Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oczywiscie ze nikt nie ma powyżej 30kk xD w yangach... w sztabach to juz inna bajka ;)

W sztabkach też zostało sprawdzone. Potwierdzone info.

Opublikowano

oj nie zostało xD

Żałosny jesteś tak jak i OficerPL, exlir i tufu czy jak ten dzieciak się zwie. Sledze ten temat od 60 strony, negatywne komentarze praktycznie są tylko od was, wymyślone teorie spiskowe, przerabiane SS z gry. Twierdzisz, że masz te sztabki, to zrób filmik i pokaz, a nie debila z siebie robisz jak i reszta. Za wszelka cenę próbujecie oczernić Azprime i resztę załogi. Dziwicie sie, że nie ma z nimi kontaktu na TS3, jak siedzi 30 typa i ciśnie po Azprime jakby to był  ich kolega, albo i gorzej nawet, a przyjdzie coś do czego to wszyscy chcą pomocy od niego. W grze można szybko sprawdzić czy, jest ktoś z gry i z nimi porozmawiać. Gra jest sprawnie i systematycznie naprawiana.

Specjalnie dla was dzieci nabiłem 30 postów by to napisać. Nie pasi serwer bądź team to wypad z tego tematu i tyle.

Serwer polecam ! 

Opublikowano

Żałosny jesteś tak jak i OficerPL, exlir i tufu czy jak ten dzieciak się zwie. Sledze ten temat od 60 strony, negatywne komentarze praktycznie są tylko od was, wymyślone teorie spiskowe, przerabiane SS z gry. Twierdzisz, że masz te sztabki, to zrób filmik i pokaz, a nie debila z siebie robisz jak i reszta. Za wszelka cenę próbujecie oczernić Azprime i resztę załogi. Dziwicie sie, że nie ma z nimi kontaktu na TS3, jak siedzi 30 typa i ciśnie po Azprime jakby to był  ich kolega, albo i gorzej nawet, a przyjdzie coś do czego to wszyscy chcą pomocy od niego. W grze można szybko sprawdzić czy, jest ktoś z gry i z nimi porozmawiać. Gra jest sprawnie i systematycznie naprawiana.

Specjalnie dla was dzieci nabiłem 30 postów by to napisać. Nie pasi serwer bądź team to wypad z tego tematu i tyle.

Serwer polecam ! 

Wybacz, ale kiedy wstawiłem ss`y jak robie sobie źródełko yang to nagle serwer został wyłączony, a ja pobanowany. Dalej uważasz, że hejtuje i przerabiam ss`y?

Masz tutaj jeszcze raz tego ss`a.

MzlE48v.jpg

Gdzie jest przerabiany?

Ja od startu dałem ludziom SM, yang itp. Nie moja już wina co się dzieje dalej na serwerze, wyjebane mam w to, ale ja od siebie polecać nie będę, bo Adrian trzepie kapuchę na was tylko, a serwer i tak niedługo pewnie umrze, jak to jego serwery.

Opublikowano

Exíle Ile razy jeszcze ten sam SS wkleisz? Dobrze, wszyscy wiedzą, że był bug. Już go nie ma, a Twoje konta zostały zbanowane i yang usunięte. Więc w czym problem ? Była wpadka faktycznie, ale przez 40 stron, ciągle ten sam ss wklejasz... To już jest nudne i dziecinne. Nie zniechęcisz ludzi takim czymś do grania. Kto ma grać to gra. I gwarantuję, że graczy jeszcze przybędzie i zwisa im to, że był taki bug, który i tak nie ma skutków w grze teraz.

Serwer polecam. Gra się na prawdę ciekawie.

Opublikowano

Exíle Ile razy jeszcze ten sam SS wkleisz? Dobrze, wszyscy wiedzą, że był bug. Już go nie ma, a Twoje konta zostały zbanowane i yang usunięte. Więc w czym problem ? Była wpadka faktycznie, ale przez 40 stron, ciągle ten sam ss wklejasz... To już jest nudne i dziecinne. Nie zniechęcisz ludzi takim czymś do grania. Kto ma grać to gra. I gwarantuję, że graczy jeszcze przybędzie i zwisa im to, że był taki bug, który i tak nie ma skutków w grze teraz.

Jeśli dla Ciebie taki bug nie ma skutków w grze teraz to ja Ci serdecznie gratuluję toku myślenia :)

@Azprime jak jest powód blokady mojego konta? doczekam się odpowiedzi na to pytanie? :>

Opublikowano

Skoro znalazłeś buga  to czemu go nie zgłosiłeś tylko wykorzystałeś ? Świadczy to tylko o twojej inteligencji. Polska scena prywatnym metinow na tym sie opiera stworzyć, hejtowac, niszczyć, płakać ze upada... To co z tego ze zarabia hajs na tych co nie umieją grac bez IS, zresztą to jedyny jego dochód na otrzymanie strony, dedyka i ekipy. Ma pomysł na zarobek to go wykorzystuje.  Nie podoba Ci się ze zarabia na tym? To stwórz swój lepszy serwer i zobaczymy cwaniaczku 

Opublikowano

@Rabbitx9

Tobie to zwisa bo masz korzyści z gry na tym serwerze... Kogo zniechęci? np: mnie... Nie bd grał na serwerze gdzie tutaj yangi słabo lecą a Exlile nabugował 600kk.

A część yangów pewno została rozdana. :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Wkleiłem go bodajże przez te twoje 40 stron chyba AŻ 3 razy. Moje konta zostałby pobanowane, bo chyba proste jeśli dam ci SS z nickiem to będzie ban.

W dodatku wkleiłem go jeszcze raz, nie żeby pokazać ułomnosć administracji, a po to że ktoś mi wmawia, że go przerobiłem - wiec sami oceńcie.

@Rabbitx9

Tobie to zwisa bo masz korzyści z gry na tym serwerze... Kogo zniechęci? np: mnie... Nie bd grał na serwerze gdzie tutaj yangi słabo lecą a Exlile nabugował 600kk.

A część yangów pewno została rozdana. :)

Yang jak yang, ale też sm skupowałem i rozdałem :D

Opublikowano

też jestem ciekawy powodu zablokowania mojej postaci.. a zero info.... pytalem admina to nie ma uprawnien zeby to w ogole sprawdzic kto dal na ile i za co.

przecież przed chwila chwaliłeś sie, ze masz sztabki pochowane po kontach. Wez ty sie zastanów co piszesz 

Opublikowano

Tego pana posty to nie ma nawet co czytać. Co by się nie działo na serwerze to i tak będzie go bronił i polecał bo przecież pieniążki dostał za prezentacje :D

Opublikowano

Tego pana posty to nie ma nawet co czytać. Co by się nie działo na serwerze to i tak będzie go bronił i polecał bo przecież pieniążki dostał za prezentacje :D

a twoje posty z przerobionymi ss to mamy czytać? XDDDDDD 

Opublikowano

azprime sie wczesniej jakos tlumaczyl teraz juz nic nie wymysli 

Bo to tak jak walenie ścianą o mur. Nic nie dociera. Więc po co ma się męczyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...