Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem pewien że nie sądo wypłaty, ani też nie są w moim eq, jestem tego w 100% pewien, zeby orka zniknely ze sklepu a nie dostalem za nie yang...

@Edit

Znów się to stało.

Znikneło mi już +- 20 zebow z + i bez + i nie dostałem z tego nic....

Opublikowano

Jestem pewien że nie sądo wypłaty, ani też nie są w moim eq, jestem tego w 100% pewien, zeby orka zniknely ze sklepu a nie dostalem za nie yang...

Podaj mi swój nick w grze.

Opublikowano

@Edit

Znów się to stało.

nie wiem jak Ty to robisz bo ja na 2 kontach wystawilem już z 8 shopów i wszystko było ok. z tego co zauważyłem to yangi wpadają do eq jak jesteś neidaleko sklepu, jeśli jesteś na innej mapie to są do wypłacenia z menu offlineshopu

ktoś wspominał, że mało graczy :D

190581435495480975232.jpeg

317631435495480975232.jpeg

588891435495481975232.jpeg

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

@Edit

Znów się to stało.

Aktualnie masz na sklepie 13 zębów orka (suma liczby zębów z + i bez +). Sam wystawiłem teraz na testowej postaci sklep z zębami z + oraz bez - yangi otrzymałem zarówno jak byłem zalogowany oraz wylogowany (tutaj do wypłaty). 

Opublikowano

Mi również czy to w m1, czy na innych mapach/CH, czy gdy jestem offline nigdy yangi nie giną, albo wpadają do eq albo są do wypłaty. Musisz coś źle robić, bo innego wytłumaczenia nie widzę ;) Serwer polecam, jak ktoś się waha czy wbić to wbijać :D

Może wejść skill wcześniej na G? Np z m8.

Może. od m7

Opublikowano

System sklepów ogólnie jest świetny.Można dropić i na bieżąco uzupełniac sklepik bez jego zamykania.Na prawdę chwała ci Endy za ten system ;)

Opublikowano

Wbiłem na serwer i powiem wam nic szczególnego, takich serwerów było sporo i zawsze kończyło się tak samo. 

Jak się wbije tylko na serwer to masz racje, każdy wygląda tak samo, nic szczególnego.

Pograj, osiągnij coś i się wypowiedz. Oczywiście nie hejtuje, tylko zachęcam :)

Pozdrawiam :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Jak wymieniać instrukcje u uriela? Czy jest to zbugowane czy po prostu ja robię coś źle?

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Jak wymieniać instrukcje u uriela? Czy jest to zbugowane czy po prostu ja robię coś źle?

No niestety dałem brzydko mówiąc dupy... :v W nocy zostanie to poprawione, jedną linijkę w quescie dałem o 2 linijki za wysoko i no... ;_; W nocy zrobimy przerwę podczas któej to naprawię.

Opublikowano

@Endymion

Zmieniałeś drop z odrodzonego wodza? Na pierwszej edycji był o wiele lepszy i chyba łatwiej go było zabić, teraz jak przypierdoli 2 kryty po 7-8k to nie da się wystać na 50 lvlu :x

Opublikowano

@Endymion

Zmieniałeś drop z odrodzonego wodza? Na pierwszej edycji był o wiele lepszy i chyba łatwiej go było zabić, teraz jak przypierdoli 2 kryty po 7-8k to nie da się wystać na 50 lvlu :x

Jedyna zmiana odnośnie Odrodzonego Wodza Orków to wywalenie KD+5 z dropu z tego bossa.

Opublikowano

No niestety dałem brzydko mówiąc dupy... :v W nocy zostanie to poprawione, jedną linijkę w quescie dałem o 2 linijki za wysoko i no... ;_; W nocy zrobimy przerwę podczas któej to naprawię.

Dałbyś radę zrobić okienko do którego wrzucało by się te ku do wymiany bo to klikanie strasznie dużo  czasu zajmuje.

Opublikowano

@Endymion

Inni mi radzili 15/16k hp blok/dobicie sporo defa :P

Ja przez te jego hity to nawet peta musiałem kupić..

Opublikowano

Dałbyś radę zrobić okienko do którego wrzucało by się te ku do wymiany bo to klikanie strasznie dużo  czasu zajmuje.

Na razie zostaje obecny system wymiany, ale no poprawie go w nocy. :v

Opublikowano

Inni mi radzili 15/16k hp blok/dobicie sporo defa :P

Ja przez te jego hity to nawet peta musiałem kupić..

Tia, ja mam 16k hp, peta, 15% bloku, troche defa, buffa 30%, 70% orki, riba 42% sr, ebonitową bransolete i i tak potrafi na 2 hity złożyć.

BTW. Przydałby się jakiś sposób na zdobycie kawałków kamienia(prócz dunga 30) i pereł bo nie da się tego dostać.

Opublikowano

Jakby co ostrzegam koledzy i koleżanki, żeby się nie denerwowac w przypadku nieotrzymania kodu zwrotnego za doładowanie sms.

Unable to connect to MySQL server hpay_user@localhost

Komunikat ze strony firmy osbługującej u nas smsy. Jeżeli ktoś nie dostał kodu, prawodpodobnie dostanie go gdy ich system zacznie działać lub trzeba będzie pisać reklamacje na homepay.pl. :)

Opublikowano

System sklepów ogólnie jest świetny.Można dropić i na bieżąco uzupełniac sklepik bez jego zamykania.Na prawdę chwała ci Endy za ten system ;)

Ta, jeszcze jakby to on go zrobił w 100% to też bym pogratulował ale nadal trochę on się buguje.

Przykładem jest to, że możemy dać do sklepu przedmiot, który normalnie nie jest do handlu. Po tej czynności jak chcemy otworzyć sklep wyskakuje komunikat po angielsku, że sklep nie zostanie otwarty i że nie można wystawić tych itemów. Generalnie czasem zdarza się, że itemy zabiera na stałe a czasem zostają w tym sklepiku offline przez ten "myk" tak więc lepiej coś z tym zrobić bo straciłem 2k peleryn i pare aur.

Opublikowano

Ta, jeszcze jakby to on go zrobił w 100% to też bym pogratulował ale nadal trochę on się buguje.

Przykładem jest to, że możemy dać do sklepu przedmiot, który normalnie nie jest do handlu. Po tej czynności jak chcemy otworzyć sklep wyskakuje komunikat po angielsku, że sklep nie zostanie otwarty i że nie można wystawić tych itemów. Generalnie czasem zdarza się, że itemy zabiera na stałe a czasem zostają w tym sklepiku offline przez ten "myk" tak więc lepiej coś z tym zrobić bo straciłem 2k peleryn i pare aur.

Żaden przedmiot nie zostanie Ci zabrany od tak. W momencie gdy go dodajesz, zanim zostanie usunięty z ekwipunku jest on dodawany to specjalnej tabeli w bazie danych, z której następnie korzysta np opcja "Usuń przedmiot" aby je wyświetlić. Jak ja uwielbiam spiski niektórych odnośnie tych sklepów, można się pośmiać xp Dzisiaj poprawione podczas przerwy będzie wystawianie przedmiotów których nie można normalnie sprzedać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...