Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tufu ale na te bugi wystarczy dobrzy przysiąść i w ciągu dnia masz wszystko gotowe, przetestowane ale niestety wiadomo jak jest gdy się na hajsy leci ;D 

teraz tylko czekam na serwer @Endymion

Super, to nie wiem po co siedzisz w tej prezentacji, wylewasz swoje żale i spamisz jak pojebany. Ale ogolem propsuje za chęci, bo mi by się nie chciało hejtować administracji przez parenascie godzin dziennie przez 7 dni w tygodniu.

pliki serwerowe 10/10 a obsługa -5/10 człowieku co ty pierdzielisz za przeproszeniem.

tym potwierdziłeś że dyskusja z tobą nie ma sensu bo nawet do błędu się nie potrafisz przyznać a próbujesz mi wkręcić że nie potrafię czytać ze zrozumieniem. (fascepalm)

masz przed obsługą pliki serwerowe więc nie odnosisz się do prowadzenia serwera tylko do plików K***A!

Sielu, on to już potwierdził pare dni temu wytykając mi przenoszenie strony, po czym nie umiał przekierować DNS na googlowskie  :ninja:

DODAJCIE BUTY WIATRU DO NPC

DODAJCIE TP Z V3 DO V2 BO MOZNA TYLKO WRACAC DO MIASTA PRZEZ CO TRACI SIĘ PRZEPUSTKĘ

Po co buty wiatru, skoro wbudowane jest 150 SPD?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super, to nie wiem po co siedzisz w tej prezentacji, wylewasz swoje żale i spamisz jak pojebany. Ale ogolem propsuje za chęci, bo mi by się nie chciało hejtować administracji przez parenascie godzin dziennie przez 7 dni w tygodniu.

Sielu, on to już potwierdził pare dni temu wytykając mi przenoszenie strony, po czym nie umiał przekierować DNS na googlowskie  :ninja:

Po co buty wiatru, skoro wbudowane jest 150 SPD?

Azprime Santeria skończy jak ten projekt z Andrzejem? 

uuy7la.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Tufu ale na te bugi wystarczy dobrzy przysiąść i w ciągu dnia masz wszystko gotowe, przetestowane ale niestety wiadomo jak jest gdy się na hajsy leci ;D 

teraz tylko czekam na serwer @Endymion

no tak a azprim udaje ze nic sie nie dzieje normalka..

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

serwer pełen bugów a tym czasem na fb ! Promocja na sm! chłopy bierzcie bo serwer jeszcze działa :D

8s5by3.jpg

Widzę, że administracja chce jeszcze trochę grosza od ludzi wyciągnąć. Dopóki jeszcze ktoś tam gra :D a są osoby co nie wiedzą, że był tam yang bug i grają nieświadomi bo myślą, że wszystko jest okej :D

Opublikowano

Azprime Santeria skończy jak ten projekt z Andrzejem? 

Z reguły jestem uprzejmy i kulturalny, staram się trzymać zasad dotyczących swojej posady, ale tym razem musze to napisać. Odejdź od komputera, bo takiego bullshitu to ja nawet nie czytałem w wykonaniu 10latkow. Czegoś Ty się k***a człowieku uczepił? Na siłe szukasz spiny i zaczepki w tym temacie z naszej strony drążąc każdy możliwy temat.

no tak a azprim udaje ze nic sie nie dzieje normalka..

Nie udaje, tylko nie jestem typem człowieka, który siedzi w temacie i przez 10 postów pisze rozprawke na jeden temat. Był yangbug, poleciały bany, yangi wyczyszczone, opanowaliśmy sytuacje i okej. Po c**j mam się nad tym rozwodzić jak 80-letnia babcia siedząca w oknie? Cofnij sobie pare stron wczesniej to bedziesz mial odpowiedzi z mojej strony w tej kwestii.

Opublikowano

Z reguły jestem uprzejmy i kulturalny, staram się trzymać zasad dotyczących swojej posady, ale tym razem musze to napisać. Odejdź od komputera, bo takiego bullshitu to ja nawet nie czytałem w wykonaniu 10latkow. Czegoś Ty się k***a człowieku uczepił? Na siłe szukasz spiny i zaczepki w tym temacie z naszej strony drążąc każdy możliwy temat.

Nie udaje, tylko nie jestem typem człowieka, który siedzi w temacie i przez 10 postów pisze rozprawke na jeden temat. Był yangbug, poleciały bany, yangi wyczyszczone, opanowaliśmy sytuacje i okej. Po c**j mam się nad tym rozwodzić jak 80-letnia babcia siedząca w oknie? Cofnij sobie pare stron wczesniej to bedziesz mial odpowiedzi z mojej strony w tej kwestii.

Widać że Tobie puszczają nerwy bo zbyt wiele Twoich projektów nie wypaliło ;) kolego zarabianie na nas się właśnie kończy bo większość ludzi zauważyła co Ty wyprawiasz, odjeść od komputera to powinieneś Ty ze względu że nawet nie potrafisz naprawić bugów a tym bardziej item shop w grze wygląda ładniej niż cała gra ;) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Widać że Tobie puszczają nerwy bo zbyt wiele Twoich projektów nie wypaliło ;) kolego zarabianie na nas się właśnie kończy bo większość ludzi zauważyła co Ty wyprawiasz, odjeść od komputera to powinieneś Ty ze względu że nawet nie potrafisz naprawić bugów a tym bardziej item shop w grze wygląda ładniej niż cała gra ;)

Ja p******e XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja p******e XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oo Typowa osoba która nawet nie potrafi się przyznać do winy że mu na hajsie zależy,  Azprime przecież Ty zamiast robić serwer to robisz promocje na sm ;)

zostawię sobie to na pamiątkę przy kolejnym Twoim projekcie ;) 

7gbr21.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Odszedl od komputera, byliśmy wczoraj sie napić.

Opublikowano

­

Odszedl od komputera, byliśmy wczoraj sie napić.

Gównoburza czas start! Azprime zamiast zajmować się bugami, poszedł pić. Na stos k***a, na stos.

Opublikowano

­

Gównoburza czas start! Azprime zamiast zajmować się bugami, poszedł pić. Na stos k***a, na stos.

Żeby było lepiej piliśmy Harnasia. 8)

Opublikowano

piję sobie wódę, słucham KęKę, ze wszystkim jakoś teraz mi na rękę.

I nie mam żadnych zmartwień... Kiedy tak leżę z blantem. :>

Tylko mam jedno pytanie, czy nie masz hajsu dla mnie..?

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

umieram XDDDDD

Opublikowano

hajs to jebane ścierwo, dlatego wciąż ja nie mam tej fooorsy. :/

Opublikowano

Co was wzięło na te filozofie życia :x

Azprime w kostiumach są wbudowane bonusy i oprócz nich miksuje się wybrane czy ino się mixuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...