Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

24 osoby czekają na kanale TS3 o SMy ale asprajmek siedzi sobie na forum hehe, ten serwer zostanie obrzygany w sobotę tak czuję ;) Już mi brak słów, wczoraj ok. 2 w nocy rozmawiałem z Aronem nt. mojego konta które zostało zbanowane za rzekomo oszustwo podczas wymiany itemków na handlu w metinie, Aron pisał z nim na fejsie ok 2 w nocy, że mam się pojawić ok 9-10 na TS3 to asprajmek będzie chciał ze mną porozmawiać a teraz mamy godzinę 17. Mój czas po prostu został stracony i widać jak ma wyjebane w ludzi na ten serwer nie wspomnę o ludziach co czekają o SMy i o tych SMach z konkursu po prostu mam(y) nauczkę z tego serwera co się nie powinno robić przed startem serwera i w trakcie grania na nim. kip kalm jak to powiada asprajmek mam nadzieje, że to szambo wypie*** w sobotę i będzie je***. Tyle z mojej strony KIP KALM END CZIL AŁT ELKO.

1385681103-U843596.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego pana posty to nie ma nawet co czytać. Co by się nie działo na serwerze to i tak będzie go bronił i polecał bo przecież pieniążki dostał za prezentacje :D

Idź dalej przerabiać screeny w paincie :) Oczywiście, że będę bronił. Gram na serwerach Azprime od czasów sięgających pamięcią Revential. Każdy z jego serwerów, mimo jakichś problemów funkcjonował super. Poza tym znam tego człowieka i wiem, że nie odpuści, bo wie, że serwer ma potencjał. A ci co gadają, że zawinął kasę i się nie interesuje są bezmózgami. Myślicie, że ile serwer zarabia? Zsumujcie sobie opłaty za maszynę, za YT-berów, opłaty dla teamu, podatki. Tak na prawdę to teraz jest w plecy a nie do przodu, więc zamknąć się jeśli nie wiecie nic o zarobkach serwera. Tacy jak Ty predator, próbujący niszczyć czyjąś pracę są dla mnie zerami.

Opublikowano

Idź dalej przerabiać screeny w paincie :) Oczywiście, że będę bronił. Gram na serwerach Azprime od czasów sięgających pamięcią Revential. Każdy z jego serwerów, mimo jakichś problemów funkcjonował super. Poza tym znam tego człowieka i wiem, że nie odpuści, bo wie, że serwer ma potencjał. A ci co gadają, że zawinął kasę i się nie interesuje są bezmózgami. Myślicie, że ile serwer zarabia? Zsumujcie sobie opłaty za maszynę, za YT-berów, opłaty dla teamu, podatki. Tak na prawdę to teraz jest w plecy a nie do przodu, więc zamknąć się jeśli nie wiecie nic o zarobkach serwera. Tacy jak Ty predator, próbujący niszczyć czyjąś pracę są dla mnie zerami.

JEŻELI KTOŚ BY ZROBIŁ SERWER ZA 5000 ZŁ I BY ZAROBIŁ 4000 ZŁ TO BYŁ BY USPRAWIEDLIWIONY BO NIE ZAROBIŁ?

ps myśl co piszesz

Opublikowano

Administracja nie zapomniała, ale też ma swoje życie, niestety.

Za godzinę około będę na ts. 

Opublikowano

Kurde wbijcie na serwer i sami się przekonajcie o tym że przyjemnie się gra.

Ja osobiście na serwerze nie mam przegrane sporo czasu bo z 4 godziny może. Dopiero po wystawieniu ocen przysiądę do serwera. :D 

Ale mogę polecić przyjemnie się gra exp do 30 poziomu bardzo szybki, zrobienie militara 30 poziom to jakaś godzina dropu w łatwym lochu małp. Łatwo o bronie na 30 poziom a misje początkowe dają nam bardzo przydatne przedmioty jak na początek gry.

Osobiście polecam i skutków bugów nie widać w grze no i są one cały czas poprawiane. ;)

Opublikowano

Tego pana posty to nie ma nawet co czytać. Co by się nie działo na serwerze to i tak będzie go bronił i polecał bo przecież pieniążki dostał za prezentacje :D

Z tego co wiem na 100 stronie pisałeś, że już nie będziesz się wypowiadał, ale dalej piszesz więc tak sobie myślę. Gadasz, że administracja nas oszukuje a ty pisząc sam siebie oszukujesz więc zastanawiam się co gorsze i do tego te twoja pseudo "SS'y".

Warto wbić na ten serwer? Po komentarzach widać, że na serwerze dzieje się coś niedobrego. Jest yangbug?

Powiem ci tak sam wbij a się przekonasz ci co się wypowiadają źle o serwerze to w większości osoby, które dostały bana.

