Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawcie drop ulepszaczy bo w grocie dropiłem futra yeti + przez ~30 minut i żadne nie poleciało, to samo tyczy się innych ulepów, z tych "lodowych ulepów" tylko matowe dropią dosyć znośnie.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Drodzy gracze, dziś o godzinie 16:00 odbedzie się przerwa techniczna mająca na celu poprawe błędów w grze. Potrwa ona około 1h (moze przesunac sie pare minut do tylu, badz przodu). Lista poprawek:

- Dungeony poziomowe zostaly chwilowo do nocnej przerwy wyłączone celem poprawy.

- Dodano mozliwosc handlu kostiumami i fryzurami.

- Poprawiono ulepszacze w Bizuterii z Niebianskich Lez.

- Zmieniono drop Fasolek Zen i Mikstur z Blasków na 3 sztuki

- Dodano otwieranie sztabek PPM

- Zwiekszono drop podstawowych ulepszaczy 

- Zwiekszono delikatnie drop yang.

- Poprawiono chat miedzy graczami z przeciwnych krolestw.

- Zwiekszono exp w Grocie Wygnańców.

- Poprawiono drobne literówki przy wiekszosci misji (moglismy cos pominać, jeśli tak, prosimy o zgłoszenie tego).

- Poprawiono statystyki Niebieskiej Smierci i Baronówny Pająków

Kolejny bugfix przyniesie takie poprawki jak proces ulepszania w Smoczej Alchemii, czy dostęp do Wieży Wygnańców. Aby Dungeony Poziomowe działały Wam poprawnie, obowiazkowa jest w tym celu łatka. Kolejna przerwa na poprawki odbedzie sie dzis w nocy, po weekendzie pojawi się już patcher ;)

Opublikowano

czemu niemozna wymienic czesci medali na medal bohatera  bug jakis ?

Ustaw je w okienku w prawidłowej kolejności. Ja dziś rano go zrobiłem.

Opublikowano

Kiedy będzie możliwość płacenia w PaySafeCard?

Zawsze mogą admini na priv przyjmować kody...

I po im te kody? może nie być wgl płacenia w psc.

Opublikowano

Server z dnia na dziej lepszy?

Co powiem ze pewna gildia BlueEyes ma nielimitowanego IS'a? Kazdy dostał na srat około 2k SM za zamknietą bete, nawet osoby, ktore na becie nie grały np ja. PussYCar dostał okolo 20k sm za niby pomaganie przy serwerze ale tez uwaga REKOMPENSATĘ ZA ASCARIAL S2. Nie mam pojęcia na tym ta rekompensata miała polegać. Mało co. Gildia nie wiem czy znalazła buga czy wiedziała o nim. Bug na bronie 75. Dokładnie nie wiem na czym on polega, ale kazdy miał w c**j trut i innych broni ;) Dostana za to bana? wątpię. Są faworyzowani.

2osoby z topki przekładały sobie miksturki poprzez depo. Miały dostac cofke lvla. dostały? jakoś sobie nie przypominam.

Wiem, wiele bo w tej gildii grałam od ascariala s2. I sa tam osoby, które są warte uwagi ;)

To ma byc fajny serwer? Gdzie tu jest sprawiedliwosc kiedy cała gildia ma FULL IS'a nie wydając ani 1zł na niego? 

Powodzenia tam ;)

QjprBF.png

Opublikowano

I po im te kody? może nie być wgl płacenia w psc.

Po to żeby mogli je sobie wydać. Nie zrobili od początku możliwości PSC, bo musieliby to z góry opłacić. Dlatego dałem taką propozycję.

KEVLAT7.gif

Opublikowano

Server z dnia na dziej lepszy?

Co powiem ze pewna gildia BlueEyes ma nielimitowanego IS'a? Kazdy dostał na srat około 2k SM za zamknietą bete, nawet osoby, ktore na becie nie grały np ja. PussYCar dostał okolo 20k sm za niby pomaganie przy serwerze ale tez uwaga REKOMPENSATĘ ZA ASCARIAL S2. Nie mam pojęcia na tym ta rekompensata miała polegać. Mało co. Gildia nie wiem czy znalazła buga czy wiedziała o nim. Bug na bronie 75. Dokładnie nie wiem na czym on polega, ale kazdy miał w c**j trut i innych broni ;) Dostana za to bana? wątpię. Są faworyzowani.

2osoby z topki przekładały sobie miksturki poprzez depo. Miały dostac cofke lvla. dostały? jakoś sobie nie przypominam.

Wiem, wiele bo w tej gildii grałam od ascariala s2. I sa tam osoby, które są warte uwagi ;)

To ma byc fajny serwer? Gdzie tu jest sprawiedliwosc kiedy cała gildia ma FULL IS'a nie wydając ani 1zł na niego? 

Powodzenia tam ;)

Pfy żałosne że on dostał rekompensatę za Ascarial S2 a osoby które grały tam także strasznie dużo czasu nic nie dostały. Nawet Ci z konkursu najwięksi fani Ascariala coś takiego. A można powiedzieć że Santeria to tak naprawdę Ascarial Rework bo znajduje się tutaj wszystko to co miało się znajdować na reworku który zapewnie nie zostanie odpalony. 

