Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeciez moga zwiekszyc drop wtedy zeby lecialo tak samo albo zrobic zeby wtedy rekawiczka tez dzialala.

To chyba nie jest wielki problem.

Rękawiczka działa na wszystko to, co wypada na ziemię. Rozumiesz?

@edit: Endy ogarnij WO.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rękawiczka działa na wszystko to, co wypada na ziemię. Rozumiesz?

@edit: Endy ogarnij WO.

To niech zrobią tak zeby rekawiczka dzialala tez na itemy ktore wpadaja do eq.

Opublikowano

To niech zrobią tak zeby rekawiczka dzialala tez na itemy ktore wpadaja do eq.

Mów do słupa a słup jak dupa. No nie da się....widziałeś na jakimś serwie, żeby na itemy wpadające do eq działała rekawiczka? Na Santerii szkaty wpadają i tam 2x drop na nie nie działa.

Opublikowano

Wprowadzicie związki homoseksualne? :3 Jestem kobietą, gram kobietą, a buffka mam faceta, ale z seksowną szamanką u boku przyjemniej się expi! :D

Nie.

Opublikowano

Mam wielką prosbe do endymiona, mógłbyś sprawic, zeby dało się na dungeonie na orkach w kontrolowany sposob przejsc z metkow na pieczecie? Znika mi masa itemow z metkow, bo za szybko mnie przenosi...

Opublikowano

Wprowadzicie związki homoseksualne? :3 Jestem kobietą, gram kobietą, a buffka mam faceta, ale z seksowną szamanką u boku przyjemniej się expi! :D

Fajnie masz :D

Opublikowano

Mam takie pytanie, Endymion mógłbyś dodać do kodu sklepów offline jedną z tych 3 rzeczy?:

-Wystawianie sklepu znowu po 24h z tym samym co było wystawione

-Przedłużanie sklepu o kolejne 24h bez jego zamykania

-Możliwosć wystawienia sklepu na np. tydzien

Bo mnie kuż wkur*ia wyswtawienie 100 paru itemow w sklepie codziennie...

Opublikowano

Mam takie pytanie, Endymion mógłbyś dodać do kodu sklepów offline jedną z tych 3 rzeczy?:

-Wystawianie sklepu znowu po 24h z tym samym co było wystawione

-Przedłużanie sklepu o kolejne 24h bez jego zamykania

-Możliwosć wystawienia sklepu na np. tydzien

Bo mnie kuż wkur*ia wyswtawienie 100 paru itemow w sklepie codziennie...

Hmm. Moze w przyszłości. Mieliśmy dać te shopy na czas nielimitowany, ale stwierdziliśmy że sztuczny tłum nie jest czymś czego oczekujemy. xp

Opublikowano

Hmm. Moze w przyszłości. Mieliśmy dać te shopy na czas nielimitowany, ale stwierdziliśmy że sztuczny tłum nie jest czymś czego oczekujemy. xp

Jeszcze możesz zapamiętywanie cen dodać.

Opublikowano

Tak, zapamietywanie cen bedzie bardzo pomocne. Czemu w przyszłosci? Wez no, taki szczegol, a tak wkurza ze sobie sprawy nie zdajesz

Ale też nie ma co się takimi małymi bzdetami przejmować :D Na innych serwerach musisz na innym koncie wystawiać shopa i mieć odpalonego metka całą noc.Oczywiście nie masz możliwośći uzupełniania sklepu i zmienia cen ;) Zmiany zmianami ale trzeba się cieszyć z tego co jest :P

Opublikowano

Ale też nie ma co się takimi małymi bzdetami przejmować :D Na innych serwerach musisz na innym koncie wystawiać shopa i mieć odpalonego metka całą noc.Oczywiście nie masz możliwośći uzupełniania sklepu i zmienia cen ;) Zmiany zmianami ale trzeba się cieszyć z tego co jest :P

Racja, ale można też to udoskonalać.

