Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

F**k , dopiero pod koniec dnia moge wejsc na serwer a tu dupa ...

Mam problem , wychodzi mi komunikat ze sterowniki AMD przestaly dzialac , grafika w cliencie wariuje , mam czarny ekran badz tylko to co zdazyl sie załadowac (same textury) . Zna ktos rozwiazanie ?

Dodam ze sterowniki mam najnowsze , na innych serwerach nie mam tego problemu. Zgodnosci i jako administrator sprawdzilem :/

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

W opcjach gry powiadasz ? Czyli w confing.exe ? 

Zmienialem IME mode , windows mode , rozdzielczosci i nic nie pomaga 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

JAK MOGE ZRESETOWAC STATUS BO DALEM W INTA ZAMIAST SILE? Ogolmie bardzo fajnie sie gra serwer dopracowany, duzo ludzi i bedzie jeszcze wiecej :)

Opublikowano

F**k , dopiero pod koniec dnia moge wejsc na serwer a tu dupa ...

Mam problem , wychodzi mi komunikat ze sterowniki AMD przestaly dzialac , grafika w cliencie wariuje , mam czarny ekran badz tylko to co zdazyl sie załadowac (same textury) . Zna ktos rozwiazanie ?

Dodam ze sterowniki mam najnowsze , na innych serwerach nie mam tego problemu. Zgodnosci i jako administrator sprawdzilem :/

Spróbuj przestawić CPU na GPU.

JAK MOGE ZRESETOWAC STATUS BO DALEM W INTA ZAMIAST SILE? Ogolmie bardzo fajnie sie gra serwer dopracowany, duzo ludzi i bedzie jeszcze wiecej :)

U Bao Bao lub u Staruszki jeśli nie masz 30.

serwer wymiata! :) ile potrwa przerwa techniczna?

Przerwa raczej nie będzie zbyt długa, jeszcze Was dokładnie poinformujemy.

Wszystkich serdecznie zapraszamy do gry!

xdnXBJo.png

Opublikowano

Można prosić SS z M1 ;> ile osób online? 

Serwer ruszył 6 godzin temu, każdy expi, w m1 nie ma zbyt wielu osób. Jutro w godzinach popołudniowych dodam ssa. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Kocham Ten Serwer Troche Stary KingWorld ale to jeszcze nie to ,serwer 7/10­

Gdyby nie wysyp 2015 pro serwery xD to było by mocne 8,5 polecam ale ja sam nie zagram wole t....s

Like it +

Opublikowano

Ogólnie wszystko fajnie ale:

- za mały drop wykrywaczy, wcześniej nie było z nimi problemu

- w moim przypadku zbugowany sklep offline. Sprzedałem ok. 10 itemów, a kasę dostałem tylko za 1. Próbowałem robić relogi, patchować clienta itd. Ostatni item sprzedałem z 2h temu. 

@edit 

aha no pozdro, zamknąłem sklepik itemy zniknęły a kasy nie ma. ponad 2kk w plecy, dzięki

@Endymion

lownfast

Opublikowano

- w moim przypadku zbugowany sklep offline. Sprzedałem ok. 10 itemów, a kasę dostałem tylko za 1. Próbowałem robić relogi, patchować clienta itd. Ostatni item sprzedałem z 2h temu. 

@edit 

aha no pozdro, zamknąłem sklepik itemy zniknęły a kasy nie ma. ponad 2kk w plecy, dzięki

@Endymion

Wejdź proszę na TeamSpeaka - ts3.vesteris.pl - najlepiej teraz, na kanał "Czekam na Orchidea".

xdnXBJo.png

Opublikowano

Wejdź proszę na TeamSpeaka - ts3.vesteris.pl - najlepiej teraz, na kanał "Czekam na Orchidea".

Nie mam teraz czasu, zresztą o tej godzinie nie porozmawiam. Chyba że odrazu mnie ktoś przeniesie na kanał inny. 

Typowe jak serwer dobry to nie ma jakieś dużej ilości graczy. To aż smutne żeby na tak dobrym serwer grało tylko tysiąc graczy  :(

na s1 tez tak bylo, po kilku dniach bylo +2,5k, zreszta reklama jest ogromna wiec nic tylko czekac

lownfast

Opublikowano

Typowe jak serwer dobry to nie ma jakieś dużej ilości graczy. To aż smutne żeby na tak dobrym serwer grało tylko tysiąc graczy :(

spokojnie serwer wystartował w piątek gdzie ludzie wolą gdzieś wyjść niż grać w metina ;) moim zdaniem jutro koło 18 bedzie duzo ludzi w m1, online obstawiam na ~1,5k

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Niby medium ale odechciało mi się grac bez is'a. Na 20 medali weszło zaledwie 3.

Serwerek 6/10.

No to musiałeś mieć ogromnego pecha bo mi na 17 medali spaliło tylko 6 :P

Jeszcze pytanie do administracji: ile tych smoczków respi się na danej mapie? 

I tak jak ktoś jeszcze wspominał proponuję trochę podnieść drop ulepszaczy :)

Polecam serwer. 

Opublikowano

No to musiałeś mieć ogromnego pecha bo mi na 17 medali spaliło tylko 6 :P

Jeszcze pytanie do administracji: ile tych smoczków respi się na danej mapie? 

I tak jak ktoś jeszcze wspominał proponuję trochę podnieść drop ulepszaczy :)

Polecam serwer. 

2-3 smoczki w losowych miejscach.

Ulepszacze przedyskutujemy. Jeśli podniesiemy, to poinformujemy o tym.

Przypominam, dzisiaj o 4.00 odbędzie się przerwa techniczna. Nie powinna potrwać dłużej niż 30 minut! Oczywiście należy po niej uruchomić clienta poprzez patchera.

xdnXBJo.png

Opublikowano

@edit 

@Endymion

Nie wiem czy sprawa rozwiązana bo przekreśliłeś coś tutaj, ale sprawdzaj magazyn z któego można wypłacać i yangi w eq. To serio było sprawdzane setki razy i nie bylo takiego problemu.

Opublikowano

Zamiast się tak pytać ile osób gra od innych graczy to lepiej niech administracja napiszę tutaj ile osób gra bo to oni mają licznik i nie wiem co tutaj ukrywać ...

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...