Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siano możesz wypłacić w opcjach offline sklepu, a itemy które się nie sprzedały masz w eq (chyba, że nie miałeś miejsca to magazyn). jeśli ich nie widzisz to prawdopodobnie Twój sklep jeszcze się nie zamknął i musisz to zrobić ręcznie, również w opcjach sklepu ;)

już mam, dzięki wielkie ;)

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

administracja jest pomocna i dobrze prowadzi serwer?

bugi, wywalanie czy jakies inne problemy sa?

prosze o wypowiedz kogos kto troche pogral na serwerze

Administracja pomocna, dobrze prowadzi serwer. Mam dopiero 50 lv ale żadnego buga nie znalazłem, na razie bardziej dropie niż expie, ale w m1 też bywam, nigdzie lagów nie doświadczam, jedynie podczas dropienia w trudnym lochu gdy ktoś się zalogował to zawsze przycinkę irytującą miałem, ale to może moja wina/samego metina bo na PLu też chyba tak jest. Ani razu mnie nie wywaliło czy coś, więc się komfortowo gra ;) Wbij i się przekonaj.

Opublikowano

Mam problem nie widziałem żeby ktoś jeszcze miał. Czy magazyn nie jest zbugowany tzn można dodać item ale nie można go zabrać. Ktoś tak też ma?

Up tak

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mam problem nie widziałem żeby ktoś jeszcze miał. Czy magazyn nie jest zbugowany tzn można dodać item ale nie można go zabrać. Ktoś tak też ma?

Up tak

Spatchuj clienta

Opublikowano

gram ciągle na czitach i do tej pory bana nie dostałem :) Po prostu słaby z Ciebie cziter :)

To chyba kolego grasz na jakims prowizorycznym ''czicie'' bo im ciagle wyskakuje nick w logach osoby , ktora ma wh/warriow/speed/expbota czy cokolwiek podobnego :)

Opublikowano

Co do "banów" to tak. Dobiłem jakoś lvl 53 na warriorhacku i zero przypału u ludzi. Wystawiłem sobie prawilnie sklepik a że nie miałem co robić to zrobiłem dropka [też na warriorhacku] i po max 5 minutach dostałem kicka (myślałem, że przez hacka bo czasem się zdarzało) a tu "Konto jest zablokowane" więc albo fart, że GM przełaził albo logi.

Ale ale.. dlaczego na stronce mam napisane, że ban za wh skoro to warriorhack, który tak naprawdę NIE JEST wykrywalny jak tylko patrzysz na typka. Rozumiem otrzymywać obrażenia to okej bo potrojone obrażenia. Tak więc prawdopodobnie automat.

Pomocnik
Opublikowano

Wprowadzicie związki homoseksualne? :3 Jestem kobietą, gram kobietą, a buffka mam faceta, ale z seksowną szamanką u boku przyjemniej się expi! :D

Opublikowano

Czy można wejść na WO mając 50lvl?

Można, to ostatni lvl, na którym możesz wchodzić.

Opublikowano
Status: Aktywny
Wygasa: 19 Styczeń 2038 roku, 04:14
Powód: Ściany

Dobre , bije smoczki w lesie i w tym czasie pare razy do buffka sie tepalem . Nagle ubijam bossa a tu  jeb ''twoje konto jest zablokowane'' , pisze do GA i niby ban za to ze latam przez sciany po calym lesie . A tak serio to na wszystkich serwach jest bug gdy jezdzimy obok scian , lub uzywamy ciecia z siodla to druga osoba widzi to jakbysmy przejezdzali przez sciane . Sorry gram za dlugo w tą gre , duzo razy bylem o takie cos osadzany ale nigdy za to jeszcze bana nie dostalem, i nie potrzebne mi takie gowno jak wallhack na serwie w ktorego pakuje w isa i gram 24/7 . Czekam na jakas odpowiedz , najchetniej pogadalbym z adminem na ts bo to bez sens dostac bana za nic..

