Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale jeśli on ich zbanuje to pewnie wyjdą jakieś brudy i bugi więc nie warto ryzykować xD śmiesznie tak

Jak będę miał porządne dowody poza filmem nagrywanym pralką i paroma dziwnymi screnami, gwarantuje, że wszyscy poleca z banem.

Drodzy gracze, o godzinie 2:00 odbędzie się przerwa techniczna, której czas trwania jest bliżej  niesprecyzowany, aczkolwiek powinniśmy zamknąć się w dwóch godzinach. Zostaną podczas niej  wprowadzone takie poprawki jak:

- Poprawiono przerabianie Hełmów 41lv +9 na 60lv +0.
- Dodano drop Roślin do Craftingu w Grocie Wygnańców po 3 sztuki.
- Poprawiono drop z Olbrzymiego Nosiciela Plagi na Wyspach Mrozu.
- Dodano drop Rękawiczek i PDków 30 minutowych do Metinów na Mapach +90lv.
- Poprawiono drop z bossów na poziomach +105lv.
- Poprawiono handel kostiumami i fryzurami.
- Poprawiono przebieg Piekielnych Katakumb
- Podkręcono delikatnie exp w v2 lochu pająków.
- Naprawiono Mikstury Mądrości, aczkolwiek nie laczy sie z pierscieniami expa.

Jednocześnie zaznaczamy, że jesteśmy świadomi takich błędów jak niedziałające Dungeony Poziomowe na niektórych postaciach, czy błędy w Alchemii Smoczych Kamieni i zobowiązujemy się do poprawy ich w ciągu najbliższych paru dni. Dziękujemy Wam za okazaną cierpliwość i zgłaszanie nam błędów.

Pozdrawiamy,
Administracja Santeria.pl
Opublikowano

Jak będę miał porządne dowody poza filmem nagrywanym pralką i paroma dziwnymi screnami, gwarantuje, że wszyscy poleca z banem.

Drodzy gracze, o godzinie 2:00 odbędzie się przerwa techniczna, której czas trwania jest bliżej  niesprecyzowany, aczkolwiek powinniśmy zamknąć się w dwóch godzinach. Zostaną podczas niej  wprowadzone takie poprawki jak:

- Poprawiono przerabianie Hełmów 41lv +9 na 60lv +0.
- Dodano drop Roślin do Craftingu w Grocie Wygnańców po 3 sztuki.
- Poprawiono drop z Olbrzymiego Nosiciela Plagi na Wyspach Mrozu.
- Dodano drop Rękawiczek i PDków 30 minutowych do Metinów na Mapach +90lv.
- Poprawiono drop z bossów na poziomach +105lv.
- Poprawiono handel kostiumami i fryzurami.
- Poprawiono przebieg Piekielnych Katakumb
- Podkręcono delikatnie exp w v2 lochu pająków.
- Naprawiono Mikstury Mądrości, aczkolwiek nie laczy sie z pierscieniami expa.

Jednocześnie zaznaczamy, że jesteśmy świadomi takich błędów jak niedziałające Dungeony Poziomowe na niektórych postaciach, czy błędy w Alchemii Smoczych Kamieni i zobowiązujemy się do poprawy ich w ciągu najbliższych paru dni. Dziękujemy Wam za okazaną cierpliwość i zgłaszanie nam błędów.

Pozdrawiamy,
Administracja Santeria.pl

Puknij się w swój pusty łepek, to może rozruszasz końcówkę swojego mózgu.

Takie pierdo*enie za przeproszeniem, że film nagrany pralką itp. zostaw dla siebie, bo każdy głupi dowidzi na tym filmie i ss, że mają wh ;_;.

Serwera nie polecam. Współczuje tym co na nim grają bo są oszukiwani.

Opublikowano

Puknij się w swój pusty łepek, to może rozruszasz końcówkę swojego mózgu.

Takie pierdo*enie za przeproszeniem, że film nagrany pralką itp. zostaw dla siebie, bo każdy głupi dowidzi na tym filmie i ss, że mają wh ;_;.

Serwera nie polecam. Współczuje tym co na nim grają bo są oszukiwani.

