Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 28 maja 2017 o 18:19, MVP Charlie napisał:

Administrator ma problemy z krytyką i tym samym można wyczuć groźbę banicji w stronę swojego klienta.

Po drugie: Jego klienci "szczekają", więc firma godna polecenia.

a8zc5mR.png

Dostales 80 punktów za posty w jednym temacie, dziwisz sie ze pisze Ci o banie?

Nie wiem jak inaczej można nazwać 5 stron rzucania w siebie mięsem, dla mnie to tylko najzwyklejsze szczekanie i przekrzykiwanie sie kto to jest bardziej cwany. 

Ciekaw jestem jak "twoja" firma bedzie godna polecenia, chociaz po tych 3/4 miesiącach ktore postoicie to cieżko bedzie o jakas ocene.

Opublikowano

Trafić na administracje na serverze to jakaś kpina...  Dostać bana za darmo kolejna kpina, bo jak wytłumaczyć ban podczas nieobecności na koncie ? - żenada.

Opublikowano
51 minut temu, Endymion napisał:

Dostales 80 punktów za posty w jednym temacie, dziwisz sie ze pisze Ci o banie?

Nie wiem jak inaczej można nazwać 5 stron rzucania w siebie mięsem, dla mnie to tylko najzwyklejsze szczekanie i przekrzykiwanie sie kto to jest bardziej cwany. 

Ciekaw jestem jak "twoja" firma bedzie godna polecenia, chociaz po tych 3/4 miesiącach ktore postoicie to cieżko bedzie o jakas ocene.

Jak Ty dawałeś mi punkty za posty tego typu:

http://scr.hu/8vg2/k36rk
http://scr.hu/8vg2/4mhef
Więc ja tu widzę normalną dyskusję, a od tego jest forum, a Ty dawałeś punkty za to.

A co do mojej firmy to pierw zajmij się swoją, bo doskonale wiesz, że kolorowo nie jest, a po prostu część ludzi trzyma język za zębami, bo jeszcze nie ma nic godnego polecenia ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano
45 minut temu, MVP Charlie napisał:

Jak Ty dawałeś mi punkty za posty tego typu:

http://scr.hu/8vg2/k36rk
http://scr.hu/8vg2/4mhef
Więc ja tu widzę normalną dyskusję, a od tego jest forum, a Ty dawałeś punkty za to.

A co do mojej firmy to pierw zajmij się swoją, bo doskonale wiesz, że kolorowo nie jest, a po prostu część ludzi trzyma język za zębami, bo jeszcze nie ma nic godnego polecenia ;)

Te posty nie miały nic wspólnego z propozycją odnośnie rankingów tygodniowych więc zostały potraktowane jako spam, coś jeszcze?

Opublikowano
1 godzinę temu, MrBaJeReK napisał:

Czemu prezentacja nie działa

Bo MPCforum miało aktualizację, po której nie działają grafiki. :) Daję linki do najważniejszych prezentacji serwerowych:

Prezentacja Serwera:

https://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/37701-prezentacja-serwera/

Prezentacja Aktualizacji 1.0:

https://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/37703-aktualizacja-10/

Prezentacja Aktualizacji 2.0:

https://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/37704-aktualizacja-20/

1 godzinę temu, xCh3ster napisał:

Na czym polega kupno postaci? Przypisuje się ją do konta czy jak?

Tak, kupujesz postać u Zaklinacza Dusz i zostaje ona przypisana do konta, na którym dokonałeś zakupu.

Opublikowano

A ja mam mieszane odczucia co do serwera. To prawda - jest stabilny i gra na nim naprawdę sporo ilość ludzi patrząc na to, że serwer stoi 2 lata, no ale właśnie - stoi już tyle, że każdy ma po kilkaset kkk, także z tego medium/hard proponuję zmienić na easy. Aury kosztują po 40kk, jak na HARD serwer przystało (:D). Ogolem ceny sa zbyt wysokie bo wszyscy juz wszystko mają. ;)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano
54 minuty temu, `Kucyk napisał:

A ja mam mieszane odczucia co do serwera. To prawda - jest stabilny i gra na nim naprawdę sporo ilość ludzi patrząc na to, że serwer stoi 2 lata, no ale właśnie - stoi już tyle, że każdy ma po kilkaset kkk, także z tego medium/hard proponuję zmienić na easy. Aury kosztują po 40kk, jak na HARD serwer przystało (:D). Ogolem ceny sa zbyt wysokie bo wszyscy juz wszystko mają. ;)

Proponuję nazwać globalne serwery easy bo po 10 latach każdy już ma po kilkaset kkk. 

