Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bengalem powinno się więcej bić niż militarem a tutaj się okazało że militarem hity 311 a bengal 300 ;) co oznacza że nie dają bonusu 

Napłakałeś się to możesz już iść na inny serwer.

@Azprime

Nie zapomnijcie dodać małych fioletowych do handlary i zwiększyć drop dużych zielonych bo lipa jest... Co jest z tombolą i co robić za smocze znaki ? Bo trochę tego się nazbierało.

1385681103-U843596.jpg

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zafixowalismy rowniez blad z Ostrzem na surze.

Napłakałeś się to możesz już iść na inny serwer.

@Azprime

Nie zapomnijcie dodać małych fioletowych do handlary i zwiększyć drop dużych zielonych bo lipa jest... Co jest z tombolą i co robić za smocze znaki ? Bo trochę tego się nazbierało.

Zwiekszylismy do 3 sztuk. Smocze znaki jakos na weekend sie pojawia, a Tombola tylko w wybrane dni :)

Opublikowano

Ktoś z administracji mógłbym zdradzić ile jeszcze czasu będzie trwała ta przerwa? bo nie daliście żadnej informacji tylko że o 00:00 przerwa a nigdzie nie ma do kiedy.

Opublikowano

Mimo wielu problemów jakie spotkały serwer, presji na Administracji ja polecam. Wszystko idzie w lepszym kierunku, chodź do zarzucenia mam tylko czas na rozdawanie Smoczych Monet, chociaż nie oszukujmy się większość krzyczących nawet nie zrobiła przelewu ;)

PS.

Xewka jest drugi hosting.

Opublikowano

Jest wrzucona łatka na jakiś inny hosting niż na gugle?

Jak już pisałem wcześniej nie mogę jej pobrać :v

Opublikowano

W okolicach 2:00 serwer zostanie wlaczony.

@Azprime  będziesz zwracał sm lub kase za to że niektórzy nie dostali sm lub przez pewne rzeczy wcale nie zagrali a dali hajs na is?  :D

Wracam przeciez caly czas z Lya.

Opublikowano

Polecam, naprawdę lepszego harda z mediumem nie widziałem, ten błąd z yangami nie jest zbyt widoczny, czyli raczej naprawili, rynku to nie zepsuło nawet troszkę lepiej zadziałało.

Jest kilka bugów, które da się poprawić i mam nadzieję że to zrobią, szamanem gram, myślałem ze bedzie trudniej - ale daje radę !

Mam nadzieje ze nie padnie, w końcu Azprime....

Polecam, nie zjebcie tego ! 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Polecam, naprawdę lepszego harda z mediumem nie widziałem, ten błąd z yangami nie jest zbyt widoczny, czyli raczej naprawili, rynku to nie zepsuło nawet troszkę lepiej zadziałało.

Jest kilka bugów, które da się poprawić i mam nadzieję że to zrobią, szamanem gram, myślałem ze bedzie trudniej - ale daje radę !

Mam nadzieje ze nie padnie, w końcu Azprime....

Polecam, nie zjebcie tego ! 

Ty tak serio?

@SerwerA nie polecam, im dalej w głąb tym gorsze rzeczy tu sie dzieją.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Wiadomo o której będzie on?

@antywarn, skąd truta? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Ludzie pierdola ale tak czy siak jak sie pogra wiecej i ma sie juz wiekszy lvl to na prawde fajnie sie grai  warto grac mimio wszystko a ci co pierdola i tak graja .. ja osobiscie

POLECAM 

Powiem tak. Mimo złego startu, tych całych bugów, ddosów blablabla nadal się nie zniechęciłem do gry. Wręcz przeciwnie. Serwer ma potencjał. Przyjemnie się gra, fajni ludzie, miła atmosfera (nie to co tu ;f). Taki przykład, dropie sobie, szukam metków:
65927993725213073521.jpg

Sam klimat: lecisz po m2, znajdujesz metka, wbija zgraja 3 typa i bijesz metka w 4 osoby ;d. Dropisz fmsa godzine, po czym palisz go u kowala przy 85% ;D.
Właśnie tego szukałem. I po Moriesie, Alucardzie i rozczarowaniach z tymi serwerami związanymi, w tym przypadku zachowam zimną krew. I przeczekam aż minie gówno burza. 1.5k typa myślę, że to niezły wynik mimo wtopy.

Mam nadzieję, że serwer nie upadnie,a graczy będzie przybywać. Życzę powodzenia ;).

Mam takie samo zdanie ;) na serwerze na prawde sie gra mimo ze wtopili to ludzi i tak gra w c**j ;) a sam serwer po naprawieniu kilku rzeczy robi sie coraz przyjemniejszy dla oka i w ogole polecam ! 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Forum miało działać, jak zwykle dalej nie działa. ;>

Co do servera, neutrall. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...