Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie daję za wygraną, dlatego myślę jak pogodzić mój portfel i forsę..

nie mam hajsu jak zmartwień, ale gdybym nie miał co robić to robiłbym hajs... 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co was wzięło na te filozofie życia :x

Azprime w kostiumach są wbudowane bonusy i oprócz nich miksuje się wybrane czy ino się mixuje?

To błąd wizualny, poprawimy to niebawem, bonusy daja tylko te, ktore wymiksujesz.

Opublikowano

Dla mnie spoko ;) Niby odrzuca trochę ten ferment cały w prezentacji ale przyciąga dobry stary klimat ;) Może zostane na dłużej jeśli wszystko naprawicie.

Opublikowano

Powiem tak. Mimo złego startu, tych całych bugów, ddosów blablabla nadal się nie zniechęciłem do gry. Wręcz przeciwnie. Serwer ma potencjał. Przyjemnie się gra, fajni ludzie, miła atmosfera (nie to co tu ;f). Taki przykład, dropie sobie, szukam metków:
65927993725213073521.jpg

Sam klimat: lecisz po m2, znajdujesz metka, wbija zgraja 3 typa i bijesz metka w 4 osoby ;d. Dropisz fmsa godzine, po czym palisz go u kowala przy 85% ;D.
Właśnie tego szukałem. I po Moriesie, Alucardzie i rozczarowaniach z tymi serwerami związanymi, w tym przypadku zachowam zimną krew. I przeczekam aż minie gówno burza. 1.5k typa myślę, że to niezły wynik mimo wtopy.

Mam nadzieję, że serwer nie upadnie,a graczy będzie przybywać. Życzę powodzenia ;).

Opublikowano

@Azprime

Poprawcie drop zielonych dużych pot ze szkatułek blasku i dodajcie małe fioletki do handlary albo obydwa dodaj najlepiej bo z 50 szkatułek leci 3-4 poty zielone ...

Przeciez sa male fioletowe i zielone u handlarki. Duze leca po 1 sztuce z blaskow, mozemy zmienic na 3. 

Opublikowano

ile online ?

fake ze 1,5 niby o 8 rano bylo 1k po chuyu a co do tego ze azprime pobanowal to tez fake on sprawdzal ktore konta maja +30kk a jest dalej pelno kont po 10/15/20 kk  

dalej jest bug z przesmykiem (nie da sie otworzyc szkaty) 30% graczy bije na wh w tym top mental wali wiedzme i generala na wh w grze nie ma zadnego gm 

ciekawe co teraz napiszesz pewnie nic

jescze slowo na temat szakt balsku wiekszego syfu nie widzialem zeby lecial na innych s.... 1 zwoj egzo na ok 300 szkat i nikomu nie potrzebne poty i diamenty..

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Powiem tak. Mimo złego startu, tych całych bugów, ddosów blablabla nadal się nie zniechęciłem do gry. Wręcz przeciwnie. Serwer ma potencjał. Przyjemnie się gra, fajni ludzie, miła atmosfera (nie to co tu ;f). Taki przykład, dropie sobie, szukam metków:

65927993725213073521.jpg

Sam klimat: lecisz po m2, znajdujesz metka, wbija zgraja 3 typa i bijesz metka w 4 osoby ;d. Dropisz fmsa godzine, po czym palisz go u kowala przy 85% ;D.

Właśnie tego szukałem. I po Moriesie, Alucardzie i rozczarowaniach z tymi serwerami związanymi, w tym przypadku zachowam zimną krew. I przeczekam aż minie gówno burza. 1.5k typa myślę, że to niezły wynik mimo wtopy.

Mam nadzieję, że serwer nie upadnie,a graczy będzie przybywać. Życzę powodzenia ;).

Mam to samo, jeżeli poprawią te drobne bugi które zostały będzie git ;)

A jeżeli ktoś myśli, że bugowane yangi lataja po serwerze to niech zobaczy, że smy na szopach stoją. Gdyby ktoś miał, to by praktycznie wszystkie wykupił. Bo cena smów w yangach bedzie tylko rosła.

Polecam i zapraszam do gry !

Opublikowano

Mam to samo, jeżeli poprawią te drobne bugi które zostały będzie git ;)

A jeżeli ktoś myśli, że bugowane yangi lataja po serwerze to niech zobaczy, że smy na szopach stoją. Gdyby ktoś miał, to by praktycznie wszystkie wykupił. Bo cena smów w yangach bedzie tylko rosła.

Polecam i zapraszam do gry !

serwer nie jest zly ale w*****a mnie te walenie w chuya administracji tepych kutasow na wh nie moga pobanowac

i jedyny - to is i te itemy do pvp przesada mowia ze balansuja klasy a w is takie rzeczy...

hm czemu nie widac eq graczy na str w rankingu cos macie do ukrycia?