Opublikowano
1 godzinę temu, `Kucyk napisał:

jakby wszyscy wszystko mieli to rosłaby podaż, w rezultacie czego ceny by były coraz niższe, a skoro w zeszłym roku aura stała po 2kk to ceny chyba jednak rosną

tenor.gif

Opublikowano

Administracja zaczęła olewać graczy. Na TS-ie są praktycznie nieuchwytni, lub siedzą na kanale jednej z topowych gildii. Niedawno wprowadzony tak szumnie dungeon dla niskopoziomowych graczy w rezultacie okazał się lokacją dla znudzonych wysokolevelowców, którzy dorobili się odpowiedniego eq i drogich jak cholera petów, bez których nie ma czego tam szukać przeciętny gracz. Boty szaleją po m1 i m2 nabijając rankingi, a administracja też ma to gdzieś. Reasumując; serwer nie idzie w dobrym kierunku

Opublikowano

co do dungu to przecież było wiadomo przed update, że będzie wymagał wszystkiego co doda aktualizacja + pro postaci więc nie wiem  o co bółdupisz :D  :D

Komputer: z NASA.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, NorbiMC napisał:

"Użyj Vesteris.exe aby zaktualizować" jak zaktualizowałem i  jest ten  błąd, co robić?

A odpaliłeś patchera jako administrator?

Opublikowano

Oczywiście na serwerze nie panuje żadna faworyzacja graczy proszę pamiętać:

Moja sygnatura:

v7tCZOv.png

A tak oto Enduś banuje za to, że ktoś przyciera nosa jego faworytom przez banicje konta, a botami dalej się nie zajmuje, których pełno w lochach i świątyni ;)

VZyHZSR_SCO5G3iWhm7UgQ.png

Jeśli administrator usuwa sygnaturę powinien dodać do tego jakiś komentarz, ale widzę, że chyba jeszcze poprawiasz oceny, bo wszystko robisz na skróty.

Będzie jakaś upka na 2 lata? 

Cholera raczej nie, bo przecież nie ma czego już z PLa podpierdolić :(

nlUSIa9.png

Opublikowano
24 minuty temu, MVP Charlie napisał:

Moja sygnatura:

v7tCZOv.png

A tak oto Enduś banuje za to, że ktoś przyciera nosa jego faworytom przez banicje konta, a botami dalej się nie zajmuje, których pełno w lochach i świątyni ;)

Jeśli administrator usuwa sygnaturę powinien dodać do tego jakiś komentarz, ale widzę, że chyba jeszcze poprawiasz oceny, bo wszystko robisz na skróty.

Ale prujesz się w temacie, obrażasz to co się dziwisz ? Każdy ma swoje granice a admini to też ludzie,gracze, którzy rozumieją jak niektóre jednostki potrafią wkurwiać. Czemu na ss przekreśliłeś wulgaryzmy ?

Są jakieś normy a Ty widocznie je przekroczyłeś.

Opublikowano
14 minut temu, SugarPotato napisał:

Ale prujesz się w temacie, obrażasz to co się dziwisz ? Każdy ma swoje granice a admini to też ludzie,gracze, którzy rozumieją jak niektóre jednostki potrafią wkurwiać. Czemu na ss przekreśliłeś wulgaryzmy ?

Są jakieś normy a Ty widocznie je przekroczyłeś.

