Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaramy sie zrobic to dzis w nocy ale nie obiecuje, najpozniej w weekend bedzie do dostepne, chcemy w pierwszej kolejnosci poprawic dungeony poziomowe, przy czym mamy mega natłok pracy. Dzis rowniez odbedzie sie przerwa i podam bugfix.

Co do stanu graczy, 3 dni po starcie jest cala masa ludzi, tak jak userzy wczesniej pokazali. Wszystkie spoty niemalze pozajmowane i trzeba niekiedy bić się w 4 o jednego Metina. Aktualnie rynek wygląda tak, pamiętajcie ze są 3 dni po starcie, za tydzien duzo bardziej sie on rozwinie o nowe przedmioty ; )

Screensho_wsanenh.png

wy lepiej juz przerw nie robcie bo to wam nie wychodzi ulepy dropia tak samo przesmyk bug ze szkata .. w dodatku pas lniany mial dawac % na moby a daje pe i pz i nie mozna dodawac bonusow

ps dalej twierdzisz ze nie ma juz yang  z bugow? wkrecaj to ludziom dalej w dodatku pelno osob dostalo sm na free kumpel powiedzial wam ze doladowal za paypala i dostal ponad 5 k a ludzie ktorzy wydali zl do tej pory czekaja

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Posiadam rękawicę złodzieja z IS, a drop ani troszkę nie jest lepszy... Zbugowana? :(

Opublikowano

Posiadam rękawicę złodzieja z IS, a drop ani troszkę nie jest lepszy... Zbugowana? :(

Zalezy na czym sprawdzales. Na takie przedmioty jak blaski to ona nie dziala, aczkolwiek na bosy, czy skrzynki bossow juz tak : )

Opublikowano

Z tego co wiem na 100 stronie pisałeś, że już nie będziesz się wypowiadał, ale dalej piszesz więc tak sobie myślę. Gadasz, że administracja nas oszukuje a ty pisząc sam siebie oszukujesz więc zastanawiam się co gorsze i do tego te twoja pseudo "SS'y".

Powiem ci tak sam wbij a się przekonasz ci co się wypowiadają źle o serwerze to w większości osoby, które dostały bana.

Mogę ci powiedzieć, że serwer jest bardzo, ale bardzo dobry trochę gorzej z administracją, ale na całe szczęście wszystko szybko naprawiają.

Nic tylko grać. Polecam :)

Głąbie pisałem, że się nie wypowiem na temat tego screena i tych yangów co je mam na kontach...

Idź dalej przerabiać screeny w paincie :) Oczywiście, że będę bronił. Gram na serwerach Azprime od czasów sięgających pamięcią Revential. Każdy z jego serwerów, mimo jakichś problemów funkcjonował super. Poza tym znam tego człowieka i wiem, że nie odpuści, bo wie, że serwer ma potencjał. A ci co gadają, że zawinął kasę i się nie interesuje są bezmózgami. Myślicie, że ile serwer zarabia? Zsumujcie sobie opłaty za maszynę, za YT-berów, opłaty dla teamu, podatki. Tak na prawdę to teraz jest w plecy a nie do przodu, więc zamknąć się jeśli nie wiecie nic o zarobkach serwera. Tacy jak Ty predator, próbujący niszczyć czyjąś pracę są dla mnie zerami.

Dobra obrońco, to teraz mi powiedz jedno. Skoro te serwery Azprime są takie mega z*******e w c**j to czemu wszystkie po padały?

Opublikowano

Zalezy na czym sprawdzales. Na takie przedmioty jak blaski to ona nie dziala, aczkolwiek na bosy, czy skrzynki bossow juz tak : )

chuya prawda 50% dropu + rekawica z 10 wodzow i odrodzonych 0 rady/egzo

Opublikowano

jeśli możesz to napisz jak będziesz " dostępny dla graczy " na ts xD

Opublikowano

Pomimo wszystkim niedociągnięć gra się całkiem przyjemnie, prawdziwa rywalizacja o każde spoty, klasyka metina.

Polecam ;)

Opublikowano

na wyzszo levelowych bossach znacznie lepiej dropi. Sprawdz np. na przykladzie 9 ogonow.

Opublikowano

Czy quest "Królewicz bez butów" siedzę 40 minut w m1 jinno na białych tygrysach i ani jedna cegła nie poleciała więc nie wiem czy coś bugnięte czy jak ?

Zbugowana misja, dropi to na Młodych Pająkach. Takie mam info od ziomka.

Opublikowano

Dobra obrońco, to teraz mi powiedz jedno. Skoro te serwery Azprime są takie mega z*******e w c**j to czemu wszystkie po padały?

Jego dwa ostatnie serwery stały długo i do ostatnich graczy. ;)

Ascarial S1 padł przez bugi i małą ilość graczy na końcu oraz przez zbyt duże sumy rozdawanych sm za free na każde konto na serwerze przez co ludzie na końcu już nic w IS-a nie pakowali i upadł. ( moja opinia to jest ) Stał ponad rok.

