Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wyłączony do 23:59, czy do jutra do godziny +/-16?

Skoro ma trwać ok. 24h no to do jutra.

Serwer nudny jak flaki z olejem, NIE POLECAM  <.<

No lepiej iść na inne, które padną po 3 miesiącach.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer wyłączony do 23:59, czy do jutra do godziny +/-16?

Skoro ma trwać ok. 24h no to do jutra.

Serwer nudny jak flaki z olejem, NIE POLECAM  <.<

No lepiej iść na inne, które padną po 3 miesiącach.

Na fejsbuku nie mają opisane, że jest to 24h.

inb4 tu też nie wiesz po ilu padnie serwer przecież.

Opublikowano

Ludzi jest tyle + administracja ciągle coś wprowadza i nie mówię tu o oklepanych rozwiązaniach więc wątpię by padło w szybciej niż rok. Do tego znikną reklamy youtuberów, więc ludzie będą szli tam gdzie jest pewność, że serwer nie walnie, a nie tam gdzie idą ich youtuberzy.

Opublikowano

Czemu pół życia w DT ? 

Teraz zarobienie na EQ do solowania Azraela to kwestia tygodnia grając po 3h max dziennie. 

A z jednego azraela ile teraz yang jest?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Czemu pół życia w DT ? 

Teraz zarobienie na EQ do solowania Azraela to kwestia tygodnia grając po 3h max dziennie. 

Jak osiągnąć taki progress szybki, żeby w tydzień być w stanie robić Azraela?

Opublikowano

Zmianki są teraz w dobrej cenie. Ale źle to ująłem.  Wystarczy tydzień aby zarobić na takie EQ od momentu zrobienia dobrego dropka na mapki w DT.  Książki nie dropią, ale zmianki tak.    Osobiście w 7 dni grając po 2-3h zrobiłem woja aura P z ribem 48 sr kd +5 , dzikiem wojennym, healerem ze zwiększeniem ataku na P itp.  i sobie dropie na luzie.

Opublikowano

No to chyba musicie coś poprawić, bo dawno nie byłem ubrany w roski + nie widać ikon kostiumów bojowników w is'ie

WptBORE.jpg

@mvp Charlie serwer Ci działa? U Mnie nadal błąd podczas łączenia-tak, uruchomiłem patcher.

Opublikowano

No to chyba musicie coś poprawić, bo dawno nie byłem ubrany w roski + nie widać ikon kostiumów bojowników w is'ie

WptBORE.jpg

@mvp Charlie serwer Ci działa? U Mnie nadal błąd podczas łączenia-tak, uruchomiłem patcher.

Przepraszam , dziala juz serwer ? po aktualizacji, bo ciagle blad polaczenia mam i nie wiem czy moja wina czy dalej off

Opublikowano

WptBORE.jpg

Przepraszam , dziala juz serwer ? po aktualizacji, bo ciagle blad polaczenia mam i nie wiem czy moja wina czy dalej off

Nadal wyłączony u Mnie, znajomego i dwóch losowych ludzikó z TS.

Opublikowano

Serwer jest wyłączony do momentu znalezienia usterki. Forum serwera nie boli, a tam administracja informuje na bieżąco.

Forum serwerowe nie boli, ale Ciebie tyłeczek już jak najbardziej.

Od tego jest stworzony temat tu, aby gracze nieużywający forum serwerowego mogli udzielać sobie takich informacji jak powyżej.

Opublikowano

Serwer jest wyłączony do momentu znalezienia usterki. Forum serwera nie boli, a tam administracja informuje na bieżąco.

Od tego jest stworzony temat tu, aby gracze nieużywający forum serwerowego mogli udzielać sobie takich informacji jak powyżej.

Podpinam sie do tego , po to jest mpcforum żeby również sie dowiadywać innych rzeczy , na forum nie miałem okazji jeszcze wchodzić ,  ale dziekuje za udzielenie informacji zwrotnej ;) 

Opublikowano

Przecież udzielił informacji, a dalej "delikatnie" zachęcił do odwiedzenia forum :D dlaczego od razu ma boleć dupa i od czego?!

Po przerwie działam ostro na serwie, polecam :)

LutUbw5.png

Opublikowano

Mam pytanie , ktos moze powiedziec jak na start tu mozna zarabiac ? Jak zaczać przygode , od czego , na czym sie skupic i na jakim lvl zostać na dluzej .

- 35 lvl na WO (zmianki, egzo, perełki), a teraz dochodzi do tego jeszcze alchemia.

- Marmury

- Łowienie wbij sobie na M lub G i jazda

- Kwarce, Matowe

Właściwie to możesz na tym 35 dropić wszystko, a i tak ktoś to kupi (chyba, że wolisz stać na afku w DT na metkach).

nlUSIa9.png

Opublikowano

Zadziwiliście mnie,

pierwszy raz odkąd gram takie problemy macie.

Dużo wam zostało do naprawy?

Na forum, które wyłącza się/pada, piszą, że testowo ma być włączony +/- 21:10.

Opublikowano

Mam pytanie , ktos moze powiedziec jak na start tu mozna zarabiac ? Jak zaczać przygode , od czego , na czym sie skupic i na jakim lvl zostać na dluzej .

- 35 lvl na WO (zmianki, egzo, perełki), a teraz dochodzi do tego jeszcze alchemia.

- Marmury

- Łowienie wbij sobie na M lub G i jazda

- Kwarce, Matowe

Właściwie to możesz na tym 35 dropić wszystko, a i tak ktoś to kupi (chyba, że wolisz stać na afku w DT na metkach).

W jakiej cenie są teraz matowe?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Witajcie!

Dnia 15.04.2017 o godzinie 01:00 odbędzie się 20 minutowa przerwa techniczna.

Podczas przerwy zostaną wprowadzone takie rzeczy jak:

• Zmodyfikowano atakowanie ludzi będąc przemienionym w potwora. Bonus od Kamieni Duszy w broni nie będzie liczony do obrażeń.
  • Zablokowano możliwość otworzenia ponownie sklepu na innych mapach niż pierwsze miasta
  • Zablokowano wielokrotne otwieranie okienka Dodawania znajomego
  • Dodano opcję wytwarzania Eliksiru Czasu oraz Zaklętego Eliksiru u Seon-Pyeonga
  • Umożliwiono dodanie Kamieni Alchemicznych na Czat (Szkło Intuicji)
  • Dodano możliwość otworzenia interfejsu Rankingów Tygodniowych za pomocą klawisza Y (gdy szerokość okna gry jest mniejsza od 1024)
  • Dodano możliwość usunięcia polimorfii za pomocą klawisza U (gdy szerokość okna gry jest mniejsza od 1024)
  • Poprawiono odchodzenie / usuwanie członka Gildii (Osoby odchodzące z Gildii przed przerwą powinny być z niej usunięte po przerwie)
  • Poprawiono odświeżanie Tabeli Bonusów
  • Umożliwiono podnoszenie Cor Draconisów osobie w grupie
  • Umożliwiono podnoszenie Marmuru Błogosławieństwa osobie w grupie
  • Ograniczenie ceny przedmiotu dodawanego na sklep do 19.999.999.999 Yang
  • Poprawiono ikony Krawawych Bojowników
  • Poprawa nakładek na broń dla rekrutów

W trakcie przerwy będzie wymagana aktualizacja clienta gry!

Bez aktualizacji nie będzie można połączyć się do serwera!

Pozdrawiamy,
Administracja Vesteris.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...