Jestem pewien, ze gdyby sprawa dotyczyła Twojej postaci zupełnie innym spojrzeniem patrzyłbyś na to. Jestem sprawiedliwy wobec każdego gracza, nie wazne, czy ma 30 level, czy 115. Jako adminstrator musze kierować się jasnym i wyraźnym kryterium oceny sytuacji, także zbanowanie jakiejkolwiek osoby wymaga dowodów na to, a obecne dowody w postaci filmu z jakością rodem z lat 30 ubiegłego wieku nie są wystarczającym dowodem. Czy Twoim zdaniem na podstawie tego mam osądzać osobę, czy leci na WH? Jeśli tak, to gratuluje pomysłowości. Żeby było śmieszniej, mob zakrywa postać rzekomo bijącą na WH, nie potrafie zrozumieć dlaczego osoba zgłaszająca cheatera nie potrafiła wykonać normalnego filmiku, tylko bawi się półśrodkami typu screeny i dziwny filmik. Tak jak powiedziałem, dostane jednoznaczne dowody (może to być porządny filmik, cokolwiek), a osoby te zostaną ukarane permanentnym banem. Wracając do tematu, serwer online, zapraszamy do gry.

CRotaXe.png

Opublikowano

Jestem pewien, ze gdyby sprawa dotyczyła Twojej postaci zupełnie innym spojrzeniem patrzyłbyś na to. Jestem sprawiedliwy wobec każdego gracza, nie wazne, czy ma 30 level, czy 115. Jako adminstrator musze kierować się jasnym i wyraźnym kryterium oceny sytuacji, także zbanowanie jakiejkolwiek osoby wymaga dowodów na to, a obecne dowody w postaci filmu z jakością rodem z lat 30 ubiegłego wieku nie są wystarczającym dowodem. Czy Twoim zdaniem na podstawie tego mam osądzać osobę, czy leci na WH? Jeśli tak, to gratuluje pomysłowości. Żeby było śmieszniej, mob zakrywa postać rzekomo bijącą na WH, nie potrafie zrozumieć dlaczego osoba zgłaszająca cheatera nie potrafiła wykonać normalnego filmiku, tylko bawi się półśrodkami typu screeny i dziwny filmik. Tak jak powiedziałem, dostane jednoznaczne dowody (może to być porządny filmik, cokolwiek), a osoby te zostaną ukarane permanentnym banem. Wracając do tematu, serwer online, zapraszamy do gry.

CRotaXe.png

Nie osmieszaj sie bo banujecie rowno jak leci cala reszte graczy BEZ PODSTAW a piszecie im "mielismy podejrzenie o WH" i nikomu SS,film nie sa do szczescia potrzebne wiec zamilcz i dawaj im bana do wyjasnienia.

Opublikowano

Sa jakieś łatki? Czy to zmiany są w samym cliencie i nie trzeba nic dokładać.

Wejdź sobie na forum w dział ogłoszenia. Kilka latek było ;)

Opublikowano

Myślałem nad rozpoczęciem rozgrywki na tym serwerze. 

Warto ? Bo jak czytam wcześniejsze posty mam mieszane uczucia co do serwera i adminów.

jesli nie przeszkadza ci faworyzacja kolegow administracji to warto

Opublikowano

jesli nie przeszkadza ci faworyzacja kolegow administracji to warto

Jestem pewien, ze gdyby sprawa dotyczyła Twojej postaci zupełnie innym spojrzeniem patrzyłbyś na to. Jestem sprawiedliwy wobec każdego gracza, nie wazne, czy ma 30 level, czy 115. Jako adminstrator musze kierować się jasnym i wyraźnym kryterium oceny sytuacji, także zbanowanie jakiejkolwiek osoby wymaga dowodów na to, a obecne dowody w postaci filmu z jakością rodem z lat 30 ubiegłego wieku nie są wystarczającym dowodem. Czy Twoim zdaniem na podstawie tego mam osądzać osobę, czy leci na WH? Jeśli tak, to gratuluje pomysłowości. Żeby było śmieszniej, mob zakrywa postać rzekomo bijącą na WH, nie potrafie zrozumieć dlaczego osoba zgłaszająca cheatera nie potrafiła wykonać normalnego filmiku, tylko bawi się półśrodkami typu screeny i dziwny filmik.Tak jak powiedziałem, dostane jednoznaczne dowody (może to być porządny filmik, cokolwiek), a osoby te zostaną ukarane permanentnym banem. Wracając do tematu, serwer online, zapraszamy do gry.

