Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Endy robicie cos wiekszego na hallowen?

Tak, będzie Event.

A jak się konto spierdoliło i nie wysyła mailów na przypisany do konta mail to do kogo z tym? :v

Opublikowano

Endy robicie cos wiekszego na hallowen?

Tak, będzie Event.

A jak się konto spierdoliło i nie wysyła mailów na przypisany do konta mail to do kogo z tym? :v

To na Ts'a i czekaj na Endymiona.

Opublikowano

Siema, mam pytanie; Da rade jakoś sprawdzić kto mnie op*erdolił z postaci i eq? Bo odzyskać tego nawet nie próbuje i tak już gram od nowa tylko chciałbym znać nick postaci gdzie było przerzucane eq/hajs :x 

Niestety na TS'ie ostatnio siedziałem dwie godziny, a ze względu na małą ilość czasu w "normalnych" godzinach ciężko mi się z Wami poprzez ts'a skontaktować :/ 

@Enobaria

Okey, to jutro koło 21 postaram się wbić na ts'a ;) Dzięki za odpowiedź :>

Opublikowano

Siema, mam pytanie; Da rade jakoś sprawdzić kto mnie op*erdolił z postaci i eq? Bo odzyskać tego nawet nie próbuje i tak już gram od nowa tylko chciałbym znać nick postaci gdzie było przerzucane eq/hajs :x 

Niestety na TS'ie ostatnio siedziałem dwie godziny, a ze względu na małą ilość czasu w "normalnych" godzinach ciężko mi się z Wami poprzez ts'a skontaktować :/ 

Wpadnij na ts w takich godzinach jak teraz, kanał czekam na Exo, sprawdzimy i jeśli da radę to odzyskamy. 

xdnXBJo.png

Opublikowano

blaski od kiedy dropią ?

Karty Okey każdy Piątek 16;00 do północy.

Szkatułki Blasku Księżyca każda Sobota 16 do północy.

W niedziele także jest jakiś event związany z łowieniem.

Opublikowano

Ktos ,a baze danych kont z tego serwera okradli kolege i nikt nie wie jak to sie stało..... nikt nie miał pasów... Uważajcie.

Proszę nie wypisywać takich rzeczy o serwerze oraz Administracji. Bezpieczeństwo danych użytkowników naszego serwera jest jedną z najważniejszych rzeczy, którą wam zapewniamy. Nie jesteśmy grupką 16letnich dzieciaków, którzy dorabiają sobie sprzedając bazy danych. ;)

Opublikowano

Ja kilka razy zaczynałem grę powracając do konta :) loguje się i nie ma eq w sumie dobrze mi na tym wyszło bo nie korci aby wracać :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ja kilka razy zaczynałem grę powracając do konta :) loguje się i nie ma eq w sumie dobrze mi na tym wyszło bo nie korci aby wracać :D.

jak sobie robisz takie same passy, jak np. na dreikonie to się nie dziw, że Cię okradają

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma sensu, serwer jest za stary dla nowych graczy. Granie jest bez sensu bo niczego nie osiągniesz chyba że chcesz siedzieć w dt po 20h albo na wo i dropic zmianki

Opublikowano

nawet nie byliście na serwerze ale wiecie o nim najwięcej...Irytuje mnie takie gadanie: nowy nie ma szans się wybić, nowy nie ma szans zarobić itd itp...Nowi mają więcej sposobów na zarobek niż siedzenie i dropienie zmianek. Wystarczy wejść na serwerowe forum i tam również są sposoby...No ale takim jak Wy trzeba podsunąć wszystko pod nos ;)

Nie ma drugiego takiego serwera i takiej administracji jak tu.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Nie ma sensu, serwer jest za stary dla nowych graczy. Granie jest bez sensu bo niczego nie osiągniesz chyba że chcesz siedzieć w dt po 20h albo na wo i dropic zmianki

To idź sobie zagraj na 4 serwerach na 2 tygodnie, a potem wróć i pluj sobie w brodę.

Opublikowano

jest sens jakos grac od 0 ? ceny nie sa jakies chore ?ile tygodni musze zarabiac na jakiegos np riba kolo 45 sr ?

Przekonaj się sam, najlepsza metoda. :)

Od Ciebie zależy jak szybko zarobisz. Powodzenia :D

Opublikowano

To tak samo jakbyś chciał kupić samochód dla nowego kierowcy. Rocznik 96- nie bo za stare, lepiej nowego poloneza kupić, bo nie orane.

Może zagrasz na PL? Nie... bo za stary.

Zła logika Proszę Pana :)

Pozdrawiam i zachęcam do gry. Serwer widać jest stabilny. 

Opublikowano

ale osiągnąć w jakim sensie?

przeciez tutaj mozna bezpipecznie i bez zadnego ryzyka kupic postac z wbitym max lvl i robisz co chcesz.albo postac pod pvp,co kto woli.wlasnie dzieki  tej opcji(przyznam szczerze ze spotkalem sie z tym po raz pierwszy tutaj)server sie nie nudzi bo mozesz spobie kupowac wymaxowane postacie,dropki,bufki czego dusza zabraknie.

gralem wp wiblem 95 znudzil mi sie to selnalem postac,eq i gram sobie teraz bodziakiem 55 lvl tak for fun.

a dodaj jeszcze  do tego stabilnosc i udogodnienia jakie sa wprowadzane to masz w tym momencie serwer jeden z lepszych w Polsce.

chociaż  server ma juz ponad rok to do grania  jest najlepsza opcja jesli chodzi o medium.

Opublikowano

pany poradzi ktos jak zarobic na 45 lvl wp eq raczej srednie dropienie zmianek mi sie znudzilo a do ulepszania nie mam farta ktos pomoze ? :D

sposoby zarobków masz na forum. na kazdy lvl

Opublikowano

pany poradzi ktos jak zarobic na 45 lvl wp eq raczej srednie dropienie zmianek mi sie znudzilo a do ulepszania nie mam farta ktos pomoze ? :D

marmurki

wjub1h.jpg

Opublikowano

Endymion pomożesz ? zjebałem troche zbierałem cały tydzien kase na podnoszenie przedmiotów ,zebrałem wkoncu na 200sm i kupiłem zamiast podnoszenia przedmitow,to pd na 7 dni,jest jakaś możliwość cofniecia tego ? Prosze pomoż id konta : tojuzkoniec123
Prosze pomóż 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...