Wulgaryzmy były przekreślone od początku, a zaprezentowana jest tylko postawa owego Administratora, który pozbywa się osób, które wyrażają się negatywnie na temat pewnej gildii i nie jestem pierwszym ani ostatnim na tej liście ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano
48 minut temu, MVP Charlie napisał:

Moja sygnatura:

v7tCZOv.png

czemu piszesz o faworyzacji na serwerze, a dajesz przykłady z forum? forum to nie gra, jak dostaniesz bana to zakładasz nowe konto, chyba, że żal Ci nic niewartych postów

tenor.gif

Opublikowano

Ogolnie serwer nudny w chuy

do DT robisz tylko to samo

EXP/Misje czasem lowienie

Potem caly czas DT 

A potem masz kasowane EQ bo serwer ma jakis problem (x D)

A potem na twoim koncie pojawia sie sura zamiast twoj wojownik bez eq i sura ma 22lvl (ok)

Gdzie mialabyc cofka tylko EQ (No kur wa faktycznie)

Ogolnie dobrze ze mi Postac wyebao bo mnie nuzylo ciagle DT (serwer jest bardzo rozbudowany hurr durr kozak 2k17 zjedzone Siada jak Zui na Bedoesie, Sasiad wybil okno aby ogladac itditp)

Ogolnie to fajnie sie gralo

M1/m2/pajaki boty

FIsh bocik to kwestia chwili (pozdrawiam)

Serwer przeruchany na wszystkie strony 

Nowy gracz jak spojrzy na ceny Aury w sklepie to wyjdzie 

Ogolnie 2/10 

Nie o takie Polskie Serwery Metin2 nic nic nie robilem

Ogolnie czasem nawet marmurki sobie porobilem (ale dalej nie walczylem o takie serwery)

Czy to bocika na wiezy orkow na blaski (ludzie kupowali przy zawyzonej cenie jak poyebani lel)

Albo raz napisalem na forum ze serwer monotonny to perma wyrwalem nawet 

Taki prezencik widac mnie tam nie chca czy cos nie wiem

Ogolnie sie rozpisalem troche

Jak dalej to czytasz to prosze. Jak mnie oznaczysz aby odpowiedziec (na mpc) napisz na poczatku ''banan''

sprawdze chociaz czy jak sie plujesz to cale przeczytales

Adminow ciezko zlapac

Bo szkoda zebys przez komputer ich dotykal lel

Znaczy ciezko spotkac ich w grze (tak lepiej)

A jak juz to ci nie odpisza (yebac cie w kakalnik graczu hurrdurr)

Ogolnie chcialbym poczytac wyzwiska w moja strone bo lubie poczytac 

Jak cos dobrego zlozycie to gratulacje pany

Ogolnie to ten sura o ktorym wspominalem (co mi sie z Wojownika zmienil) to nawet czarowane m2 mial kek

Serwer polecam jak nie macie co robic

Ale co ja mowie

Przeciez nacie ''cenny czas'' a wykorzystujecie go na MPCForum kek

Pozdrawiam mame 

taty nie pozdrawiam bo go dawno nie widzialem

#feelsad

To zegnam panstwa 

Papa miski : * 

Opublikowano
2 godziny temu, RAvOO napisał:

Ogolnie serwer nudny w chuy - przesadzasz. Wyższe lvle potrafią się bawić bijąc postacie kilkadziesiąt lvli niższe czy to w miastach czy na spotach

do DT robisz tylko to samo - po DT również, bo gra dla "nowych" kończy się na ok 95 lvlu (wyżej tyłka nie podskoczą - czyt. zakaz zabijania bossów na mapie, narzucony przez bawiące sie hight levele)

EXP/Misje czasem lowienie - można botować. Administracja zadziała za jakiś miesiąc / dwa, gdy się dorobisz i sprzedasz yangi na Allegro. Mili są, więc poczekają.

Potem caly czas DT - no i WO, więc alternatywa jest. Nie narzekaj. Od biedy możesz zrobić dropka i z psów nie schodzić, dropiąc zmianki i marmury

A potem masz kasowane EQ bo serwer ma jakis problem (x D) - oj tam, zdarza się xD

A potem na twoim koncie pojawia sie sura zamiast twoj wojownik bez eq i sura ma 22lvl (ok) - spójrz też z drugiej strony na to. Sura może wiecej, jeśli to wp

Gdzie mialabyc cofka tylko EQ (No kur wa faktycznie) - sam pisałeś, ze bez eq był wojownik, więc była cofka eq? Była

