Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autopodnoszenie nie podnosi mi zmianek, dodań i skrzyń z metinów, ale z mobów już tak. Czemu to tak słabo działa?

Bo nie podnosi z metinow dlatego że ludzie my stawiali postacie na 7 pietrze dt na metinie 

Opublikowano

Autopodnoszenie nie podnosi mi zmianek, dodań i skrzyń z metinów, ale z mobów już tak. Czemu to tak słabo działa?

Bo nie podnosi z metinow dlatego że ludzie my stawiali postacie na 7 pietrze dt na metinie 

To za co ja płacę lol.

Opublikowano

To zrób prostego autopickupa albo skorzystaj z innych :D Możesz też zrobić skrypt na ruch myszki i pomyśleć o tym żeby odgrodzić pewne miejsce, zostawić puste pola i żeby myszka zaznaczała pojedyńczo te pola co jakiś czas i usuwała w koszu :D Jak dobrze to zrobisz to dasz radę :D 

Chciałbym wyrazić swoje odczucia po ostatnim update:

Rynek się zjebał :D 

-mało egzo

-mało kolców (praktycznie sztuka na rynku, bo druga po 11kkk czysta :D)

-Słabo się sprzedają klucze na smoka

Ograniczenie 30 minut już by było duże... A 2h to już przesada :9

Opublikowano

To za co ja płacę lol.

wystarczy jebnąć proste macro na klawiaturze/myszce i masz autopickup na całą noc

lownfast

Opublikowano

To za co ja płacę lol.
Za drobne ułatwienie, a nie cos co zrobi wszystko za Ciebie. ;)

Opublikowano

Oplaca sie od zera? Da sie jakos zarobic na is itd?

Zrób postać 55lvl, kup eq - to jakiś 1 dzień roboty max 2. Potem idź dropić na dt. Po kilku godzinach masz IS'a. Jest na to teraz najlepszy czas, bo zmianki chodzą po 50kk, a fryz (10 moby) to +- 500kk (maxymalnie chyba :D), do tego Pet +- 1,1kkk. Myślę, że w jeden dzień dobrego dropu na wszystko zarobisz ;)

Opublikowano
Witajcie. 

Jutro (30.09) zostaną aktywowane bonusy doświadczenia, yang oraz dropu o wartości 30%. Bonusy będą aktywne od godziny 16:00 do godziny 23:59!

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.pl! :)

Opublikowano

55kk za 200 i ciągle idą w górę

50kk za 200 i po blaskach/kartach spadną do 47 

i tak dobrze, chodziły po 20kk jak dobrze pamiętam.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Blaski są co weekend, czy jak tutaj z nimi?

Masz wszystko w patcherze napisane. Zawsze w weekend są eventy. Piątek karty Okey, sobota Blaski, Niedziela Łowienie. OX - zależy od administracji i ich czasu :)

Opublikowano

moze czas wprowadzic cos co by pomoglo z rynkiem? rozumiem niektore rzeczy typu ze brak juz ulepek na mniejszy lvl bo serwer dlugo stoi ale ceny sa kosmiczne i nie rozumiem dlaczego ich tyle leci na mapie 115+.. 

Opublikowano

moze czas wprowadzic cos co by pomoglo z rynkiem? rozumiem niektore rzeczy typu ze brak juz ulepek na mniejszy lvl bo serwer dlugo stoi ale ceny sa kosmiczne i nie rozumiem dlaczego ich tyle leci na mapie 115+.. 

a weź sobie przerób całe eq klasowe + wojenne przy 1kkk za przerobienie przy każdym itemie

tenor.gif

Opublikowano

Mi się wydaje, że to plus własnie, że na 115lvlu trzeba posiedzieć z gildią na dungach i przerabiać eq. Gdyby się wszystko robiło w tydzień (A w jakieś 3 dni ten 115 wbijają), to ludzie by uciekali z serwera, a tak zostają na dłużej :) Ja mam postać 90lvl i nie chcę na niej grać. Wolałem wykoksić woja body na 55lvlu i tak już od miesiąca ponad stoję na tym lvlu ;D Codziennie czerpię z gry przyjemność pomimo tego, że nie expię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...