Ascarial S2 padł przez te same błędy co S1 w mojej opinii. Stał jakieś 4 miesiące. 

Więc patrząc ogólnie po serwerach metina to i tak bardzo długo. ;)

Opublikowano

Ja mam rękawicę i z wodza leci mi 2x szkata + zwój i jeszcze w miarę szczęścia z szkaty leci zwój.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Tylko ja mam problem z Combo? Klikam książeczkę to pojawia mi się coś takiego (przy czym combo dalej na 0 i nie mogę używać) :
J66a29C.png

Ps. Kiedy będzie to szybsze zmienianie ch ?

Opublikowano

Jego dwa ostatnie serwery stały długo i do ostatnich graczy. ;)

Ascarial S1 padł przez bugi i małą ilość graczy na końcu oraz przez zbyt duże sumy rozdawanych sm za free na każde konto na serwerze przez co ludzie na końcu już nic w IS-a nie pakowali i upadł. ( moja opinia to jest ) Stał ponad rok.

Ascarial S2 padł przez te same błędy co S1 w mojej opinii. Stał jakieś 4 miesiące. 

Więc patrząc ogólnie po serwerach metina to i tak bardzo długo. ;)

tu bylo kilka mniejszych bugow co i tak team sie z nimi pierdoli juz od prau dni i nie moga zrobic no i gdyby nie ten bug na yang pol biedy jak by te yangi zostaly usuniete a tak nie bylo

Opublikowano

Tylko ja mam problem z Combo? Klikam książeczkę to pojawia mi się coś takiego (przy czym combo dalej na 0 i nie mogę używać) :

J66a29C.png

Ps. Kiedy będzie to szybsze zmienianie ch ?

Taki sam problem jest z czytaniem polimorfii i dowodzenia, z tego co wiem mają to poprawić wkrótce :)

Opublikowano

dobra daje sobie spokoj z tym serwerem podstawowych bugow nie umieja naprawic juz nie mowie o zablokowaniu wh bo nie ma nawet jebanego gm w grze zeby cos robil juz tylko zbiora troche kasy z is i sie zawina otwierajac nastepne gowno za kilka  miesiecy tak sie zastanawialem czemu przedluzyli start o te pare dni i to wlasnie w tym czasie robili serwer wczesniej edytujac kilka rzeczy nawet ich nie sprawdzajac

26 startuje fajny serwer napewno w chuy lepszy od tego i wiekszosc graczy z tego shitu pojdzie w pizdu

Opublikowano

dobra daje sobie spokoj z tym serwerem podstawowych bugow nie umieja naprawic juz nie mowie o zablokowaniu wh bo nie ma nawet jebanego gm w grze zeby cos robil juz tylko zbiora troche kasy z is i sie zawina otwierajac nastepne gowno za kilka  miesiecy tak sie zastanawialem czemu przedluzyli start o te pare dni i to wlasnie w tym czasie robili serwer wczesniej edytujac kilka rzeczy nawet ich nie sprawdzajac

26 startuje fajny serwer napewno w chuy lepszy od tego i wiekszosc graczy z tego shitu pojdzie w pizdu

Konfigurowali IS aby działał :D

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Nie polecam, zbyt wiele błędów i olewczy stosunek Administracji.

Osobiście uzyskałem pomoc, odpowiedź na kilka pytań itd także administracja jest ok... jedyny minus to taki że jest ich mało i nie szastają czasem jaki trzeba poświęcić na prowadzenie serwera :)

@Azprime zapomniałeś mi zdjąć blokady na chat chyba :D

Opublikowano

Serwer? Ogólnie z*******y, taki jaki powinien być... Ale administracja do dupy, sam wydałem hajs na początku i grało się nawet fajnie, ale jak na TS, zobaczyłem że ktoś dostał sm za darmo i nawet je rozdawał to zrezygnowałem...
Chcialem grac uczciwie, ale odechciało mi sie przez mase bugów i ludzi ktorzy je wykorzystywali...
z Yangbuga nadal są smy i eq a oni nic z tym nie robią...
Dzisiaj ktos pisal nawet, ze sprzeda konto na ktorym jest Full is, 80 lvl, full eq i 150kk ;)

o Nicku graczę mogą sie domyslac i chyba sami wiedza nawet kto.

Opublikowano

Dzisiaj ktos pisal nawet, ze sprzeda konto na ktorym jest Full is, 80 lvl, full eq i 150kk ;)

150kk to żaden majątek, wystarczy sprzedać perły, metale, troche kuponow i masz, tymbardziej, ze gospodarka z dnia na dzien sie rozwija i coraz wiecej yang jest w obrocie, mało tego, zwiekszylismy ich drop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...