Ogolnie dobrze ze mi Postac wyebao bo mnie nuzylo ciagle DT (serwer jest bardzo rozbudowany hurr durr kozak 2k17 zjedzone Siada jak Zui na Bedoesie, Sasiad wybil okno aby ogladac itditp) - mogłeś poprosić sąsiada o pomoc w biciu w DT, jak już przysypiałeś. Nie musiałby okna wybijać

Ogolnie to fajnie sie gralo - no fajnie sie grało... daaaaaaawno temu

M1/m2/pajaki boty - dużo botów

FIsh bocik to kwestia chwili (pozdrawiam) - już jest, spokojnie

Serwer przeruchany na wszystkie strony - tego nie wiem. Aż tak głęboko nie wnikam

Nowy gracz jak spojrzy na ceny Aury w sklepie to wyjdzie - kilka innych powodów też się znajdzie, spokojnie

Ogolnie 2/10 - no, takie mocne 2/10

Nie o takie Polskie Serwery Metin2 nic nic nie robilem - słusznie, oszczędzaj siły na inne

Ogolnie czasem nawet marmurki sobie porobilem (ale dalej nie walczylem o takie serwery) - najmniej stresująca i wymagająca rozrywka na chwilę obecną. Pochwalam

Czy to bocika na wiezy orkow na blaski (ludzie kupowali przy zawyzonej cenie jak poyebani lel) - ceny wszystkiego oszalały. Jedne blaski w tym szaleństwie różnicy nie robią

Albo raz napisalem na forum ze serwer monotonny to perma wyrwalem nawet - nie wolno tak pisać, bo na bank insynuujesz jakieś faworyzacje i inne straszne rzeczy. Wstydź się

Taki prezencik widac mnie tam nie chca czy cos nie wiem - mnie też nie lubią :(

Ogolnie sie rozpisalem troche - troszeczkę

Jak dalej to czytasz to prosze. Jak mnie oznaczysz aby odpowiedziec (na mpc) napisz na poczatku ''banan'' - BANAN (na początku nie pasowało)

sprawdze chociaz czy jak sie plujesz to cale przeczytales - nie brakuje mi uzębienia z przodu szczęki, więc panuję nad śliną. Wybacz :(

Adminow ciezko zlapac - Ty lubisz jak Cie inne chłopy łapią?

Bo szkoda zebys przez komputer ich dotykal lel - mikrofonem też nie lubią być tykani

Znaczy ciezko spotkac ich w grze (tak lepiej) - wszędzie ciężko. Najłatwiej na SB... Raz mi się udało :)

A jak juz to ci nie odpisza (yebac cie w kakalnik graczu hurrdurr) - przecież Orchidea jasno odpisała, że nie widzi sensu odpisywać graczom... Mam na dysku udokumentowane

Ogolnie chcialbym poczytac wyzwiska w moja strone bo lubie poczytac - Ty nobie wredny... Może być?

Jak cos dobrego zlozycie to gratulacje pany - samolot z "Małego Modelarza" może być?

Ogolnie to ten sura o ktorym wspominalem (co mi sie z Wojownika zmienil) to nawet czarowane m2 mial kek - nic tylko rozwijać dalej

Serwer polecam jak nie macie co robic - mogę nudzącym się znaleźć lepsze zajęcie jakby co

Ale co ja mowie

Przeciez nacie ''cenny czas'' a wykorzystujecie go na MPCForum kek - taka tam "chwila" przed snem

Pozdrawiam mame - dołączę się do pozdrowień

taty nie pozdrawiam bo go dawno nie widzialem - nie dołączę

#feelsad

To zegnam panstwa 

Papa miski : *  - Cześć

Opublikowano
1 godzinę temu, Hawwa napisał:

DZIEKUJE ZA BANANA 

Ogolnie lubie jak mnie chlopcy mnie dotykaja ale tylko w jednym miejscu

Gdzie ja ci sasiada o pomoc w dt pomoge. Jak on zobaczy dibla to mu sie okopy przypomna

A za tego Nooba to cie znajde i wtedy nie bedzie tak milo. Zabolalo mnie to : / 

Opublikowano
Cytat

była ;]

serwer taki zły i administracja ujowa a trzyma się 2 lata xD

Komputer: z NASA.