CRotaXe.png

@Azprime

nie dropią konary 

Dzieki za zgloszenie, jesli masz jeszcze jakis blad, ktory wymaga poprawy, zglos go u nas na forum ;)

Opublikowano

Jestem pewien, ze gdyby sprawa dotyczyła Twojej postaci zupełnie innym spojrzeniem patrzyłbyś na to. Jestem sprawiedliwy wobec każdego gracza, nie wazne, czy ma 30 level, czy 115. Jako adminstrator musze kierować się jasnym i wyraźnym kryterium oceny sytuacji, także zbanowanie jakiejkolwiek osoby wymaga dowodów na to, a obecne dowody w postaci filmu z jakością rodem z lat 30 ubiegłego wieku nie są wystarczającym dowodem. Czy Twoim zdaniem na podstawie tego mam osądzać osobę, czy leci na WH? Jeśli tak, to gratuluje pomysłowości. Żeby było śmieszniej, mob zakrywa postać rzekomo bijącą na WH, nie potrafie zrozumieć dlaczego osoba zgłaszająca cheatera nie potrafiła wykonać normalnego filmiku, tylko bawi się półśrodkami typu screeny i dziwny filmik.Tak jak powiedziałem, dostane jednoznaczne dowody (może to być porządny filmik, cokolwiek), a osoby te zostaną ukarane permanentnym banem. Wracając do tematu, serwer online, zapraszamy do gry.

CRotaXe.png

Dzieki za zgloszenie, jesli masz jeszcze jakis blad, ktory wymaga poprawy, zglos go u nas na forum ;)

Planujesz dodać jakiś patcher? Właśnie pobrałem clienta i wkurza mnie to że muszę chodzić po forach za łatkami.

Patcher to coś czego brakuje.

mojasygnan.png

Opublikowano

CRotaXe.png

Zbanowanie 10 osob z powodem "wypierdalaj" bardzo sprawiedliwe z twojej strony :-).Robisz z siebie pośmiewisko na tych filmie nakreconym z "pralki" widac ze jest odpalone wh :) na screnach tak samo :D gbrfbg.jpghmm miecz sie nie rusza ale kryt wbil o,O ciekawe :D zawsze jak wchodzi kryt pojawia sie takie cos co jest zaznaczone na czarno :D jak widzimy postac  z kapeluszem nie rusza mieczem :/ postac wygladajaca na szamnke tez nie nie bije szamanka tak samo dziwnym trafem kryt wszedł :/ ciekawe moze jakies lagi??.

b53c9b011d5d0.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Grałam i drugi raz już bym nie zaczęła. Mój przyjaciel w noc buga sprzedał SM kupując je za realną kasę, yangi mu wyczyszczono, zarzucając, że korzystał z buga, a prawdziwy bugger sobie biegał z darmowymi SMami, bo nic na tym nie stracił. Mijają dwa tygodnie od tego czasu, a wszelkie próby kontaktu z Azprime kończą się tak samo, na początku powiedział, że wszystko załatwi, odkręci, a później zaczął olewać. No tak, bo przecież pieniążki są na koncie to nic więcej go nie obchodzi. Nie polecam serwera, bo administracja jest niesłowna i serwer wystartował ogromnie zbugowany (bug na yang to podstawa do usunięcia przy starcie, ale okey) :)

Opublikowano

Planujesz dodać jakiś patcher? Właśnie pobrałem clienta i wkurza mnie to że muszę chodzić po forach za łatkami.

Patcher to coś czego brakuje.

Tak, patcher jest juz zamowiony, czekamy na jego realizacje i odbior.

Grałam i drugi raz już bym nie zaczęła. Mój przyjaciel w noc buga sprzedał SM kupując je za realną kasę, yangi mu wyczyszczono, zarzucając, że korzystał z buga, a prawdziwy bugger sobie biegał z darmowymi SMami, bo nic na tym nie stracił. Mijają dwa tygodnie od tego czasu, a wszelkie próby kontaktu z Azprime kończą się tak samo, na początku powiedział, że wszystko załatwi, odkręci, a później zaczął olewać. No tak, bo przecież pieniążki są na koncie to nic więcej go nie obchodzi. Nie polecam serwera, bo administracja jest niesłowna i serwer wystartował ogromnie zbugowany (bug na yang to podstawa do usunięcia przy starcie, ale okey) :)

Jesli tak, to zapraszam Twojego przyjaciela na TS, badz moje GG, bo nie przypominam sobie, aby taka sytuacja miala miejsce, a napewno jesli by miala, odbiła by się negatywnie na serwerze, poniewaz nie sadze, aby ktokolwiek coś takiego zostawił w spokoju ;)

