Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem tam wbilem 53 I dostalem wlasnie bana  (Wiecie kilka osob mnie nie lubi) wiec sie prosi kolege I blokuja konto powodzenia :) Nie oczerniam serwera bo serwer wporzasiu tylko ludzie chu*owi =)

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralem tam wbilem 53 I dostalem wlasnie bana  (Wiecie kilka osob mnie nie lubi) wiec sie prosi kolege I blokuja konto powodzenia :) Nie oczerniam serwera bo serwer wporzasiu tylko ludzie chu*owi =)

Daj swój nick w grze, powiem Ci za co masz bana. :))

Swoją drogą, domyślam się jaki masz nick bo wlasnie banowaliśmy jedną osobe za wh. No a Ty jeszcze piszac posty w "szukam wh na vesteris" tylko potwierdzasz moje domysly odnosnie nicku na serwerze. xp

Opublikowano

Serwer bardzo fajny jednak uważam że zbyt mało pd leci  ze szkat serwerowych na 150 szkat (otwierając po 2-4) 1pd i 2 rekawice..

Dodam również że administracja jest bardzo pomocna i jest to wielki ++ tego serwera ;-)

imetin_logo.png

Opublikowano

Patcher nie pobiera żadnych plików....ładuje się cały i nie pobiera dosłownie nic. Chyba musicie na forum wrzucać każdą łatkę, bo nie tylko mi patcher nic nie pobiera.

Co do serwera, miodzio ! Tylko ludzi troche posrało z cenami aury...3kk gdzie ostrze po 1kk :/

Opublikowano

Serwer bardzo fajny jednak uważam że zbyt mało pd leci  ze szkat serwerowych na 150 szkat (otwierając po 2-4) 1pd i 2 rekawice..

Dodam również że administracja jest bardzo pomocna i jest to wielki ++ tego serwera ;-)

Na początku może nei ma takiego za wiele ale za kilka dni już będziesz miał ich aż za dużo ;)

Opublikowano

w dt na metkach drop normalny czy tylko skrzynka  z maoka? gdzie znajde itemki ze sklepu po przerwie technicznej ?

Normalnie na metkach KU itd. W tobole Usun przedmiot  i usuwasz i wracaja do eQ.

Opublikowano

Ktoś mi podpowie, dlaczego nie mogę wejść do gry? Standardowo pobrałem klienta, odpalam i nic się nie włącza. pobrałem patchera, patchuje, odpalam i gra dalej się nie włącza. :/

5.jpg
Opublikowano

Ktoś mi podpowie, dlaczego nie mogę wejść do gry? Standardowo pobrałem klienta, odpalam i nic się nie włącza. pobrałem patchera, patchuje, odpalam i gra dalej się nie włącza. :/

Jaki win?

Opublikowano

win 7

To nie wiem ;/ 

Serwer mega , z*********e się gra polecam. 

Tylko tak zapytam skąd lecą egzo ? :D­

Skrzynki serwerowe,3 faza lowienia, IS i obstawiam pozniejsze bossy.

Opublikowano

Kurrr naprawde kawal dobrej roboty chyba jeden z lepiej dopracowanych serwow teg roku. Smialo moge go polecic na wakacje jesli ktos takiego szuka :)

Opublikowano

Właśnie opisuje Bug ze sklepem offline..

Otóż wczoraj wieczorem wystawiłem 10 medali za 2kk dziś wchodzę, sklepu nie ma a w sklepie jest jeden medal... ja chciałbym byście sprawdzili logi i mi oddali te medale 

ss przybliżone bo rozdzielczość 3k 

cvl5cx.jpg

a jest już ok bo wziąłem ten medal do eq i pokazało się 10 ale starach pewnie nie jednej osobie to narobi 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ilość online dupy nie urywa, jest bardzo malo osob. Nie widze przyszlosci dla serwa medium/hard z taką ilością graczy.

Opublikowano

Ilość online dupy nie urywa, jest bardzo malo osob. Nie widze przyszlosci dla serwa medium/hard z taką ilością graczy.

Co ty dupisz facet.Ten serwer jest świetny a osób sporo.A widziziałeś przyszłość w shitach jak alucard i santeria gdzie na start było 2k ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...