Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile zaplace za takiego bodziaka 55 z eq w yangach i pln?

Najczęściej sprzedają bez eq u tego npc w mieście. Jednak polecam zacząć grę od 1lvl'a, bo poznasz lepiej serwer + na 35lvlu spokojnie będziesz mógł kupić czystą postać 55lvl. Wbicie 35lvla to serio chwila.

PD'ki ludzie wywalają na ziemie. Poproś kogoś to ci dadzą całą strone pdk'ków :D

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłby ktoś tak hojny i kupiłby mi perm pelerynke, ew jeszcze anty pd(opcjonalnie) ? Zacząłem od nowa, postać usunąłem i zapomniałem zabrać najważniejszego :D

Chunjo - xDidu PW

Opublikowano

Ile zaplace za takiego bodziaka 55 z eq w yangach i pln?

Najczęściej sprzedają bez eq u tego npc w mieście. Jednak polecam zacząć grę od 1lvl'a, bo poznasz lepiej serwer + na 35lvlu spokojnie będziesz mógł kupić czystą postać 55lvl. Wbicie 35lvla to serio chwila.

PD'ki ludzie wywalają na ziemie. Poproś kogoś to ci dadzą całą strone pdk'ków :D

podbija pytanie. ile kosztuje wymaxowany bodziak w yangach? mam z 18kkk i pobawibym sie troche. tylko po ile chodzi taka postac? zeby nie przeplacic.

Opublikowano

Zachęciliście mnie samym istnieniem.. Serwer trzyma się jakoś 1.5 roku, gwarantowana stabilność i przyszłość, łowienie ryb spacją, dungi wszystko czego dusza pragnie i nawet ponad wszystko, a jasny panie wbijam, a co mi tam. Czekam na miłe wrażenia na tym serwerze. Życzcie mi powodzenia.

x

Opublikowano
Witajcie!

Dnia 05.10.2016 o godzinie 23:00 odbędzie się 30 minutowa przerwa techniczna.

Podczas przerwy zostaną wprowadzone takie rzeczy jak:

• Blokada handlu przywołanym zwierzakiem

• Poprawa odwołania konia po pojawieniu się na Arenie OX

• Poprawa odwołania zwierzaka po pojawieniu się na Arenie OX

• Wyłączenie lokalnej zamiany w Boczusia po pojawieniu się na Arenie OX

• Całkowity brak kolizji z innymi graczami na Arenie OX

• Po wylosowaniu pytania na Arenie OX uczestnicy stają się niewidzialni (Mistrz Gry wciąć widzi graczy oraz przy ich nazwie otrzymuje dopisek [uczestnik])

• Po poznaniu prawidłowej odpowiedzi na Arenie OX uczestnicy stają się widzialni dla wszystkich

Dwa screeny jak to wygląda z poziomu Mistrza Gry oraz Gracza:

837dc632d15741828c8689ceaa69c879.png

581913b6ca7943588e27351a201e3f8f.png

W trakcie przerwy będzie wymagana aktualizacja clienta gry!

Bez aktualizacji nie będzie można połączyć się do serwera!

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

Opublikowano

"Po poznaniu prawidłowej odpowiedzi na Arenie OX uczestnicy stają się widzialni dla wszystkich"

dla tych co mają słabsze komputery to będzie jeden ogromny lag gdy wszyscy nagle się pojawią. A co za tym idzie? Wywalenie ich z OX.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

mam taki problem, że jak zaktualizowałem clienta to mi teraz pokazuje, że ta aplikacja nie będzie działać na Twoim komputerze jak cos win 10

Opublikowano

mam taki problem, że jak zaktualizowałem clienta to mi teraz pokazuje, że ta aplikacja nie będzie działać na Twoim komputerze jak cos win 10

Wyłącz antywirusa, i odpal autopatchera. 

Opublikowano

@UP też bym wrocił na serwer ale nie wiem czy mi się opłaca. Większość już ma 100+ wszędzie dropki 55 na 2x P ..

Zarobic na postac 55 ze skilem na P to nie jest zaden wyczyn, jesli sie postarasz w 1 dzien dobijesz 35 i zrobisz eq na orki, natomiast drugiego dnia lecisz na WO i dropisz zmianki - tym samym zarabiajac na postac 55 :)

Opublikowano

kiedy bedzie odblokowana dzika dolina? bo chcialbym ja zrobic, ale nie moge tam wejsc.

ten dung jest nie oplacalny. rob eq orki wbij 35 i na WO lataj zarobisz pięknie

SNq6Ku7.png

Opublikowano

kiedy bedzie odblokowana dzika dolina? bo chcialbym ja zrobic, ale nie moge tam wejsc.

chcialbym go zrobic chociazby dla czystej przyjemnosci

Opublikowano

chcialbym go zrobic chociazby dla czystej przyjemnosci

Nie zrobisz.

Administracjo! Prosiłbym o zapowiadanie OX'ów. 

Opublikowano

Chciałem wrócić ale wchodzę na konto i konto okradzione. Zgłosiłem do supportu bo jest opcja zgłoszenia tego ale nawet nie odpisali. Cóż, trudno.

Opublikowano

Chciałem wrócić ale wchodzę na konto i konto okradzione. Zgłosiłem do supportu bo jest opcja zgłoszenia tego ale nawet nie odpisali. Cóż, trudno.

A w jaki sposób zgłosiłeś, skoro support nam nie działa? ;) Kłamczuszek.

U mnie tak samo, postać i eq znikneło i z administracją 0 kontaku

Kontakt z nami jest praktycznie cały czas na TS, wystarczy wejść na odpowiedni kanał i poczekać.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Panowie chciałbym zagrać z kolegą i znalezc server na dłużej. Widzę, po stronach, że server długo stoi i chciałbym się zapytać czy opłaca się zaczynać grę od 0 ? Wystarczy server na kilka miesiący, bo sądząc właśnie po czasie servera obawiam się, że zaraz będzie remake albo coś w tym stylu bo każdy max lvl i nie będzie co robić. Prosze o odpowiedz kogoś z graczy lub administrację. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...