Zbanowanie 10 osob z powodem "wypierdalaj" bardzo sprawiedliwe z twojej strony :-).Robisz z siebie pośmiewisko na tych filmie nakreconym z "pralki" widac ze jest odpalone wh  :) na screnach tak samo  :D gbrfbg.jpghmm miecz sie nie rusza ale kryt wbil o,O ciekawe  :D zawsze jak wchodzi kryt pojawia sie takie cos co jest zaznaczone na czarno  :D jak widzimy postac  z kapeluszem nie rusza mieczem :/ postac wygladajaca na szamnke tez nie nie bije szamanka tak samo dziwnym trafem kryt wszedł :/ ciekawe moze jakies lagi??.

Osoby zbanowane z powodem wypierdalaj były to osoby, ktore natarczliwie używaly whispera u nas na TS przeszkadzając nam w pracy. Tylko kolego drogi, powiedz mi, kto na tym SS bije tego moba, Deverly, PussyCaR? przeczytaj dokladnie moj post wyzej.

Opublikowano

CRotaXe.png

Ale pierdolisz kocopoły :v

Bez żadnych filmików też możesz to sprawdzić, po prostu na /inv wlatujesz gdy bija bossa, patrzysz jak pieknie na wh jadą i ich banujesz...

Ale przeciez nic nie mają ;) a My bez dowodow gowno zrobimy nie? Ahhh :*

Azprime, musze cos przyznac... Od 2007/08 gram w metina, i 3 taki c*****y serwer widze...

Wiesz jakie to byly? Ascarial, Santeria i kiedys jakis Pvp, ale nie pamietam nazwy... Ktory rozjebalem dowodami na gm'a... Tylko tutaj nie gram, bo szkoda mi czasu :v

0 ogaru tutaj.. Dziwie sie ze ludzie graja... Niedlugo wychodzi pare serwerow, wiec nie mysl ze nadal bedziesz miec 1200 osob online :D

@Edit

Moze za 5 razem odpowiesz :v

Jak mogles komus zaplacic w postaci sm za betę, jak nic nie bylo robione? O ile byla ta beta

Czemu dopiero teraz zabrales sie za serwer? Przyznaj się... ile go stawiales? tydzien?

Jakie to jest uczucie dymac innych?? Przeciez ten serwer to chyba jakas beta :/ Nadal mi wmowisz, ze LifeisZajete po 3 dnia grania mial 80 lvl, eq +9 150kk i full is??

Wczesniej pisales, ze 150kk to nie duzo ale bez przesady... po 3 dniach grania? Juz spieniezyl konto, i dobrze... Tez bym to zrobil na jego miejscu :D

Opublikowano

Jesli tak, to zapraszam Twojego przyjaciela na TS, badz moje GG, bo nie przypominam sobie, aby taka sytuacja miala miejsce, a napewno jesli by miala, odbiła by się negatywnie na serwerze, poniewaz nie sadze, aby ktokolwiek coś takiego zostawił w spokoju ;)

Osoby zbanowane z powodem wypierdalaj były to osoby, ktore natarczliwie używaly whispera u nas na TS przeszkadzając nam w pracy. Tylko kolego drogi, powiedz mi, kto na tym SS bije tego moba, Deverly, PussyCaR? przeczytaj dokladnie moj post wyzej.

No właśnie nikt nie bije :v

tenor.gif

Opublikowano

gbrfbg.jpg

no ja obstawiałbym, że bije go buff w zbroi na 1lvl  xD  xD  xD

gnvNjpf.png

Opublikowano

czyli aby nie dostać bana, wystarczy, że postawimy postać obok, bo wtedy administracja nie ma pewności, która postać bije. Nie no, w sumie i racja... o.O

Jasio90.png
Opublikowano

Na screenie widać jak szmanka siedzi na pandzie, sura siedzi na pandzie, oboje nie biją a wróżka dostaje dmg.

Więc są dwie opcje

Albo wh

Albo ty biłeś na gm ie na niewidzce- ale nie sądzę ;)

Opublikowano

O kurw.... ale wy macie licznik graczy podkręcony  xD

39261485548774716652.png

1310 ?! Ciekawe gdzie m1 redków totalnie puste, na serwie jest pewnie max 800 graczy... jednak miałem racje, że ten serwer to nie wypał  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...