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Również polecam.  Dorobić się jest banalnie łatwo, byle by zrobić porządek  z bugami i serwer jest w porządku.

Co do tych yangów....jakoś tak narzekacie na gospodarkę serwera,a ona wręcz rozkwita pęłną gębą. Popyt jest na wszystko, gram 2 dzień, a mam eq ogarnięte + buff z eq na int i 4kk w eq (zarobione w jakąś godzinę). Jedyne co zostało, to cisnąć skile G, zarobić na IS i porobić kilka kont 30 lvl na WO :)

Ja mam w dupie te powiedzmy 2kkk na cały serwer, ceny powinny rosnąć i tak się dzieje. Bardziej martwią mnie te tysiące SM za free. Jak jeszcze to uda im się ogarnąć, to będzie git,

I nie rozumiem, po co ciągle są hejty na ten serwer....naprawdę nie macie co innego robić, tylko siedzieć pół dnia na forum i wylewać żale na adminów? (za wyjątkiem tych, którzy od startu SM nie dostali, tu się nie dziwię) I nie, nie liże dupy administracji, sam jestem poddenerwowany brakiem biologa na 30 lvl (co właśnie się naprawia), tylko wyrażam swoją opinię, bo mam do tego prawo, tak samo jak wy niektórzy macie prawy do krytykowania.Nikt wam nie zabrania, ale do k***y nędzy ile można w kółko pier*olic w koło macieja o tym samym?

@Azprime: Taka sugestia, drop szkat i zmianek bez rękawiczki pozostawia trochę do życzenia. Z całego WO w sumie 12 zmianek i 9 szkat. Aha, wejście do WO rzekomo kosztuje 500k, lecz tak naprawdę kosztuje ~200k. Popraw w opcjach dialogowych te 500k :) I czy będzie patcher?

Aha i ogarnijcie te boty biegające na WH. Na dzień dobry mogę dać nick jednego pana, którego nie zdążyłem nagrać, ale w logach się pokaże - GangAlbanii

Opublikowano

Zarobek na serwerze bardzo łatwy, dziś jakieś 60kk wpadło, poszło na SMy, które niestety drożeją, ale za to gospodarka rośnie, mimo kilku błędów może serwer trochę postoi. 

Co do średniej liczby ludzi nie jest to te 1500 ale 1200 owszem i jest to zadowalająca liczba, ma kto sklep opróżniać - jest na kim zarobić ;)

Opublikowano

Ślepota ludzia nie za granic, wyraźnie tutaj piszą osoby że serwer jest zbugowany, są osoby które mają full sm, yang z bugów, admin nic z tym nie robi a ludzie dalej się na taki pchają, a za miesiąc będzie płacz bo serwer zostanie zamknięty, to jest do przewidzenia po byłych projektach Azprime :)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ślepota ludzia nie za granic, wyraźnie tutaj piszą osoby że serwer jest zbugowany, są osoby które mają full sm, yang z bugów, admin nic z tym nie robi a ludzie dalej się na taki pchają, a za miesiąc będzie płacz bo serwer zostanie zamknięty, to jest do przewidzenia po byłych projektach Azprime :)

Czekam na dowody ;)

Opublikowano

Daruj już sobie.. Boże. -,-  Tak fajnie, wszyscy już wiedzą, skończ pier*olić.

Opublikowano

Daruj już sobie.. Boże. -,-  Tak fajnie, wszyscy już wiedzą, skończ pier*olić.

Łap takie drobiazgi  + BONUS

goudke.jpg

tutaj używanie buga mikstur do expa ;)

imbjww.jpg

pełno hacków na serwerze, gdzie osoby jak na ta filmiku nie dostały bana bo wpłaciły na is ;)

https://www.youtube.com/watch?v=A9xEoPv44hw

BONUS od2fi8.jpg

a bugi jak są tak są ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@UP, bengale daja bonusy, ale nie pokazuje ich w okienku, sprawdz sobie. Co do reszty nie bede tego komentowal, powod masz na poprzedniej stronie.

Opublikowano

@UP, bengale daja bonusy, ale nie pokazuje ich w okienku, sprawdz sobie. Co do reszty nie bede tego komentowal, powod masz na poprzedniej stronie.

Bengalem powinno się więcej bić niż militarem a tutaj się okazało że militarem hity 311 a bengal 300 ;) co oznacza że nie dają bonusu 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Sprawdzałem i hity są takie same... Bengal nie daje kompletnie nic. Nie widać w tabeli a przy hitach tym bardziej, przy uderzeniach ~1k - 10% to jest bardzo zauważalne a po wsiadaniu na bengala nie ma żadnej różnicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...