Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z czytaniem medali powinno wzrastać szansa na przywołanie, bo trochę kiepsko jak jest na 0 :p, póki co nie zauważyłem większych błędów 

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wraz z czytaniem medali powinno wzrastać szansa na przywołanie, bo trochę kiepsko jak jest na 0 :P, póki co nie zauważyłem większych błędów 

Przywołań leci tyle, że na 40 lvlu miałem wbite na 10 na 2 postaciach :v

Opublikowano

Przywołań leci tyle, że na 40 lvlu miałem wbite na 10 na 2 postaciach :v

Mówię to z punktu 30lvl'a :), ale dzięki za info 

Opublikowano

Mam pytanie, czemu jak chcę wymienić instrukcje u Uriela, wybieram 5instrukcji z listy przy piątej wyświetla się, że nie mam wystarczającej ilości tej ostatniej ( mimo, że mam )

Opublikowano

Mam pytanie, czemu jak chcę wymienić instrukcje u Uriela, wybieram 5instrukcji z listy przy piątej wyświetla się, że nie mam wystarczającej ilości tej ostatniej ( mimo, że mam )

Juz o tym pisałem. W nocy bedzie naprawione, moja wina.

Opublikowano

Będzie poprawione w nocy.

Opublikowano

I jak tam serwer? Stabilny, nie ma lagów, nie wywala z gry co 10 minut? Można prosić o ss z m1? i Czy ceny już się unormowały?

Serwer okej, nie ma lagów, nie wywala, start był bez problemów Ceny jak to na początku rosną, część juz się ustabilizowała.

http://prntscr.com/7mcyyw

PS> wie ktoś może skąd brać małże prócz dungu 30 lvl? No i z ryb oczywiście,

Opublikowano

I jak tam serwer? Stabilny, nie ma lagów, nie wywala z gry co 10 minut? Można prosić o ss z m1? i Czy ceny już się unormowały?

Serwer jest stabilny, lagów nie ma, screeny:

mjw0tq.jpg

qfo4me.jpg

UWAGA!

Na forum ruszyły 3 konkursy, każdy znajdzie coś dla siebie - konkurs graficzny, konkurs dla poetów i na trailer. Do wygrania nawet SM o wartości 100 zł przelewem! Zapraszam :)

http://forum.vesteris.pl/index.php?/forum/35-og%C5%82oszenia/

xdnXBJo.png

Opublikowano

Zmieniam zdanie, wszystko działa jak powinno, poprostu cos mi sie pojebalo z tym sklepem zwracam honor.

Graczy masa teraz tak +- 1k ludzi gra, bardzo sie opłaca. Jedyny serwer do którego wróciłem po ravii, bo poprostu warto. Wszystko napisane tak, jak być powinno, brak bugów, sklepy offline, no cud miód orzeszki :D

Opublikowano

Zmieniam zdanie, wszystko działa jak powinno, poprostu cos mi sie pojebalo z tym sklepem zwracam honor.

Graczy masa teraz tak +- 1k ludzi gra, bardzo sie opłaca. Jedyny serwer do którego wróciłem po ravii, bo poprostu warto. Wszystko napisane tak, jak być powinno, brak bugów, sklepy offline, no cud miód orzeszki :D

Dzięki. Zbyt długo testowaliśmy te sklepy aby był taki błąd.

Ile Online opłaca sie grać???

No offence, ale przez takie rzeczy padaja serwery wg mnie. Teraz ludzie nie szukają serwera pod kryteriami rozgrywki, a ilości online czyli - kto wiecej wywali na yt przed startem ten wygrywa chocby mial slaby serwer. Ale tak, opłaca się grać. Graczy jest dużo, jeżeli chcesz screenów patrz pare postów wczesniej bo byly dzisiaj nie raz wrzucane przez pare osób. ;)

Opublikowano

Mogłem to pominąć - jeśli tak to przepraszam - ale mam pytanie, ile sklepów może wystawić jedna postać? Na innym serwerze który miał ten system jedna postać mogła postawić kilka sklepów co tworzyło "sztuczny tłum" w mieście. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Mogłem to pominąć - jeśli tak to przepraszam - ale mam pytanie, ile sklepów może wystawić jedna postać? Na innym serwerze który miał ten system jedna postać mogła postawić kilka sklepów co tworzyło "sztuczny tłum" w mieście. Z góry dziękuję za odpowiedź.

1 gracz moze wystawic chyba 1 shopa :) 

Opublikowano

Mogłem to pominąć - jeśli tak to przepraszam - ale mam pytanie, ile sklepów może wystawić jeden gracz? Na innym serwerze który miał ten system jedna postać mogła postawić kilka sklepów co tworzyło "sztuczny tłum" w mieście. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Nie "ten" system, nasz w przeciwieństwie do nich działa dobrze. Kazda postać niże wystawić jeden sklep.

Opublikowano

Nie "ten" system, nasz w przeciwieństwie do nich działa dobrze. Kazda postać niże wystawić jeden sklep.

1 gracz moze wystawic chyba 1 shopa :)

Świetna sprawa w takim razie, dzięki. ^_^

Opublikowano

To jest żart.   18 medali = 2 pomyślne.      inny koleś na 21 medali 4 pomyślne, znajomemu z gry na 32 medale z trudnego lochu wlazło 7.   Zmniejszyliście szanse na pomyślne przeczytanie i nie wmówicie, że nie. 

Opublikowano

No mi tak ogólnie ładnie wchodziły, jedynie dzisiaj z 20 na 21 poszło z 10 lekko, ale przynajmniej coś są warte medaliki, i to chyba nie taki problem wydropić je.

Opublikowano

2MTKVhL.png

Po prawej data modyfikacji pliku odnośnie szkolenia konia poprzez medale. Nic nie było zmieniane, to nawet nie jest szczęście tylko tatalna pseudolosowość.

Szansa na pomyślne szkolenie konia przy pomocy medalu konnego: 50%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...