Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Można ss z m1?
  2. Poprawione bugi?
  3. Administracja jest ustalona, czy nadal co dwa/trzy dni kto inny?
  4. Był ostatnio jakiś update?­

1. Potem dodam.

2. Poprawiamy.

3. Administracja jest ustalona już od dłuższego czasu.

4. Wystarczy zajrzeć na stronę główną czy forum. :-)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Można ss z m1?
  2. Poprawione bugi?
  3. Administracja jest ustalona, czy nadal co dwa/trzy dni kto inny?
  4. Był ostatnio jakiś update?­

1. Nie ma sensu :P

2. Niezbyt, kilka naprawionych, sporo nadal jest.

3. Niby ustalona ale technik zaleznie od kaprysu zmienia sobie nick co jakis czas tak zeby zmylic potencjalnych graczy.

4. Pare tygodni temu byl, poprzednie pare tygodni rowniez. Nie mniej kazdy update wnosi tyle, co nic. A ich genialny technik pracuje po 3-4 tygodnie za kazdym razem xD

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak tam z hackerami?? Ostatni raz jak chcialem sprawdzic to 100+ na wh bez problemu wbilem ;) poprawilo sie cos by grac normalnie czy dalej wszystko na hackach??

Opublikowano

Odszedłem z serwera z powodu głupich obiecanek :

* Svope od miesiąca wrzesień obiecywał co tygodniowe uptade (jak widać gó*** z tego jest) LINK

* Dokładnie pamiętam jak obiecywaliście kalendarz eventowy, gdzie jest nigdzie. :)

Oraz to co u was nie rozumiem :

* Dziewczynki wchodzą na ts/ka i od razu jakbyście mieli chcice dostają GM, TGM itp nie mówcie że tak nie ma bo z dnia na dzień kilka nowych się pojawiło. :) A rekrutacji po 1 nie było a po 2 można się domyślić. :)

Pozdrawiam Agres (postać już nie moja)

Nie polecam !!! 

ps : Wszędzie warto grać ale ten serwer to patologia, grałem tu prawię od początku i aż takiego chaosu nigdzie nie widziałem. :O

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

@Svope

Czytanie ze zrozumieniem boli, co..?

Chodzi mi raczej o zmiany nickow z Unknown na Svope (chyba, ze to nie Ty? Ale zdaje sie ostatnio na stronie podpisales sie tym pierwszym nickiem <co widac nawet tu: http://scr.hu/2x7l/l2ssd>, na forum oslguujesz sie Svopem lub Unknownem na zmiane, nie jestem pewien czy nie miales jeszcze jednego "przez chwile" jak to w gronie swej dziecinnej administarcji wszyscy sobie nicki zmienialiscie co pare minut - moge sie mylic, byc moze w tym nie uczestniczyles.

Co wprowadzaly Wasze kolejne wielkie, opracowywane tygodniami updat'y? Bo jak dla mnie mniej / wiecej - nic. Ok, naprawiliscie kilka bugow, ale zobacz w jakim czasie, ile sie meczyliscie z takimi doslownie pierdolami. I wowczas juz ta chwile zachwytu Ci przejdzie.

A to, ze sobei pogadasz jak ja Cie to nie rozbawialem i dasz wielce obecnie modnego hasztaga - raczej nie robi pozytywnego wrazenia :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czekam na obiecaną reklamę i mam nadzieję, że przybędzie graczy, bo na razie to tylko spada liczba graczy ^^

Widzę, że co niektórzy tu wchodzą po to, by nabić posta. ;)

Wiadomo, że rano i popołudniem gra mniej osób, bo szkoła.

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny. Chce wbic z ekipa 10-15 osobową ale ilość ludzi ich troche odstrasza. Żeby chociaż 1k ludzi było ;z

malo jaki server ma teraz ponad 1k jak wbijesz faktycznie z 15 osobami to bedzie wiecej i wiecej z takim podejsciem dziwicie sie ze potem servery padaja 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Było ponad 1000  ale regularnie spada liczba graczy ^^

Nic nie spada. ;)

Rosnie?

Gdzie?

Bylo pod 900, jest maks 430.

Sprawdź znaczenie słowa ,,rośnie".

Opublikowano

Nic nie spada. ;)

Sprawdź znaczenie słowa ,,rośnie".

Ehh, Serio?

Zatem proszę:

1. «o żywych organizmach: rozwijać się, zwiększając swoje wymiary, do momentu osiągnięcia dojrzałości»
2. «o roślinach: występować w jakimś miejscu»
3. «być wychowywanym»
4. «zwiększać się»
5. «o uczuciach: wzmagać się»
6. «rozwijać się, rozbudowywać się»
7. «o cieście: podnosić się na skutek fermentacji»

Zatem powiedz mi przyjacielu, skoro bylo 1000 i regularnie spada od wakacji, jeszcze jakis czas temu bylo 550 / 500, teraz jest 420, to co to znaczy? Widac mamy jakies zupelnie odwrotne pojecia slowa "rosnac", z tym ze jeden z nas ma je bledne, uzyj choc raz w zyciu swego mozgu poprawnie i wydedukuj ktory :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Rosnie?

Gdzie?

Bylo pod 900, jest maks 430.

Było ponad 1000  ale regularnie spada liczba graczy ^^

Szkoda że ilość graczy spada server był naprawdę super

Spokojne wasze rozczochrane ;> Chłopaki naprawiają serwer (NAPRAWIAJĄ BO ICH POGONIŁEM PRZED ODEJŚCIEM Z TEAMU) Niedługo będą ytberzy nagrywać, spooooko.

Opublikowano

Reklama będzie, spokojnie.

18 dni temu no będzie za ile ?? hehe

Spokojne wasze rozczochrane ;> Chłopaki naprawiają serwer (NAPRAWIAJĄ BO ICH POGONIŁEM PRZED ODEJŚCIEM Z TEAMU) Niedługo będą ytberzy nagrywać, spooooko.

Pytanie jest kiedy ??? ile osób na serwie online ? i kiedy był restart? bo chyba mojego konta nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...