Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam się nad zagraniem na tym serwerze i poleciłbym znajomym, tylko zastanawia mnie jedno, czy to kolejny serwer który padnie po jakimś czasie widze parametry dopasowane do medium wiadomo fajnie by byo gdyby był max 99lvl i oldsqoolowy serw metin2 PL, ale i tak jest git i widać ogrom pracy, tylko nie wiem jakos nie zachęca mnie coś, może ktoś sie jeszcze wypowie na temat tego serwera jakies dokladniejsze info ? :)

SPORT MY LIFE  FANPAGE -  

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zastanawiam się nad zagraniem na tym serwerze i poleciłbym znajomym, tylko zastanawia mnie jedno, czy to kolejny serwer który padnie po jakimś czasie widze parametry dopasowane do medium wiadomo fajnie by byo gdyby był max 99lvl i oldsqoolowy serw metin2 PL, ale i tak jest git i widać ogrom pracy, tylko nie wiem jakos nie zachęca mnie coś, może ktoś sie jeszcze wypowie na temat tego serwera jakies dokladniejsze info ? :)

Trudno o serwer na lata, mi się gra tu bardzo dobrze ale nie oszukując sam siebie myślę, że dłużej niż pół roku nie postoi, jak większość serwerów, obym się mylił ;)

@Endymion śmieszki śmieszkami, ale irytuje już trochę spam ludzi, którzy pytają kiedy beta, to jest beta, w lipcu start, zniknęło mi 10k sm, cofka była itd. Każdemu z nich ban na czat i spokój ;) Jeszcze ktoś w to uwierzy heh.

Opublikowano

Ale jakiego dokladnieszego info kolego oczekujesz? Prezentacja jest bardzo obszerna i wyczerpujaca, dodatkowo masz przeszlo 20 stron opinii i komentarzy.. poczytaj troche.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Trudno o serwer na lata, mi się gra tu bardzo dobrze ale nie oszukując sam siebie myślę, że dłużej niż pół roku nie postoi, jak większość serwerów, obym się mylił ;)

@Endymion śmieszki śmieszkami, ale irytuje już trochę spam ludzi, którzy pytają kiedy beta, to jest beta, w lipcu start, zniknęło mi 10k sm, cofka była itd. Każdemu z nich ban na czat i spokój ;) Jeszcze ktoś w to uwierzy heh.

Tak zacznę banować chyba, bo mnie tez juz irytują takie glupotyz :P

Opublikowano

dla tych co myśleli że serwer easy to stalke dla woja jest tak ciężko dostać że od wczoraj ja szukam i nawet 50kk za nia daje a nikt nie chce sprzedać :D 

a co do serwera to polecam :D i to bardzo :D ps  fajny tag prezentacji "cycki" :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Znowu te same misje, za ktore sie dostaje po 100k yang a tego biologa juz robie chyba 100 raz.

Nie mogliscie nawet zmienic nagrod? 

Opublikowano

Znowu te same misje, za ktore sie dostaje po 100k yang a tego biologa juz robie chyba 100 raz.

Nie mogliscie nawet zmienic nagrod?

Wywalilismy ok 100 misji, na serwerze jest ich dalej duzo. Po co mieliśmy zmieniać nagrody względem "s1"?

Opublikowano

Wywalilismy ok 100 misji, na serwerze jest ich dalej duzo. Po co mieliśmy zmieniać nagrody względem "s1"?

Bo ich wartosc jest za mala? chodzi o to zeby kazdą misje choc troche oplacalo sie robic.

Dalibyscie bonusy stale typu 10 ataku, 150hp, 5 defa i to juz byloby cos.

I zrobcie to automatyczne wpadanie szkat, dodan i zmianek do eq bo leci tego za duzo a zbieranie jest meczace.

Opublikowano

I zrobcie to automatyczne wpadanie szkat, dodan i zmianek do eq bo leci tego za duzo a zbieranie jest meczace.

A potem płacz, że rękawiczka zbugowana.

Opublikowano

Drop skrzynek serwerowych, zmianek, dodan, skrzyn zielarza odrazu do eq to dobry pomysl.

Zróbcie cos zeby forum serwera ozylo, prawie nikt tam nie zaglada.

Opublikowano

Drop skrzynek serwerowych, zmianek, dodan, skrzyn zielarza odrazu do eq to dobry pomysl.

Zróbcie cos zeby forum serwera ozylo, prawie nikt tam nie zaglada.

Bo nie ma nic ciekawego na tym forum.

