i Wy byście sobie więcej zarobili z isu :D 

Opublikowano
Dnia 29.12.2017 o 10:22, Endymion napisał:

No co mogę powiedzieć, staramy się.

Jakbyscie tak nie ustawiali ze wszystko na wysokim lvl trzeba robic gildyjnie wieloosobowo to moze by bylo inaczej mnie samego to odrzucilo na server juz nie zawitaja nowe gildie 20 osobowe tylko beda pojedynczo wbijac i zbytnio nie zawojuja 

30331_20_08_10_7_59_30.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ja bym chętnie wróciła do gry na tym serwerze, ale póki co odstrasza brak jakichkolwiek informacji od administracji odnośnie planów związanych z serwerem.

Czy coś jeszcze będzie wprowadzane na serwer w następnych miesiącach, jakieś nowe systemy, czy raczej już będziecie pasywni w tej kwestii?

Opublikowano

Witajcie!

Dnia 16.01.2017 o godzinie 13:00 odbędzie się przerwa techniczna. Potrwa ona około 45 minut.

Podczas przerwy zostaną wprowadzone następujące zmiany:

• Przywrócenie wyprawy 'Schronienie Meley' (nie da się wyłapać wszystkich błędów na serwerze testowym, więc w razie wykrycia błędu prosimy o informację w temacie lub na Prywatnej Wiadomości do mnie z tematem 'Meley - problem'
  • Poprawa błędu na wyprawie 'Mroczny Gaj' na ostatnim etapie wyprawy
  • Poprawa wizualnego błędu z Szarfami Naramiennymi
  • Poprawa wizualnego błędu z efektami nakładanymi przez Księgi Mocy
  • Poprawa błędu z umieszczaniem Kamienia Duszy Bestii w zbrojach innych niż Ametystowe (ze wszystkich innych zbroi kamień zostanie usunięty)
  • Usunięcie śnieżnego wyglądu miast

Po przerwie BĘDZIE wymagana aktualizacja clienta gry.

Pozdrawiam,
Endymion.

Opublikowano
3 godziny temu, KoxowyWoj napisał:

Opłaca się wracać? Jak tam online? jaki zarobek teraz na początek rozgrywki?

Nie opłaca się, bez konta 100+ jesteś gownem i nic nie zarobisz, na sklepach ledwo co schodzi, lepiej znajdź coś innego, to już końcówka vesterisa 

Opublikowano
5 godzin temu, ksh33 napisał:

to już końcówka vesterisa 

Ciekawe za ile znowu napiszesz post w temacie Vesterisu, że to już końcówka. Za rok? 

Opublikowano
Dnia 17.01.2018 o 00:01, Endymion napisał:

Ciekawe za ile znowu napiszesz post w temacie Vesterisu, że to już końcówka. Za rok? 

Ja nic do serwera nie mam, wręcz przeciwnie byłbym cały szczęśliwy gdybyście zrobili z niego serwer jak za czasów świetlnosci. Nie gram na niczym innym bo czekam na  jakąś reklamę z yt i powrót z gruba parą!

Opublikowano
Dnia 23.01.2018 o 16:45, Kamb napisał:

przeciez na s2 na dzien dobry zgarneliby tyle hajsu,ze az jestem pod wrazeniem tego jak oni sie przed tym bronia.

Po pierwsze satysfakcja, po setne dla kapusty.

Opublikowano
4 godziny temu, Endymion napisał:

Szacunek ludzi ulicy 123.

Teraz jakby się zastanowić,

nie pierwsza sytuacja na Vesterisie że taka akcja się dzieje. 

Dlatego może przestańmy narzekać i dajmy im 1/2 miesiące czasu

a nóż może uda się wyjść z kryzysu.

Opublikowano
5 godzin temu, Endymion napisał:

Serwer na którym gra luźno 2,5 - 3k osób, dający miesięczne przychody o wartości (kilku?)rocznych przychodów typowego kowalskiego da ci mniejszą satysfakcję niż ten s1 w obecnym stanie?

@TonyBletek

Od ok. roku jest widoczna tendencja spadkowa jeśli chodzi o ilość graczy, na serwerze grał już chyba każdy, gospodarka jest zmęczona -  ot uroki prawie 3 letniego serwera.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...