Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem nad rozpoczęciem rozgrywki na tym serwerze. 

Warto ? Bo jak czytam wcześniejsze posty mam mieszane uczucia co do serwera i adminów.

Nie nie warto :) za duzo by wymieniac hehe nie chce mi sie rozpisywać.

Jestem pewien, ze gdyby sprawa dotyczyła Twojej postaci zupełnie innym spojrzeniem patrzyłbyś na to. Jestem sprawiedliwy wobec każdego gracza, nie wazne, czy ma 30 level, czy 115. Jako adminstrator musze kierować się jasnym i wyraźnym kryterium oceny sytuacji, także zbanowanie jakiejkolwiek osoby wymaga dowodów na to, a obecne dowody w postaci filmu z jakością rodem z lat 30 ubiegłego wieku nie są wystarczającym dowodem. Czy Twoim zdaniem na podstawie tego mam osądzać osobę, czy leci na WH? Jeśli tak, to gratuluje pomysłowości. Żeby było śmieszniej, mob zakrywa postać rzekomo bijącą na WH, nie potrafie zrozumieć dlaczego osoba zgłaszająca cheatera nie potrafiła wykonać normalnego filmiku, tylko bawi się półśrodkami typu screeny i dziwny filmik.Tak jak powiedziałem, dostane jednoznaczne dowody (może to być porządny filmik, cokolwiek), a osoby te zostaną ukarane permanentnym banem. Wracając do tematu, serwer online, zapraszamy do gry.

CRotaXe.png

Nie osmieszaj sie bo banujecie rowno jak leci cala reszte graczy BEZ PODSTAW a piszecie im "mielismy podejrzenie o WH" i nikomu SS,film nie sa do szczescia potrzebne wiec zamilcz i dawaj im bana do wyjasnienia.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kurw.... ale wy macie licznik graczy podkręcony  xD

39261485548774716652.png

1310 ?! Ciekawe gdzie m1 redków totalnie puste, na serwie jest pewnie max 800 graczy... jednak miałem racje, że ten serwer to nie wypał  :P

CH1 działa od 1,5h. Na ch2 masz 3x tyle sklepów

PS. bugi ciąg dalszy. http://prntscr.com/7ksjen

Opublikowano

CH1 działa od 1,5h. Na ch2 masz 3x tyle sklepów

PS. bugi ciąg dalszy. http://prntscr.com/7ksjen

Tak na CH2 jest sklepów w chuy pewnie na 1 gracza przypada 5 sklepów bo tam sklep na sklepie a graczy prawie nic. Gdyby w liczniku odjąć sklepy to pewnie jest +/- 800 graczy  ;)

Opublikowano

Administracja totalnie olewa graczy. Nie odpowiada w postach na forum, nie pomaga przy problemach i psuje to co działało. Serwer spoko, ale administracja jak na razie pokazuje się od najgorszej strony.. 

A i zapraszam na forum poczytać trochę to zobaczycie co się naprawdę dzieje na serwerze, bo zaraz jakiś admin wrzuci tutaj ss z miasta czy coś żeby zatuszować ważne sprawy, a forum kompletnie olali.

Opublikowano

39261485548774716652.png

1310 ?! Ciekawe gdzie m1 redków totalnie puste, na serwie jest pewnie max 800 graczy... jednak miałem racje, że ten serwer to nie wypał  :P

licznik podrkęcony o 390 dokladnie :)

nie gram tutaj bo faworyzacja, na kazdym serwerze Azprajma była ta gildia faworyzowana, dowody sa jednoznaczne, no ale jeżeli ktoś czegoś nie chce widzieć - bo hajs sie chwilowo zgadza, to tego nie widzi :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

39261485548774716652.png

Też dam ci screeny 53439071933647265300.jpg11529868525228060559.jpgNadal uważasz że kręcony to masz tu screeny z m1 na ch1 i na ch2 ;)

Najpierw wejdź na ch gdzie jest najwięcej graczy a później dawaj screeny :D

Gdy robiłem zdjęcia na liczniku było jakieś 1250 ON ;)

Opublikowano

Też dam ci screeny 

53439071933647265300.jpg

11529868525228060559.jpg

Nadal uważasz że kręcony to masz tu screeny z m1 na ch1 i na ch2 ;)

Na CH2 to masz same sklepy i może z 50 graczy... nie pisz mi, że reszta graczy expi... ;)

Głównie chodzi mi o to, że a tym serwie +/- 45% to sklepy w liczniku i gdyby odjąć sklepy wyszło by +/- 800 graczy...

