Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AZPRIME ! dalej nie można handlować kostiumami i fryzurami z is, ani poprzez handel, ani na shopie ani wyrzucając go na ziemie ! ;<

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OSOBY WIERZĄCE W TO ŻE KTOŚ MA MILIARDY KASY SĄ  ŁATWO WIERNE ... AZPRIME MA DOSTEP DO BAZY I NIKT NIE MA POWYŻEJ 30KK NA KONCIE :)
OSOBY MÓWIĄCE ŻE MAJĄ 1,5KKK + SĄ FEJKAMI

Dzieki i pozdrawiam :)

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

AZPRIME ! dalej nie można handlować kostiumami i fryzurami z is, ani poprzez handel, ani na shopie ani wyrzucając go na ziemie ! ;<

Naprawcie to pls...

Opublikowano

OSOBY WIERZĄCE W TO ŻE KTOŚ MA MILIARDY KASY SĄ  ŁATWO WIERNE ... AZPRIME MA DOSTEP DO BAZY I NIKT NIE MA POWYŻEJ 30KK NA KONCIE :)

OSOBY MÓWIĄCE ŻE MAJĄ 1,5KKK + SĄ FEJKAMI

Dzieki i pozdrawiam :)

Ty za to jesteś łatwo wierny, że nikt nie ma powyżej 30kk. Myślisz, że jak ty nie masz to inni też nie mają?

Opublikowano

Wystarczy, że kupi powystawiane SMy i zrobi ssa wtedy można wierzyć :)

Skopiować obrazek w paincie jest jeszcze prostsze niż podrabianie cyferek.

@edit: Coś jest z książkami combo. Po przeczytaniu nic nie pojawia się na czacie.

Opublikowano

Takie tam w m1 :) Nie to, żebym się chwalił no ale :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/47d4fc868f122982.html

Jakby co to yangi są już na kilkunastu kontach :)

EDIT.

Bo zły link dałem :P

Chyba straciłeś troszkę yang :

post-127260-0-67013100-1434619984.png

Skopiować obrazek w paincie jest jeszcze prostsze niż podrabianie cyferek.

@edit: Coś jest z książkami combo. Po przeczytaniu nic nie pojawia się na czacie.

Też tak mam, ale combo wchodzi

837371446280124127260.png
Opublikowano

rozumiem ze strony nigdy się nie dorobicie? miałem ochote pograc na tym serwerze jednak co to za serwer bez strony..

Opublikowano

@ Pr3datorStudio A jak ci powiem, że po zbliżeniu widać, że cyferki są wklejane ? :)

W takim razie polecam udać się do okulisty :)

A yangi mam zamiar sprzedać więc nie będę nic w grze za nie kupował.

Z mojej strony to wszystko. Uważam temat za zakończony. Więcej w tej sprawie się nie wypowiadam.

Opublikowano

W takim razie polecam udać się do okulisty :)

A yangi mam zamiar sprzedać więc nie będę nic w grze za nie kupował.

Z mojej strony to wszystko. Uważam temat za zakończony. Więcej w tej sprawie się nie wypowiadam.

Trzymamy za słowo ;)

Opublikowano

Gre można ulepszyć, bugi naprawić(o ile się chce), ale podejścia administracji nie da sie zmienić.

Serwer miał być mega i super, ale okazało się, że na serwerze jest za dużo wałków i błędów a za mało zaangażowania i pracy ze strony administracji. To dziwne, żeby promocje w is były ważniejsze niż bugi, ale takie są realia.

Moja przygoda na tym serwerze, chociaż jeszcze się dobrze nie zaczęła, się skończyła. Nie chce za jakiś niedługi okres pomyślec, że tylko zmarnowałem czas.

Moja opinia: Nie ta administracja i nie te bugi a serwer byłby byłby rozwojowy i długi.

Skąd dropią stalki?

Opublikowano

Gre można ulepszyć, bugi naprawić(o ile się chce), ale podejścia administracji nie da sie zmienić.

Serwer miał być mega i super, ale okazało się, że na serwerze jest za dużo wałków i błędów a za mało zaangażowania i pracy ze strony administracji. To dziwne, żeby promocje w is były ważniejsze niż bugi, ale takie są realia.

Moja przygoda na tym serwerze, chociaż jeszcze się dobrze nie zaczęła, się skończyła. Nie chce za jakiś niedługi okres pomyślec, że tylko zmarnowałem czas.

Moja opinia: Nie ta administracja i nie te bugi a serwer byłby byłby rozwojowy i długi.

Skąd dropią stalki?

Mnie najbardziej rozbawiło to kiedy zobaczyłem że cały IS działa jak ta lala a wszystko inne pobugowane jak chuy,no ale cóż. Azprime :D

Nie polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mierny ten photoshop twój ;)

Nie martw się ziomeczku, ode mnie wtedy kiedy nabugowałem dużo osób dostało yangi, sm itp.

Co chcieli to porobili z tym, ale Azprime nic z tym nie zrobił.

Mnie najbardziej rozbawiło to kiedy zobaczyłem że cały IS działa jak ta lala a wszystko inne pobugowane jak chuy,no ale cóż. Azprime :D

Nie polecam

Testowali itemshop, a nie wojny gildii, dlatego im się start o 3 dni przedłużył.

Opublikowano

rozumiem ze strony nigdy się nie dorobicie? miałem ochote pograc na tym serwerze jednak co to za serwer bez strony..

santeria com pl 

@Skad wszystkie czescy medalu?

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie martw się ziomeczku, ode mnie wtedy kiedy nabugowałem dużo osób dostało yangi, sm itp.

Co chcieli to porobili z tym, ale Azprime nic z tym nie zrobił.

Testowali itemshop, a nie wojny gildii, dlatego im się start o 3 dni przedłużył.

Na screenie od twojego kolegi 9tka nachodzi na 4ke. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...