Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bylo mnie tu troche czasu. Na czym mozna teraz zarobic iz nie obczajam juz tematu?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie da sie zmodyfikować tego kodu pin? kto chce to niech go sobie da kto nie chce to nie tylko utrudnia skakanie z konta na konto.Kod na eq mi wystarcza

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Nie bylo mnie tu troche czasu. Na czym mozna teraz zarobic iz nie obczajam juz tematu?

Marmury, zmianki, kopanie rud, leki z + na początek gry
Opublikowano

Marmury, zmianki, kopanie rud, leki z + na początek gry

+ księgi klątw oraz sukna z smoczków. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

dalej zmianki chodx spadaja z ceny

co ty gadasz...

zmianki nadal po 50-55kk :D

Zmianki taniej wystawiają tylko ci co dłuższy czas nie grali...

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Chciałem wrócić ale wchodzę na konto i konto okradzione. Zgłosiłem do supportu bo jest opcja zgłoszenia tego ale nawet nie odpisali. Cóż, trudno.

A w jaki sposób zgłosiłeś, skoro support nam nie działa? ;) Kłamczuszek.

http://support.vesteris.pl/open.php?〈=pl

Skoro nie działa to po co istnieje ta strona? Kłamczuszka.

Opublikowano

Chciałem wrócić ale wchodzę na konto i konto okradzione. Zgłosiłem do supportu bo jest opcja zgłoszenia tego ale nawet nie odpisali. Cóż, trudno.

Skoro nie działa to po co istnieje ta strona? Kłamczuszka..

Strona jest ale nie działa xD 

Opublikowano

Skoro nie działa to po co istnieje ta strona? Kłamczuszka..

Strona jest ale nie działa xD

Więc powinni ją wyłączyć bo wprowadza w błąd, myślę ze nie tylko ja wpisałem "support vesteris" w google i coś wyslałem przez to zgłoszenie.

Opublikowano

Czym jest spowodowane, że zmianki tak poszły w góre? Przecież nie dawno były po 25kk a pamiętam jak ludzie wystawiali je strasznie masowo i przez ten spadek był a teraz? Czyżby graczy ubyło?

Opublikowano

Czym jest spowodowane, że zmianki tak poszły w góre? Przecież nie dawno były po 25kk a pamiętam jak ludzie wystawiali je strasznie masowo i przez ten spadek był a teraz? Czyżby graczy ubyło?

był event gildyjny pvp - ludzie z wysokich poziomów masowo skupowali zmianki i zawyżali cene a że mają w uja hajsu przez mape 115(podobno - na forum jest temat o ilości yang na serwie), na której dropi ogromne ilości yang to ceny są jakie są ;)

Ogólnie wszystkie ceny poszły do góry :]

np taki pas na 75 lvl - miesiąc temu jeszvze można było go kupić za 1.2kkk teraz jak znajdziesz za 3kkk to sukces :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Poprostu czasem jest popyt, czasem nie.

Zależy czy ktoś zaczyna mixowac coś

Z cena zmianek poszło wszystko w górę, więc na to samo wychodzi

Opublikowano

Poprostu czasem jest popyt, czasem nie.

Zależy czy ktoś zaczyna mixowac coś

Z cena zmianek poszło wszystko w górę, więc na to samo wychodzi

3 tygodnie temu ciężko było zmianki za 50kk lub pozniej, a od paru dni po 40-45kk na spokojnie kupuje

Opublikowano

Aktualnie jest możliwość tylko resetu kodu PIN.

No właśnie słabo. Tak to można by sobie ustawić na jakiś łatwy do wpisywania i nie trzeba by się denerwować przy wpisywaniu go 20 razy dziennie :\

Opublikowano

no tak bo wpisanie 4 cyfr zajmuje 15 minut przy każdym logowaniu...

No łącznie pewnie sporo zajmuje biorąc pod uwagę to że często lubi scrashowac clienta. Poza tym, raczej dodanie takiej opcji nie spowodowało by spadku bezpieczeństwa ;)

Albo w sumie nieważne. Łatwo to ominąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...