Opublikowano
19 godzin temu, zac0 napisał:

serwer taki zły i administracja ujowa a trzyma się 2 lata xD

To już kolejna Twoja prowokacja w moim kierunku, zatem ok. Podejmuję wyzwanie i śpieszę z wyjaśnieniem , czemu uważam, że serwer stacza się coraz niżej. Na wstępie pragnę zauważyć, że owszem, gra na nim dużo osób, jednakże ma to związek głównie z tymi 2 latami. Niektórzy osiągnęli na tym serwerze tyle ile nie udało im się osiągnąć w całym swoim życiu, więc oczywiste jest, że nie chcą tego tracić i ciągną tę szopkę nadal. Niestety dla nowych i mniej "ustawionych" graczy jest to serwer na którym nic nie zdziałają nie mając poparcia wśród wiodących gildii czy też wśród administracji. Teraz historia właściwa:

Grałam na tym serwerze od dnia jego startu. Wpierw sama, a później ze znajomym, któremu wychwalałam serwer pod niebiosa. Było pięknie - tak jak powinno było być. Stworzyliśmy swoją dwuosobową gildię, kupiliśmy ziemię, postawiliśmy budynki, ozdobiliśmy drzewami jako jedni z pierwszych na serwerze. Zgłaszaliśmy boty, które były natychmiast usuwane. Nie wyróżnialiśmy się  spośród tysiąca innych graczy. Nie robiliśmy wokół siebie szumu, nie szukaliśmy pleców, graliśmy dla siebie, nie dla topki. W pewnym czasie zrobiliśmy sobie nieco oddechu w grze. Znajomy nadal grał, nieco mniej intensywnie, ale systematycznie logował się na swoje czy moje konta, ja zaś potrzebowałam nieco więcej czasu i oddechu od metina.

Weszłam na serwer ponownie po ponad kilku grubych miesiącach na wyraźną prośbę owego znajomego, który oznajmił mi, że zostaną usunięte ziemie gildyjne. Jestem przywiązana do swoich kont, postaci i osiągnięć w grze, nawet jeśli odkładam ją na półkę, zatem nie inaczej było i w tym przypadku. Oto, co się ukazało moim oczom, gdy wróciłam po długiej przerwie na serwer:

1. Usunięcie ziem i budynków gildyjnych, bez względu czy stał na nim tylko 1 kamień czy całe gospodarstwo rolne, bez zwrotu wydanych na nie wcześniej pieniędzy, pniaków, dykt, kamieni czy czasu, ze zbugowanymi yangami na gildyjnym koncie, których nie można było odebrać. Na konkretne pytanie co skierowało team do podjęcia takich decyzji otrzymywaliśmy jakieś chore i pokrętne odpowiedzi. Gdy w żartach napisałam na forum, że prawdopodobnie komuś zachciało się ziemi gildii, a kawałka podłogi zabrakło, to wymodlił  u Najwyższego zmiany, otrzymałam perm bana na konto na forum, z adnotacją, że sugeruję układy i oczekują ode mnie dowodów na to.... Fuck logic - nawet jeśli bym je miała, jak je mogę przedstawić, bez możliwości zalogowania się na forum? Tylko Exo to wie. Poza tym wysokie mniemanie ma o sobie taki Exo uznając się za Najwyższego. A może ma coś tu na rzeczy powiedzenie "uderz w stół, a nożyce się odezwą"? Do dziś mi to spokoju nie daje

2. Znajomy zgłosił do Endymiona bug związany ze sklepami online, zaraz na samym początku gry na serwerze. Endymion miał się bliżej temu przyjrzeć... Przyjrzał się kilka / kilkanaście miesięcy później, gdy pewna gildia dość sprawnie go wykorzystała i w końcu sama zgłosiła. Podobno osoby zostały zbanowane.... podobno. Ile tych itemów trafiło do obiegu? Nigdy się tego nie dowiemy.

