Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się tu grać? Jak masz ochotę to graj, serwer godny poświęcenia mu swojego czasu :)

Jak z expem, eq itp? Nie jest to serwer easy, o ile o zmianki i dodania naprawdę nie musisz się martwić, o tyle o eq trochę będziesz musiał zabiegać, ale to też nie taki problem.

Serwer tylko na miesiąc czy rok? Oby na rok :)

Ile ludzi online? Obecnie około 1000, i widać te 1000 ludzi ;)

Jak ciężko wojem mental będzie się grało? Myślę przyjemnie, jak to mentalem na serwerach medium ;) W v2 będziesz miał dobrze, pvp/wojenki mental i dagger 1 klasa, sam zdecyduj kim grać.

Jakies dungi są, jesli tak to czy mozna solo? Są dungi, jest ich kilka, ale żaden nie jest specjalnie godny uwagi, moim zdaniem przynajmniej. (te mniejsze lv dungi)

Wojny gildii jakies? Serwer ma kilka dni, ledwo gildii jest kilka a Ty byś chciał wojny już? ;) Ale myślę, że jak ludzie wyexpią i porobią eq to będą wojny.

Serwer lepszy od San erii, Ag rosa? Na pewno od tych dwóch wymienionych serwerów zdecydowanie lepszy.

Jaka reklama? Reklama nie jest jakaś porywająca, serii u fubu nie ma :( Ale efekty widać, bo w pierwszy dzień grało mniej osób niż obecnie. I jakoś w lipcu nowa seria ma wyjść, słyszałem na ts'ie od orchidei ale nie chcę skłamać, wydawało mi się, że u jednego z większych metinowych ytberów.

Jak z zarobkiem? Metki, dropienie ulepek, exp, łowienie (tutaj zrobili tak, by było opłacalne)

Po ile ku silne cialo? Silne ciało 500k, dla przykładu ość 300-500k, małż 1,5kk, aura 2,5-3,5kk, ostrze 2,5-3kk itp.

Trzeba buffa? Jako mental do 75 może dasz radę bez, ale myślę, że warto go zrobić ;) Sam na razie nie posiadam :D

Kostiumy, pety, fryzury itp na ograniczony czas? Pety na stałe, reszta czasowe.

Najlepsza zbroja to stalka? Nie chce cofać się do prezentacji, ale z tego co wiem stalke się przerabia, i potem przerobioną się ponownie przerabia, jak na PL'u, chyba się nie mylę.

Dzieki za odp Dzięki :D

Opublikowano

mam pytanko jeżeli mam z is pd rekawica na 2dni a jak teraz dokupie na 7 dni to sie przedłuży?

Przedluzy sie.

Nie moge zacytować bo telefon ale odnośnie wejść na dung 30lv... Od każdego wejścia naliczane jest 24h. Jezeli wejdziesz o 12,14,17 to wejść bedziesz mógł ponownie o tych godzinach dnia następnego.

Wyspy Orków jeszcze nie poprawione, w grze pisaliście mi aby zrobic to następnego dnia gdy od razu dodam zapisywanie cen w shopavh offline.

Opublikowano

Endymion zrób drop skrzynek serwerowych, zmianek, dodań, skrzyń zielarza od razu do "plecaka".

Napraw usuwanie postaci, które nie działa.

Opublikowano

Endymion zrób drop skrzynek serwerowych, zmianek, dodań, skrzyń zielarza od razu do "plecaka".

Nie ma sensu ten drop, boty etc. Mam 85+ 2x i nie ma takiej tragedii z tymi itemami, a wy piszecie ciągle o tym jakby leciało tego 5mln za spot. Mi leci nawet po 10+, ale co za problem podnieść?

Polecam zagrać, fajnie misje ułożone.

Opublikowano

Zupełnie nie interesuje mnie jaki masz lv. Obecność botów jest znikoma, więc nie przesadzaj... Żaden problem podnieść, ale leci tego sporo więc to rozwiązanie byłoby dość wygodne. Zamiast schylać się po każdą zmiankę/dodanie.  

Opublikowano

Hohoho :D

Fajna prezentacja, im dalej sie czyta tym lepiej, ale taka długa że do końca nie doczytałem :D

Zobaczymy jak postoi, może za miesiąc gdy będzie stabilnie wpadne, bo nie lubie gdy ceny zmieniają się co 2 dni :D

Powodzenia :)

Opublikowano

Testowalem i usuwanie postaci dzisla. :x

Opublikowano

Zupełnie nie interesuje mnie jaki masz lv. Obecność botów jest znikoma, więc nie przesadzaj... Żaden problem podnieść, ale leci tego sporo więc to rozwiązanie byłoby dość wygodne. Zamiast schylać się po każdą zmiankę/dodanie.  

Kolejny raz powtarzam, jeśli te itemy będą wpadały prosto do eq, rękawiczka nie będzie na nie działać.

Opublikowano

''Schylać się'' omg.. plęcy pewnie bolą ? starość nie radość ^^

Serwer polecam chociaż osoby które grały na poprzedniej odsłonie to teraz im sie nudzi :)

Opublikowano

wom gra 1,5k i jest sklepów offline 3x tyle.

Nie rozumiem, jak można oceniać po sklepach offline.

Ktos ci pozwolił sie tu wypowiadać? Idźcie odpalać juz te gowno zwane atr.eya i nie pojawiaj sie tu wiecej bo serio, kto jak kto ale ty powinieneś miec najmniej do gadania.

Opublikowano

Wbiłem i powiem, że server w ogóle nie jest fajny.

Opublikowano

Warto zacząć tu grę? Ilu jest graczy? :)

W ciagu ostatnich 20postów padło 10 takich pytan. Nauczcie sie czytac..

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Taa ktory wbiles 30-40 moze i 60 i placzesz? ;x

Nie placze. Poprostu stwierdzam fakt. W porownaniu do innych serwerow medium, to tutaj expi sie jak na hardzie. Inne aspekty serwera sa akurat pod medium :) Nie oburzaj sie kolego  :D

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Nie placze. Poprostu stwierdzam fakt. W porownaniu do innych serwerow medium, to tutaj expi sie jak na hardzie. Inne aspekty serwera sa akurat pod medium :) Nie oburzaj sie kolego  :D

exp hard? co Ty pier***** z 66 level do 74 w v3 w godzine wbiłem :v a w grocie za 1 grupke leci po 1% bez pdka xD 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

jezeli chcesz tam iść to lepiej weź 7 osób do pt które bija po 10k :D

Na poprzednie odsłonie w dwie osoby się dało ubić ;c 

a wiesz przynajmniej co dropi z tego? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...