@Azprime? 

Opublikowano

Pfy żałosne że on dostał rekompensatę za Ascarial S2 a osoby które grały tam także strasznie dużo czasu nic nie dostały. Nawet Ci z konkursu najwięksi fani Ascariala coś takiego. A można powiedzieć że Santeria to tak naprawdę Ascarial Rework bo znajduje się tutaj wszystko to co miało się znajdować na reworku który zapewnie nie zostanie odpalony. 

@Azprime? 

wiesz ile jest bugów na santerii? dodali raty 50% tylko one nie działają ;x

QjprBF.png

Opublikowano

To ja też chcę odszkodowanie dostać za Ascarial S1, na którym miałem jedno z lepszych kont i poparte to było wpłatą na IS. Azprime złodzieju oddaj moje 60 zł bo to twoje złodziejskie GMY (wydalone potem z teamu) mnie okradły wtedy z konta. Kasę prześlesz mi na inny serwer bo na tej wiecznie naprawianej Santerii nie mam zamiaru grać.

Znowu będzie to samo co było z Ascarialem s1. Wieczne poprawki bugów i aktualizacje, które będą powodować nowe bugi.

Opublikowano

nie rozumiem osób grających na tym syfie..

bug na bugu, non stop coś poprawiają i tak bez końca..

Już nie wspomnę o starcie który się przekładał od tygodnia :)

Pseudo technik nie potrafi nic a nic

Poza tym to zwykła kopia ascarialu więc nic nowego i zaskakujacego tu nie ma

noo może poza ilością naiwniaków bo to jest bardzo zaskakujące.

nie polecam i proszę nie spamować tym syfem na mojej stronie

chcecie reklame to sobie kupcie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@Azprime? 

Shiyomi, na wstępnie, sprawy gildyjne załatwiaj sobie na PW, ale nie rozpowiadaj na tym forum bajek, bo jest to troche nie na miejscu. W zapowiedzi Santerii, jeszcze przed startem serwera, pisalem, ze są dwie gildie, które pomagają nam testować serwer, za co członkowie otrzymają równowartość SM w postaci 50 zł przelewem. Sama testowałaś serwer, sama nam pomagałaś, sama dostałaś na start pare SM za tą pomoc. To, że pokłóciłaś się tam z kimkolwiek z Gildii nie jest moją sprawą, a wymyślanie bajek o nielimitowanym ItemShopie jest lekko nie na miejscu. Skoro twierdzisz, że masz nielimitowanego IS i 20k SM proponuje, abyś je pokazała na łamach tego forum, z pewnością wszystkich to zainteresuje ;) Wcześniej bylo już parenaście podobnych osób do Ciebie, twierdząc, że mają po pare kkk yang, czy pierdyliardy SM, poziom umysłowy ten sam. Pozdrawiam.

Opublikowano

Shiyomi, na wstępnie, sprawy gildyjne załatwiaj sobie na PW, ale nie rozpowiadaj na tym forum bajek, bo jest to troche nie na miejscu. W zapowiedzi Santerii, jeszcze przed startem serwera, pisalem, ze są dwie gildie, które pomagają nam testować serwer, za co członkowie otrzymają równowartość SM w postaci 50 zł przelewem. Sama testowałaś serwer, sama nam pomagałaś, sama dostałaś na start pare SM za tą pomoc. To, że pokłóciłaś się tam z kimkolwiek z Gildii nie jest moją sprawą, a wymyślanie bajek o nielimitowanym ItemShopie jest lekko nie na miejscu. Skoro twierdzisz, że masz nielimitowanego IS i 20k SM proponuje, abyś je pokazała na łamach tego forum, z pewnością wszystkich to zainteresuje ;) Wcześniej bylo już parenaście podobnych osób do Ciebie, twierdząc, że mają po pare kkk yang, czy pierdyliardy SM, poziom umysłowy ten sam. Pozdrawiam.

Adrian nie prowokuj z tymi yangami i SM xD

Opublikowano

Adrian nie prowokuj z tymi yangami i SM xD

No skoro kolezanka twierdzi, ze ma 20k SM i nielimitowanego IS ode mnie to chce, aby pochwalila sie wszystkim graczom serwera.

Opublikowano

Shiyomi, na wstępnie, sprawy gildyjne załatwiaj sobie na PW, ale nie rozpowiadaj na tym forum bajek, bo jest to troche nie na miejscu. W zapowiedzi Santerii, jeszcze przed startem serwera, pisalem, ze są dwie gildie, które pomagają nam testować serwer, za co członkowie otrzymają równowartość SM w postaci 50 zł przelewem. Sama testowałaś serwer, sama nam pomagałaś, sama dostałaś na start pare SM za tą pomoc. To, że pokłóciłaś się tam z kimkolwiek z Gildii nie jest moją sprawą, a wymyślanie bajek o nielimitowanym ItemShopie jest lekko nie na miejscu. Skoro twierdzisz, że masz nielimitowanego IS i 20k SM proponuje, abyś je pokazała na łamach tego forum, z pewnością wszystkich to zainteresuje ;) Pozdrawiam.

