Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie posty które działy się po 20 czerwca nie zostały napisane przeze mnie.
Ktoś mi się włamał na konto i pisał jakieś brednie.

Za wszystkie posty które oczerniały kogoś lub obrażające chce przeprosić.

To nie byłem ja.

Konto zostało odzyskane.
Także jeszcze raz przepraszam za kłopoty jeśli ktoś wyrządził poprzez to konto.
A tego c***a który mi się włamał chętnie zajebę.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Jakoś inni takiego problemu nie mają.

Wiec twierdzisz ze klamie ? Zauwazylem ze jestem jedyny z tym problemem -.-

90271273560327624404.jpg

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

30lv - Hae-Tae

50lv - Odrodzony Wódź Orków

75lv - Baronka

100lv - Razador

poprawcie drop ulepek strasznie leca ks klatw talizmany itp

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Serwer fajny ale jest jeden problem związany z dung na 20 lvl. Kiedy zostanie on włączony bo nie wszyscy chcą czekać i stać z lvl a szkoda pominąć pd'ka ;D 

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Wykonanie WO jest niemożliwe. Metiny respią się w oreślonym czasie, a powinny 10 sekund po zbiciu porzedniego. Skutkiem tego są 3/4 metiny w sobie. Do tego po ubiciu każdego metina wypada duża ilość BO. Jeszcze do tego do okoła metina jest wielki spot BO. Mobów jest za dużo, mam dobrego kompa, ale no nie wyrabia mi. Nie ma kiedy rzucić buffa, bo ręce wciąż zajęte. Dropu na ziemi jest tyle, że można by było całe m1 w nich wysypać. Usuńcie spot BO dookoła metina. Niech metki respią się 10 sekund po ubiciu poprzedniego. I na litość boską....wywalcie ten syf z dropu, bo nie po to kupiłem w IS 7 dni rękawiczki, żeby teraz dziesiątki zmianek/dodań/skrzyń mi przepadało. Wielki, ale jedyny minus tego serwera. to  syf syf i jeszcze raz syf na ziemi, Najlepiej będzie, jak zmianki/dodania/skrzynki i wszystko co ma wartość będdzie wpadać prosto do eq. Na potwierdzenie moich słow, SS'y:

@edit: Na zdjęciach wydac tylko 1/3 całego dropu, który jest na ziemi.
Opublikowano

SKLEP OFFLINE JEST ZBUGOWANY!

Już któryś raz zauważyłem, że nie dodało mi hajsu a itemy ze sklepu zeszły! Jestem pewien bo liczyłem ile miałem cały czas, automatycznie mi nie dodało... NAPRAWCIE TO

Opublikowano

SKLEP OFFLINE JEST ZBUGOWANY!

Już któryś raz zauważyłem, że nie dodało mi hajsu a itemy ze sklepu zeszły! Jestem pewien bo liczyłem ile miałem cały czas, automatycznie mi nie dodało... NAPRAWCIE TO

Jestes pewien ze Yangi nie sa aktualnie do wypłaty w zakładce "Wypłać Yang" w oknie zarządzania sklepami offline? Nie jestes pierwsza osoba która to mowi, jak na razie kazdy miał je właśnie do wypłaty. xp

Opublikowano

Wykonanie WO jest niemożliwe. Metiny respią się w oreślonym czasie, a powinny 10 sekund po zbiciu porzedniego. Skutkiem tego są 3/4 metiny w sobie. Do tego po ubiciu każdego metina wypada duża ilość BO. Jeszcze do tego do okoła metina jest wielki spot BO. Mobów jest za dużo, mam dobrego kompa, ale no nie wyrabia mi. Nie ma kiedy rzucić buffa, bo ręce wciąż zajęte. Dropu na ziemi jest tyle, że można by było całe m1 w nich wysypać. Usuńcie spot BO dookoła metina. Niech metki respią się 10 sekund po ubiciu poprzedniego. I na litość boską....wywalcie ten syf z dropu, bo nie po to kupiłem w IS 7 dni rękawiczki, żeby teraz dziesiątki zmianek/dodań/skrzyń mi przepadało. Wielki, ale jedyny minus tego serwera. to  syf syf i jeszcze raz syf na ziemi, Najlepiej będzie, jak zmianki/dodania/skrzynki i wszystko co ma wartość będdzie wpadać prosto do eq. Na potwierdzenie moich słow, SS'y:

@edit: Na zdjęciach wydac tylko 1/3 całego dropu, który jest na ziemi.

Nie bierzesz pod uwage, ze wowczas Twoja kupiona rekawiczka nie bedzie dzialala na drop :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie bierzesz pod uwage, ze wowczas Twoja kupiona rekawiczka nie bedzie dzialala na drop :P

No kurde zapomniałem :D Wtakim razie trzeba ogarnąć tam respy. Endy, może się wypowiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...