3. Kiedyś boty były banowane "od ręki", teraz spokojnie wbijają punkty, drapiąc tytuły, zaniżając ceny. Raz na kilka miesięcy Endi banuje konto bota i powiązane konta, ale to co trafi na rynek, a z rynku na Allegro, to co rozpierdziela ceny na rynku serwera zostaje nadal. Wystarczy bocic z głową a jesteś bezkarny

4. Wróce do ziem gildyjnych. Miał być wprowadzony nowy system. Jakieś ciuszki gildyjne, kowal działający jako metal.... Miał być.... Endi nie wprowadził, bo miał matury, a teraz? Teraz jest nadmiar metali na rynku, wiec cala powłoka nowego systemu gildii zda się psu na budę, wiec nie ma sensu kontynuować tematu

5. Wprowadzone zmiany na serwer nie są dla nowych graczy, tylko dropów postaci wysokolevelowych, co napisałam już kilka postów wyżej. Nowy (uczciwy) gracz wpierw zarabia, dropiąc zmianki na psach, które przez boty spadły z ceny na pysk, później dropiac marmury. Następnie może iść na dt czy wo... a później? No właśnie, później nic. Cała gra dla nowych graczy kończy się na 95 lvlu. Bossy na mapie są obstawione przez 115+, ceny ulepszaczy przyprawiają o ból głowy, gdyż to właśnie 115+ dyktują ich ceny. Topka ma cale depo zapchane ulepkami, o których nowy gracz może tylko pomarzyć. 

6. Wspomniane wcześniej tytuły, tez raczej nie są przeznaczone dla nowych (uczciwych) graczy. Nie maja szans z botami czy 115+ bijącymi "dropki", czy tworzącymi 50+ postaci do zbijania dla tytułu. Dropienie blasków na pająkach? Możesz być pewien, ze trafisz na jakiegoś koksa kilkanaście lvli "silniejszego", który czerpie frajdę z tego, ze Cie dednie, a może i przy okazji pkt do ranku wleci.

7. Kiedyś fajnie zarabiało się na rybach. Teraz? Zapomnij. Jedyne co ma z tego jakakolwiek wartość to SM. Wszystko inne jest nic nie warte przez boty, stojące z wędka 20h dziennie Team zajął się sprawa tylko dlatego, ze pewien gracz wrzucił dość agresywny temat na forum. Chwała graczowi za to, ze zmobilizował kogoś w końcu do działania

8. Jeśli chodzi o boty, to team uważa, ze nie jest dla nich żadnym dowodem screen czy film tylko to, ze ktoś nie odpisze na PW od nich.... Serio? Sygnały dźwiękowe wbudowane w bprogram, podświetlenie ikonki na pasku zadań... Serio nikt z Vesterisa nie słyszał o takich rzeczach?

9. Team jest NIEOSIĄGALNY. Ludzie czekają z problemami znikających postaci, zbugowanych kont po kilkanaście godzin dziennie na TS bezskutecznie, w grze nikogo z teamu nie ma, bo graja na Tasmani. Wysyłanie PW tez pozostaje bez odzewu, bo jak odpisała na forum Orchidea, cytuje "Na wiadomość nie odpisałam, bo nie było sensu...". Zatem czy ma sens ładowania gotówki w IS? Wydawać by się mogło, ze to jest jakaś transakcja wiązana. Jak widać działa to tylko w jedną stronę. Chyba, ze należysz do jednej z wiodących gildii - wtedy możesz wysłać do teamu sms-a, albo sami wpadną na Twój kanał TS.

10. Forum sięgnęło dna. Wyzwiska takie, że aż się włos jeży. Oczywiście wpadną jakieś pkt-y ostrzeżeń, ale bywają osoby, które z reguły są nietykalne, a używają sobie jak pies przy karawanie...

Nie chce mi się pisać dalej, ale sprowokowana chętnie dorzucę kilka innych smaczków, upiększających grę na Vesterisie, zastrzegam sobie więc możliwość edycji tego posta. Pozdrawiam

P.S. (zedytuje już teraz, bo to mnie zawsze śmieszyło najbardziej): Oczywistym jest, że na Vesterisie pierścień expa i rękawica złodzieja NIE MAJĄ PRAWA sie stackować, bo "TO NIE IZI". Ot taka logika Vesterisa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...