Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

150kk to żaden majątek, wystarczy sprzedać perły, metale, troche kuponow i masz, tymbardziej, ze gospodarka z dnia na dzien sie rozwija i coraz wiecej yang jest w obrocie, mało tego, zwiekszylismy ich drop.

Tak tak, po 3/4 dniach gry ma 80 lv, skille P, full eq +9 (na ktore tez trzeba metale, perly) i do tego 150kk? Az tak zwiekszyliscie drop? To zmien na easy.

Opublikowano

Tak tak, po 3/4 dniach gry ma 80 lv, skille P, full eq +9 (na ktore tez trzeba metale, perly) i do tego 150kk? Az tak zwiekszyliscie drop? To zmien na easy.

Pisali medium z domieszką harda i easy, lol.

Poza tym dzisiaj top1 dostał perma :D

Opublikowano

Pisali medium z domieszką harda i easy, lol.

Poza tym dzisiaj top1 dostał perma :D

Za co? :P

Więc aby ogarnąc to 150kk trzeba okolo 3 tysięcy Smów...

100 sm = 1 perła = 5kk

150kk : 5kk = 30 * 100 sm = 3000 sm :) + wydać na to eq które ma to troche by wydał ;)

I wątpie aby w 3 dni wbił 80 i miał czas na dropienie... Sam w około 5h udało mi się jedynie wbić aure na m4 i tylko wbić 42 lvl (po starcie) I ledwo eq zrobić... Rozumiem że on miał full is ale bez przesady :)

@edit.

W sumie to byl uj nie eq :P

Oczywiscie z dropem i expem is..

Opublikowano

Serwera NIE POLECAM. Usuneli mi cale konto (stalo sie to podczas wylaczenia serwera i prac technicznych), cholera wie co sie z nim stalo, pisalem do azprajma, mowil ze przy wieczornej przerwie sie tym zajmie, mija drugi dzien i juz nawet nie walcze o konto, mimo tych kilkudziesieciu zl zostawionych w is

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Serwer zaniedbany przez GM'ow. Caly dzien forum nie dziala, około 40(na ts) osob czeka na zwrot SM, bugi w grze.. ehh

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Możecie zwiększyć drop fasolek albo żeby dawały 2k rangi bo skille stoją, a fasolek nie ma :v

Medal bohater nie dodaje tych bonusów, które są wymienione (mniej DMG daje, nie wiem jak expy, szybkości ataku na 100% nie daje i reszty nie pamiętam)

Dużo itemów się nie łączy np są 2 rodzaje draconisów, które różnią się tylko czymś tam w opisie.

Ze śmierci jest słaby drop(za słaby), chyba że ja miałem takiego pecha, no i czasami respią się 2 na jednej wyprawie.

Alchemia nie działa.

Niektóre misje mają bardzo małą szansę na wydropienie itemka (z metków pung-ma i 9 ogonów) albo w ogóle nie leci.

I tyle póki co :v

Opublikowano

Serwera NIE POLECAM. Usuneli mi cale konto (stalo sie to podczas wylaczenia serwera i prac technicznych), cholera wie co sie z nim stalo, pisalem do azprajma, mowil ze przy wieczornej przerwie sie tym zajmie, mija drugi dzien i juz nawet nie walcze o konto, mimo tych kilkudziesieciu zl zostawionych w is

Ja natomiast polecam sprawdzić, czy aby napewno wpisujesz dobre pasy, bo usunięcie Twojego konta w jakiejkolwiek z okoliczności jest niewykonalne. Mimo wszystko zapraszam na GG, tam najlatwiej jest sie ze mna skontaktowac, badz PW.

Możecie zwiększyć drop fasolek albo żeby dawały 2k rangi bo skille stoją, a fasolek nie ma :v

Medal bohater nie dodaje tych bonusów, które są wymienione (mniej DMG daje, nie wiem jak expy, szybkości ataku na 100% nie daje i reszty nie pamiętam)

Dużo itemów się nie łączy np są 2 rodzaje draconisów, które różnią się tylko czymś tam w opisie.

Ze śmierci jest słaby drop(za słaby), chyba że ja miałem takiego pecha, no i czasami respią się 2 na jednej wyprawie.

Alchemia nie działa.

Niektóre misje mają bardzo małą szansę na wydropienie itemka (z metków pung-ma i 9 ogonów) albo w ogóle nie leci.

I tyle póki co :v

Za parenascie minut wrzuce bugfixa, ktorego wprowadzamy nad ranem dzis. Co do dropu fasolek etc, w weekend bedzie dostepny dosyc ciekawy event ze szkatami, z ktorych dropic beda Owoce Zycia ;)

Opublikowano

Czy quest "Królewicz bez butów" siedzę 40 minut w m1 jinno na białych tygrysach i ani jedna cegła nie poleciała więc nie wiem czy coś bugnięte czy jak ?

Młode pająki na pustyni. Opis misji jest zły.

@edit: Gdzie ten bugfix?

Opublikowano

Zrobiłem mały test i wydaje mi się, że medal bohatera daje identyczne bonusy co pierścień siły woli. Tutaj takie mini wyniki ;p 

6394 - exp z czarnego orka 
7033 - z pierścieniem siły woli (10% expa więcej)
7672 - z wierzchowcem (20% expa więcej)
7033 - z medalem bohatera (50% expa więcej)
Opublikowano

Dokladnie, medal bohatera ma buga.. ;/ Azprime ile bedzie trwal event? Ten z szkatami o ktorym wyzej pisales..?;3

Opublikowano

Te 10 minut na tp do miasta tez zbugowane. Tepa od razu po 3 minutach.

Oj Azprime lepiej to ogarnijcie, bo może być źle.

za duzo rzeczy nie dziala :(

Opublikowano

moglibyście zrobić tak aby przy rejestracji podawać datę urodzin albo coś i ci poniżej rocznika np 97 nie mogliby zakładać kont.. bo zachowanie graczy na sym serwerze pozostawia wiele do życzenia xD

07581117645654319996.jpg

29917606158554331519.jpg

Opublikowano

Fajny serwerek. Robie sobie misje tepam się na Wężowe Pole i mnie wywala. Gdy chce się zalogować i wybieram postać to wywala mnie do menu logowania.

Opublikowano

Siemano, opłaca się wbić na serwer i popykać czy strata czasu?

Strata czasu, serwer jest cały pobugowany i niedopracowany tak jakby go robili tydzień przed startem ^^ także osobiście nie polecam. 

xD 

Opublikowano

@Azprime można prosić o zdjęcie tego? http://scr.hu/77lv/5nq3i wczoraj na ts sprawdzałeś mnie.. bana zdjąłeś ale 500h na chat to troche sporo i nie wiem czy robic nową postać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...