Mogę ci powiedzieć, że serwer jest bardzo, ale bardzo dobry trochę gorzej z administracją, ale na całe szczęście wszystko szybko naprawiają.

Nic tylko grać. Polecam :)

837371446280124127260.png
Opublikowano
Uwaga Uwaga! Mamy dla Was pare darmowych kodów na SM za 3,69 pln do wykorzystania w ItemShopie! Kody należy wpisać na stronie santeria.com.pl w dziale z doładowaniami SMS. Kto pierwszy, ten lepszy!

5f07c2cc

52451591

db516ab5

68996ea2

c3922e6f

03c3d6e8

ad45bedd

299fa3fc

Opublikowano

@Azprime kiedy forum :(?

Pracujemy nad jego przeniesieniem z hostingu, ktory jest pod ostrzełem ddos, nie jest to latwa sprawa. 

Opublikowano

siedziałem na ts ponad 3h i nie było nikogo z administracji.. skoro tak widzicie prowadzenie serwera to powodzenia, bo o 2 bugach sami nie wiecie a jak chcę wam zgłosić " po cichu" aby więcej ludzi się nie dowiedziało to nie macie czasu  ;) Ci w temacie wiedzą jak sobie można sporo zł zarobić na tym pro elo serwerku :)

@Azprime długo mam czekac na odpowiedź na moje pytanie? czy dalej będziesz olewał i udawał że nie widzisz mojego pytania, które zadaje już po ram 3 : Podaj mi powód blokady mojego konta 

Opublikowano

@Azprime długo mam czekac na odpowiedź na moje pytanie? czy dalej będziesz olewał i udawał że nie widzisz mojego pytania, które zadaje już po ram 3 : Podaj mi powód blokady mojego konta 

Nie widzialem Twojego pytania, wiec na nie nie odpowiedzialem. Dostales bana za notoryczne oszustwa, zgłoszono mi 6. Jesli chcesz to wyjasnic, zapraszam na TS, bede w okolicach 22. Co do TS, jestesmy ukryci na swoich kanalach, po poke'ujecie nas jak pojebani, przez co nie mozemy nic zrobic.

Opublikowano

Pracujemy nad jego przeniesieniem z hostingu, ktory jest pod ostrzełem ddos, nie jest to latwa sprawa. 

Kiedy handel kostiumami? Na ostatniej przerwie technicznej tego nie zrobiliście ;x

Opublikowano

Kiedy handel kostiumami? Na ostatniej przerwie technicznej tego nie zrobiliście ;x

Postaramy sie zrobic to dzis w nocy ale nie obiecuje, najpozniej w weekend bedzie do dostepne, chcemy w pierwszej kolejnosci poprawic dungeony poziomowe, przy czym mamy mega natłok pracy. Dzis rowniez odbedzie sie przerwa i podam bugfix.

Co do stanu graczy, 3 dni po starcie jest cala masa ludzi, tak jak userzy wczesniej pokazali. Wszystkie spoty niemalze pozajmowane i trzeba niekiedy bić się w 4 o jednego Metina. Aktualnie rynek wygląda tak, pamiętajcie ze są 3 dni po starcie, za tydzien duzo bardziej sie on rozwinie o nowe przedmioty ; )

Screensho_wsanenh.png

Opublikowano

Nie widzialem Twojego pytania, wiec na nie nie odpowiedzialem. Dostales bana za notoryczne oszustwa, zgłoszono mi 6. Jesli chcesz to wyjasnic, zapraszam na TS, bede w okolicach 22. Co do TS, jestesmy ukryci na swoich kanalach, po poke'ujecie nas jak pojebani, przez co nie mozemy nic zrobic.

To poblokujcie sobie połki to przecież łatwe a ile spokoju wtedy jest

GaimdKk.jpg

Opublikowano

notoryczne oszustwa? hahah no widzę ładnie macie na serwerze :) to jeszcze pokaż mi dowody ;) bo jeśli ja wiem że takowych nie ma i nie ma prawa być to nie masz podstaw aby mnie banować ;) na serwerze grałem może z 1,5h i nie kupiłem ani nie sprzedałem ani jednej rzeczy a ty mi tu z notorycznymi oszustwami wyskakujesz :D

Opublikowano

Azprime kiedy dostane swoje sm-y napisz PW

Napisz do mnie nowa wiadomosc, tamta utonela gdzies w spamie chyba, mam srednio po 20/25 dziennie. Bede bardzo wdzieczny.

Opublikowano

Czy quest "Królewicz bez butów" siedzę 40 minut w m1 jinno na białych tygrysach i ani jedna cegła nie poleciała więc nie wiem czy coś bugnięte czy jak ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Napisz do mnie nowa wiadomosc, tamta utonela gdzies w spamie chyba, mam srednio po 20/25 dziennie. Bede bardzo wdzieczny.

Sprawdz skrzynke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...