Na serwerze wkurwiające jest że po wyrzuceniu 2, 3 itemów w szybkim tempie albo popsamowaniu chwile na czacie zwykłym wyrzuca z gry. Ogólnie to misje dalej się cofają tak jak na s1 a zwiększenie limitu 10kk na śmierć gdzie po 50 szkatach ripera brak broni 75 to jest śmieszne xD

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Bo nie ma nic ciekawego na tym forum.

Na serwerze wkurwiające jest że po wyrzuceniu 2, 3 itemów w szybkim tempie albo popsamowaniu chwile na czacie zwykłym wyrzuca z gry. Ogólnie to misje dalej się cofają tak jak na s1 a zwiększenie limitu 10kk na śmierć gdzie po 50 szkatach ripera brak broni 75 to jest śmieszne xD

Pozdrawiam, pierwsza szkata ripera, pierwsza trutka na serwie :D

Musisz mieć pecha bo bronie 75 to lecą średnio z 4-5 skrzynek.

Opublikowano

Dawno tego nie pisałem, ale serwer jest świetny. Gra się fajnie, sklepiki offline są świetnie zrobione bo można je wystawiać od 30 poziomu, do tego ta funkcja z dodawaniem i usuwaniem przedmiotów jest super. Jedyne co mogę zarzucić to kosmiczny DMG szponów z V2, gdzie na FULL IS, surą WP + buffy 30% padam od połowy spota (30% na omdlenie mam w EQ) aczkolwiek nie jest to istotne, bo już 75 wbiłem :) Gra naprawdę dużo osób, wszystko łatwo dostać. 

lownfast

Opublikowano

To coś masz nie tak z eq- bo są filmy na yt gdzie ktoś healerem bierze prawie cały spot;) i to bez specjalnych fajerwerków w eq.

Opublikowano

Jedynie czego mi brakuje to żeby ta zmiana kanałów lepiej działała tak jak na innych serwerach, że nie wychodzi Ci do menu i loguje tak jak byś to samemu robił, tylko od razu jesteś na innym kanale.

+ buguje się to jeżeli klikniesz zmianę kanału na 2 kontach w odstępie czasowym mniejszym niż 2, wtedy na pierwszym koncie wchodzi postać z drugiego, a na drugim nic się nie dzieje.

Opublikowano

Jedynie czego mi brakuje to żeby ta zmiana kanałów lepiej działała tak jak na innych serwerach, że nie wychodzi Ci do menu i loguje tak jak byś to samemu robił, tylko od razu jesteś na innym kanale.

+ buguje się to jeżeli klikniesz zmianę kanału na 2 kontach w odstępie czasowym mniejszym niż 2, wtedy na pierwszym koncie wchodzi postać z drugiego, a na drugim nic się nie dzieje.

W zasadzie, mogło by to funkcjonować na zasadzie teleportacji, ale ważne że jest, może zmienią. Napisz propozycje na forum :)

Generalnie polecam, przyjemnie się gra, mega medium, mega ludzi.

Opublikowano

Opłaca się tu grać?

Jak z expem, eq itp?

Serwer tylko na miesiąc czy rok?

Ile ludzi online?

Jak ciężko wojem mental będzie się grało?

Jakies dungi są, jesli tak to czy mozna solo?

Wojny gildii jakies?

Serwer lepszy od San erii, Ag rosa?

Jaka reklama?

Jak z zarobkiem?

Po ile ku silne cialo?

Trzeba buffa?

Kostiumy, pety, fryzury itp na ograniczony czas?

Najlepsza zbroja to stalka?

Dzieki za odp

imetin_logo.png

Opublikowano

Ale wiesz że to sklepy offline ? Więc nie ma co patrzec na to 

A wiesz, ze ktoś te sklepy musi postawić?

Przeleć się o 15 wokół świątyni. Na 15 metków, które powinny być, znajdziesz max 3. Ludzi jest pełno na spotach, duzo lata na dungeony. Nie wszyscy stoją w m1. A rynek ma się dobrze. 1000 graczy jest, rekord myśl,ę że w granicach 1200.

Opublikowano

Limit na dungeon 30 lvl jest stały ? Tzn jak wykorzystałem wszystkie wejścia to będę mógł jeszcze wejść powiedzmy za 24h ?

76561198020989970.png
Opublikowano

Ale wiesz że to sklepy offline ? Więc nie ma co patrzec na to 

Ale jak kolega wyżej napisał ktoś musi je postawić i żeby postawić wymagany jest 30lv+ ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...