Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Od rana mam problem z uruchomieniem gry, wyskakuje mi taki komunikat:

Aktualizacja nic nie dała...

94268235869172439224.jpg

Jak to naprawić by gra znów działała ???

usuń rooty i locale ;)
to też nie pomaga :(
Podbij ja ts, czekaj na Pućka pod nickiem "problem z int" to Ci pomogę! :))

Endymion mogę jakoś usunąć postać z 76 lv by zwolnić nick ? 

xD 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Endymion mogę jakoś usunąć postać z 76 lv by zwolnić nick ? 

chyba jedynie olejek nazwy z is.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Dostałem 1kkk od kumpla, jak spożytkować ten hajs? Gram od zera i myślę nad kupnem postaci u zaklinacza.

Kup postać dropka 35. Kup śmiertelke i fmsa. Do śmiertelki daj kd+5 deffa i uchyłki. Całe eq zmixuj na orki. Leć na WO.

Jak wydropisz zęby orka, szkaty blasku na evencie lub karty OkeY to czysty zarobek. Do tego zmianki i szkaty vesteris. 

Jak zarobisz 1kkk to kup peta. Wbij mu 20lvl na WO.

Do tego exp buffka na WO. Wbij mu 40lvl.

Potem przerób eq, kup coś z IS'a jak starczy hajsu i leć na DT. Tam szaman healer i smok musi być. Drop zmianki i ulepy na piętrze z metkami. W godzinę z 1k zmianek dropniesz na początek. Potem rób jak najlepsze eq, czytaj księgi itd. żeby hitać ostro metka. Drop tak do 10kkk. Potem już na 75lvl leć i kup eq - wystarczy na trutę, eq exp itd :)

Najgorzej zacząć. Potem już hajs leci :)

Opublikowano

Dostałem 1kkk od kumpla, jak spożytkować ten hajs? Gram od zera i myślę nad kupnem postaci u zaklinacza.

kup 55 lvl wp/body i na dt metki, nprawde swietny zarobek

musi mieć postać 75 na 7 piętro ;)

Opublikowano

kup 55 lvl wp/body i na dt metki, nprawde swietny zarobek

musi mieć postać 75 na 7 piętro ;)

Wystarczy zapłacić komuś za tepnięcie i siedzieć tam całą noc :D

Opublikowano

Jaka profesja dominuje tutaj w pvp? Ile osób średnio gra? :P

do pvp moim zdaniem heller a osób lekko ponad tysiaczek jest :)

Opublikowano

DT? za jedno przejście masz około 200-220kk(szkata rozpruwacza 90-100kk, szkata śmirci 100-120kk na sklepach stoją nawet po 135kk) do tego dolicz egzo, kamyki, te lepsze kamyki czasami księga z buffami poleci i bossologia.

Ty bardziej, że teraz szkaty na rynku widzę dużo drożej niż przed ostatnim moim zalogowaniem się do gry(60-80kk chodziły)

Zmianki też poszły do góry - obecnie to jaakieś 40kk za 200szt, a wcześniej 20-25kk.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

DT? za jedno przejście masz około 200-220kk(szkata rozpruwacza 90-100kk, szkata śmirci 100-120kk na sklepach stoją nawet po 135kk) do tego dolicz egzo, kamyki, te lepsze kamyki czasami księga z buffami poleci i bossologia.

Ty bardziej, że teraz szkaty na rynku widzę dużo drożej niż przed ostatnim moim zalogowaniem się do gry(60-80kk chodziły)

Zmianki też poszły do góry - obecnie to jaakieś 40kk za 200szt, a wcześniej 20-25kk.

Pomysł dobry. Jednak muszę trochę poprawić eq, bo śmierci nie ubiję pewnie nawet na poli ;9 Kupię trochę IS'a i spróbuję :) Jak ktoś ma inne pomysły to też piszcie :D

Opublikowano

Proszę o pomoc ;/

Gdy chce sie zalogować pisze mi "Błąd połączenia z serverem" a internet jest więc gdzie jest problem

Czy patchowaleś grę po pobraniu? Jeżeli problem występuje dalej po patchowaniu to podaj mi swoj adres IP na pw, możliwe ze firewall zablokował. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...