Opublikowano

Myślę, że niedługo dodamy zapisywanie cen ale no najpeirw musimy to dobrze przetestować bo jednak nie jest to tak prosta robota jak się może wydawać i musimy sięupewnić że jest to pozbawione błędów :P

Dzisiaj niestety nie będzie żadnej przerwy. Spędziłem pół dnia w szpitalu i po prostu nie mam siły siedzieć do 5 aby ją robić. Trochę podczas tej jutrzejrzej przerwy przerobimy piętro z Metinem na Wsypach Orków o czym dużo pisaliście i kilka drobniejszych zmian. Jak jakieś propozycje jeszcze macie to wiadomo, piszcie. ;)

Ile online?

| 2015 Jun 29 23:31:07 |   758 |   782 |
Między 22:31:07 a 23:31:07 średnia liczba graczy wynosiłą 758, a największa 782. Nie mogę podać bardziej aktualnych danych, gdyż zapisuje sięto co godzinę. :P

Opublikowano

Moim zdaniem wprowadzenie sklepów na więcej niż 24h to chybiony pomysł, już teraz wkurzam się gdy przeglądam te same sklepy z jakimś syfem przez cały dzień, jak ktoś ma coś potrzebnego na sprzedaż w normalnej cenie to schodzi bardzo szybko :) A jakby były na tydzień to wgl już ceny by sobie z tyłka brali ludzie i stały by te sklepy i stały.

Opublikowano

Mów do słupa a słup jak dupa. No nie da się....widziałeś na jakimś serwie, żeby na itemy wpadające do eq działała rekawiczka? Na Santerii szkaty wpadają i tam 2x drop na nie nie działa.

Wystarczy ze dodadzą automatyczne wpadanie szkat i zmianek do eq i zwiekszą ich drop a wtedy na to samo wyjdzie.

Proponuje takze zwiekszyc spoty, serwer medium a spoty są jak na pl'u

Opublikowano

Wystarczy ze dodadzą automatyczne wpadanie szkat i zmianek do eq i zwiekszą ich drop a wtedy na to samo wyjdzie.

Mylisz się, nie wyjdzie na to samo, każdy będzie miał taki sam %, dropiąc z rękawiczką zawsze jesteś bardziej zarobiony :) 

Opublikowano

Ile online, jest z 1k?

Jest, a reklama się dopiero rozkręca.

Szybko banują za WH.    No cóż - trudno %-)

Logi ułatwiają. :rolleyes:

xdnXBJo.png

Opublikowano

Myślę, że niedługo dodamy zapisywanie cen ale no najpeirw musimy to dobrze przetestować bo jednak nie jest to tak prosta robota jak się może wydawać i musimy sięupewnić że jest to pozbawione błędów :P

Dzisiaj niestety nie będzie żadnej przerwy. Spędziłem pół dnia w szpitalu i po prostu nie mam siły siedzieć do 5 aby ją robić. Trochę podczas tej jutrzejrzej przerwy przerobimy piętro z Metinem na Wsypach Orków o czym dużo pisaliście i kilka drobniejszych zmian. Jak jakieś propozycje jeszcze macie to wiadomo, piszcie. ;)

| 2015 Jun 29 23:31:07 |   758 |   782 |

Między 22:31:07 a 23:31:07 średnia liczba graczy wynosiłą 758, a największa 782. Nie mogę podać bardziej aktualnych danych, gdyż zapisuje sięto co godzinę. :P

Brawo, edytujesz metki w WO, jak ja ruszyłem z expem i na WO nie chodzę :D Zrobiłeś to specjalnie :(

Opublikowano

Oczywiście ta liczba to jest faktyczna liczba graczy bo shopów nie liczy :D Na WOM2 gdzie jest faktycznych graczy 1k+ to już jest przeludnione xD

Opublikowano

Oczywiście ta liczba to jest faktyczna liczba graczy bo shopów nie liczy :D Na WOM2 gdzie jest faktycznych graczy 1k+ to już jest przeludnione xD

Db nie liczy shopow offline.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...