@Edit Konto odbanowane , oby takie cos sie nie potworzylo ;p gm moze mnie sprawdzac non stop :)

Opublikowano

Nie wiem czy to Ciebie wiedziałem ale ktoś mi własnie przebiegł przez ścianę, dosłownie przez ścianę przejechał ;) i  to zgłosiłem a w tym samym czasie orchidea napisała że w logach wyskoczył że coś uzywał ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Status: Aktywny
Wygasa: 19 Styczeń 2038 roku, 04:14
Powód: Ściany

Dobre , bije smoczki w lesie i w tym czasie pare razy do buffka sie tepalem . Nagle ubijam bossa a tu  jeb ''twoje konto jest zablokowane'' , pisze do GA i niby ban za to ze latam przez sciany po calym lesie . A tak serio to na wszystkich serwach jest bug gdy jezdzimy obok scian , lub uzywamy ciecia z siodla to druga osoba widzi to jakbysmy przejezdzali przez sciane . Sorry gram za dlugo w tą gre , duzo razy bylem o takie cos osadzany ale nigdy za to jeszcze bana nie dostalem, i nie potrzebne mi takie gowno jak wallhack na serwie w ktorego pakuje w isa i gram 24/7 . Czekam na jakas odpowiedz , najchetniej pogadalbym z adminem na ts bo to bez sens dostac bana za nic..

@Edit Konto odbanowane , oby takie cos sie nie potworzylo ;p gm moze mnie sprawdzac non stop :)

Zaszła pomyłka, konto masz odbanowane.

xdnXBJo.png

Opublikowano

ile online?

Ogromnych ilości to nie ma ale ponad 1000 na pewno jest. Dokładnie nie podam bo nie jestem z administracji a po prostu piszę to co widać na ch1 m1 i na spotach.

Generalnie o metiny jest łatwo bo szybko się respią. Boli natomiast dłuuuugi resp spota przez co trzeba expić w miejscach gdzie mamy po kilka spotów. Pełno osób w lochach małp i w m2 sporo osób dropi jak tak przejezdżałem dropić stronę pamiętnika z kapitana.

Opublikowano

Ogromnych ilości to nie ma ale ponad 1000 na pewno jest. Dokładnie nie podam bo nie jestem z administracji a po prostu piszę to co widać na ch1 m1 i na spotach.

Generalnie o metiny jest łatwo bo szybko się respią. Boli natomiast dłuuuugi resp spota przez co trzeba expić w miejscach gdzie mamy po kilka spotów. Pełno osób w lochach małp i w m2 sporo osób dropi jak tak przejezdżałem dropić stronę pamiętnika z kapitana.

Za bardzo jesteście rozpieszczeni tymi 1.5k+ przez  te gówniany serwery co po 3dniach mają 300osób.Jeszcze w styczniu 1k+ na starcie to był ogrom 

Opublikowano

Proponuje usunac cd z aury itd i dac mozliwosc wlaczania i wylaczania kiedy sie chce (tak jak jest z czarowanym ostrzem)

Oraz dodajcie automatyczne wpadanie dodan, zmianek i szkat serwerowych do eq od np 35lvl (zeby boty z tego nie korzystaly) leci tego sporo i nie chce mi sie caly czas tego zbierac.

Gram bodym, potrzebny bedzie mi buff?

Opublikowano

Proponuje usunac cd z aury itd i dac mozliwosc wlaczania i wylaczania kiedy sie chce (tak jak jest z czarowanym ostrzem)

Oraz dodajcie automatyczne wpadanie dodan, zmianek i szkat serwerowych do eq od np 35lvl (zeby boty z tego nie korzystaly) leci tego sporo i nie chce mi sie caly czas tego zbierac.

Raczej będzie, w grocie Ci się na 100% przyda no i zawsze to szybciej bijesz bossy/metiny.

Opublikowano

Jak będą wpadały do eq, rękawiczka na nie nie będzie działała.

Opublikowano

Jak będą wpadały do eq, rękawiczka na nie nie będzie działała.

Przeciez moga zwiekszyc drop wtedy zeby lecialo tak samo albo zrobic zeby wtedy rekawiczka tez dzialala.

To chyba nie jest wielki problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...