powiedz mi w czym ja wam pomogłam xDDDD bo jakos nie przypominam sobie. Teraz probujesz to zatuszować. Niestety, wiem co jest prawą. Wiem ile SM dostał PussYCaR bo sama sprawdziłam, teraz ma okolo 1,5k juz i mowił "Paciu nie martw sie ISem, Hinc mowił, ze jak sie skonczy to da. ale nie mow albertowi ile sm dostalem.) O bugu tez nie wiedziales co? Sam albert rzucił mi poke, ze mam nie mówic nikomu o tym ;) Wyjebane mam w ta gildie. Nie mowie, ze ja mam nielimitowanego IS. MOwiłam o pussy,m, czytanie z zrozumieniem Adrianku. Ja osoboscie miałam okolo 3k. Z czego wyjebalam sms + dostalam 1,8 za bete i pomoc a na becie nie byłam a szczegolnie nie pomagałam xDDDDDD a to ile mialam SM da sie sprawdzic ;) poprostu boisz sie prawdy ;)

TO NIE SĄ BAJKI ;)

WIDAC ODRAZU KTO MA FULL IS ;)

QjprBF.png

Opublikowano

powiedz mi w czym ja wam pomogłam xDDDD bo jakos nie przypominam sobie. Teraz probujesz to zatuszować. Niestety, wiem co jest prawą. Wiem ile SM dostał PussYCaR bo sama sprawdziłam, teraz ma okolo 1,5k juz i mowił "Paciu nie martw sie ISem, Hinc mowił, ze jak sie skonczy to da. ale nie mow albertowi ile sm dostalem.) O bugu tez nie wiedziales co? Sam albert rzucił mi poke, ze mam nie mówic nikomu o tym ;) Wyjebane mam w ta gildie. Nie mowie, ze ja mam nielimitowanego IS. MOwiłam o pussy,m, czytanie z zrozumieniem Adrianku. Ja osoboscie miałam okolo 3k. Z czego wyjebalam sms + dostalam 1,8 za bete i pomoc a na becie nie byłam a szczegolnie nie pomagałam xDDDDDD a to ile mialam SM da sie sprawdzic ;) poprostu boisz sie prawdy ;)

TO NIE SĄ BAJKI ;)

To w koncu jak to jest z tym nielimitowanym ISem? Pare postow wczesniej niby był, teraz niby nie ma. Jak już chcesz kogoś oczerniać to przynajmniej rób to dobrze, bo gubisz się w tym co piszesz. Fajnie byloby rzucic pare dowodow, bo rownie dobrze moge napisac tutaj, że spałem z Tobą za SMy, ten sam poziom. ;)

Opublikowano

To w koncu jak to jest z tym nielimitowanym ISem? Pare postow wczesniej niby był, teraz niby nie ma. Jak już chcesz kogoś oczerniać to przynajmniej rób to dobrze, bo gubisz się w tym co piszesz.

naprawdę polecam Ci wrócić do szkoły i zacząć edukację jeszcze raz o ile ją w ogóle skończyłeś. Czytanie z zrozumieniem było w podstawówce. Błagam Cię, nie oczerniaj się przed ludżmi. Teraz sie nie przyznasz jak było naprawdę. Gdyby była historia zakupów za SM + ilość ich na koncie bym Ci pokazała, bo sam tego nie zrobisz. Doskonale wiesz, komu co mówiłeś a teraz zgrywasz idealnego admina ;) co ja będe z gównem polemizowała ;D ciao psie

QjprBF.png

Opublikowano

TO NIE SĄ BAJKI ;)

Shiyomi, ja wiem, że masz złamane serduszko, a kobieta (a może w tym wypadku raczej dziewczynka), która została tak brutalnie odtrącona przez swoją miłość, plecie różne głupoty. :v Twoje zachowanie jest doprawdy godne pożałowania, bo najpierw tak bardzo stoisz murem za swoją "paczką", a teraz starasz się ich oczernić, bo Twój ukochany miał inne zdanie, niż Ty? Pls, witamy w piaskownicy. 

naprawdę polecam Ci wrócić do szkoły i zacząć edukację jeszcze raz o ile ją w ogóle skończyłeś. Czytanie z zrozumieniem było w podstawówce. Błagam Cię, nie oczerniaj się przed ludżmi. Teraz sie nie przyznasz jak było naprawdę. Gdyby była historia zakupów za SM + ilość ich na koncie bym Ci pokazała, bo sam tego nie zrobisz. Doskonale wiesz, komu co mówiłeś a teraz zgrywasz idealnego admina  ;) co ja będe z gównem polemizowała ;D ciao psie

Jak już wspominasz o rozpoczynaniu edukacji - Tobie też by się przydała. Z ZROZUMIENIEM, no błagam.

Opublikowano

Pas na 30 poziom daje inne bonusy niż powinien według prezentacji. :)

Ponieważ pas ten daje mi bonus do hp i do pe a nie hp/potwory i kryt chyba. 

No i nie można bonować owego pasu ;)

Kiedy zostanie to poprawione? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...