Czyli dalej arianka rządzi  :D

Opublikowano

Na CH2 to masz same sklepy i może z 30 graczy... nie pisz mi że 1000 graczy expi... ;)

Mi się nie chce o tym dyskutować a CH1 wygląda jak wygląda ponieważ mają problemy ze stabilnością kanałów i co chwile wyjebuje całe miasto ;) 

Opublikowano

Mi się nie chce o tym dyskutować a CH1 wygląda jak wygląda ponieważ mają problemy ze stabilnością kanałów i co chwile wyjebuje całe miasto ;)

Mi nie chodzi o ch1 chodzi mi o prawdziwą ilość graczy ile gra na tym serwie a prawda jest taka, że jest ich około 800 a nie 1,3k jak to jest w liczniku. To tyle w temacie.

Opublikowano

Mi nie chodzi o ch1 chodzi mi o prawdziwą ilość graczy ile gra na tym serwie a prawda jest taka, że jest ich około 800 a nie 1,3k jak to jest w liczniku. To tyle w temacie.

Ja Ci nic nie zamierzam udowadniać ile jest graczy na serwerze, wrzuciłem po prostu screeny przedstawiające realną liczbę graczy w M1 ponieważ Ty wrzuciłeś tylko z jednego ch i to z tego na którym znajdowało się mniej graczy i to tyle w tym temacie ode mnie. ;)

Opublikowano

Graczy jest wpyte i jeszcze więcej, ale bugi wszędzie bugi, ludzie bija śmierć x2 gracze maja problem do tego,że ubijana jest podwójnie. Administracja zamiast naprawiać to, to woli banoc. Powodzenia. Serwera narazie nie polecam. Azprime jak skończy liczyc hajs z IS'u może wkoncu naprawi i doda te nowości obieca 

Opublikowano

Też dam ci screeny 53439071933647265300.jpg11529868525228060559.jpgNadal uważasz że kręcony to masz tu screeny z m1 na ch1 i na ch2 ;)

Chlopie on zrobil SSa z ch1 jak wywalilo ch1 odrazu wiec nie gadaj licznik jest podkrecony.

Opublikowano

Chlopie on zrobil SSa z ch1 jak wywalilo ch1 odrazu wiec nie gadaj licznik jest podkrecony.

Ja wyraziłem opinię na ten temat już wstawiłem tylko SS-y jak serio wygląda m1. ;)

A teraz pytanie do Azprime. 

Niby jest te 1500-1600 ON w godzinie szczytu ale czy planujecie może jakąś nową większą reklamę na serwerze? W weekend startują nowe serwery które mogą odciągnąć sporą liczbę graczy z tego projektu więc macie jakieś plany na update/reklamę? ;) 

Opublikowano

Ja wyraziłem opinię na ten temat już wstawiłem tylko SS-y jak serio wygląda m1. ;)

A teraz pytanie do Azprime. 

Niby jest te 1500-1600 ON w godzinie szczytu ale czy planujecie może jakąś nową większą reklamę na serwerze? W weekend startują nowe serwery które mogą odciągnąć sporą liczbę graczy z tego projektu więc macie jakieś plany na update/reklamę? ;)

Myśle że jeden z tych serwerow na poprzedniej odslonie mial wystarczajacą ilosc graczy a tutaj wiekszosć grała tylko w oczekiwaniu na niego takze nawet reklama tu nic nie da ;)

Opublikowano

Myśle że jeden z tych serwerow na poprzedniej odslonie mial wystarczajacą ilosc graczy a tutaj wiekszosć grała tylko w oczekiwaniu na niego takze nawet reklama tu nic nie da ;)

Grać na mediumie ze 115 lvlem w oczekiwaniu na inny serwer? Fck logic. Pójdą na te inne serwery, a po dwóch tygodniach pójdą na jeszcze inny. Społeczeństwo Metina wtf?

tenor.gif

Opublikowano

Pograłem, myślałem że serwer na dłużej, ale nie polecam.. Administracja nie poważna, nie potrafi zrobić podstaw. Najwyraźniej hajs się zgadza i elo. Czekamy do weekendu na nexta :).

Opublikowano

Grać na mediumie ze 115 lvlem w oczekiwaniu na inny serwer? Fck logic. Pójdą na te inne serwery, a po dwóch tygodniach pójdą na jeszcze inny. Społeczeństwo Metina wtf?

Dużo tych 115 xD

Opublikowano

Dużo tych 115 xD

95->115 wbija się krócej niż 70->90 to co się dziwić, na nowych mapach po 3-4% za spota leci.

Opublikowano

Co tu pisać.. Masa bugów, których nikt tam nie potrafi naprawić. Tygodniowy wyciągacz kasy na jakimś tanim serwerze bo pada co chwile jakieś ch. Serwer postoi do piątku max soboty i tyle. "Administracja" kompletna olewka, tylko wchodzi na forum i banuje za "obrazę władzy". Śmiech na sali, ale pewnie jakieś dzieciaczki to co się dziwić. Połowa rzeczy, która jest w prezce "zostanie wprowadzona na dniach", a wieża orków nie działa.

Morał z tego? Nie polecam, nie zaczynać nie grać, nie marnować czasu :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...