Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam Kei pocisnął po serwerze który reklamuje :D
Przewińcie materiał do 9:39

Dla leniwych
No gra trochę ludzi, ile teraz gra (sprawdza czat, 1469 graczy)
...tyle to może przesadzone ale około 800 gra na pewno. 

Nie polecam nikomu serwera. 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i jak z tymi bugami yang wyszło? była jakaś cofka czy coś? :D tak z ciekawości zapytam :v

edit..// z pewnego źródła wiem, że bugi nadal są... czyli cały czas to samo.... ^^

Ziomki ode mnie mają dalej yangi porozstawiane i sm. Także c***a wyszło, gdybym ss nie dał ile mam yang i jaki nick to dalej by Azprime się kwapił co jest grane.

Nie grajcie tutaj, mówię wam - szkoda czasu.

Opublikowano

Sam Kei pocisnął po serwerze który reklamuje :D

Przewińcie materiał do 9:39

Dla leniwych

No gra trochę ludzi, ile teraz gra (sprawdza czat, 1469 graczy)

...tyle to może przesadzone ale około 800 gra na pewno. 

Nie polecam nikomu serwera. 

Nie jest to przesadzone przesadzone jest bicie metków w m2 nawet w 5 osób ...

Opublikowano

Ziomki ode mnie mają dalej yangi porozstawiane i sm. Także c***a wyszło, gdybym ss nie dał ile mam yang i jaki nick to dalej by Azprime się kwapił co jest grane.

Nie grajcie tutaj, mówię wam - szkoda czasu.

I o to kolejny dowód że Azprime sie nie zna na prowadzeniu serwera, pliki serwerowe 10/10  a obsługa -5/10  serwer jest totalnie zbugowany ;)   Administracja nie jest chętna oddać pliki serwerowe w dobre ręce? 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

I o to kolejny dowód że Azprime sie nie zna na prowadzeniu serwera, pliki serwerowe 10/10  a obsługa -5/10  serwer jest totalnie zbugowany ;)   Administracja nie jest chętna oddać pliki serwerowe w dobre ręce? 

Sorry ale jebłem w tym momencie xDDDDDDD

Zapewne on się nie zajmuje plikami tylko wykłada kasę więc co ty pierdzielisz o jakiejś obsłudze :D peace. btw

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sorry ale jebłem w tym momencie xDDDDDDD

Zapewne on się nie zajmuje plikami tylko wykłada kasę więc co ty pierdzielisz o jakiejś obsłudze :D peace. btw

widacz że nie czytasz ze zrozumieniem! UWAGA cytuje ! "I o to kolejny dowód że Azprime sie nie zna na prowadzeniu serwera,"

czegoś w tym nie rozumiesz? >.< nie potrafi zarządzać, Obsługa czyli technicy itd a on się zapewne też tym zajmuje ^-^ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Koniec gry na serwerze. Za dużo bugów i problemów.

Konkurs na wierzchowca ! -> sss

To żeś pograł, tak samo jak na innych serwerach, na których zaczynałeś "serie" :P :P :P

Opublikowano

DODAJCIE BUTY WIATRU DO NPC

DODAJCIE TP Z V3 DO V2 BO MOZNA TYLKO WRACAC DO MIASTA PRZEZ CO TRACI SIĘ PRZEPUSTKĘ

Opublikowano

Osobiście nie polecam tutaj gry. Bez przesady. Serwer miał prawie 2 tygodnie obsuwy, gdzie podawano nam, że powodem tego jest system gildii, został on usunięty, co trwało baaardzo długo. Potem DDoS`y. A tak na prawdę widać, że serwer robiony na ostatnią chwilę. Peeeełno bugów, począwszy od questów, przez yang buga po SM`y. Dodam, że dwóch moich znajomych po zalogowaniu na stronie głównej znikąd dostało 1,2k SM. Zero profesjonalizmu, serwer na max miesiąc tak jak inne pseudo hardy. Jak nie wypali będzie Santeria S2, znowu naciąganie na kasę. Wszystko, ale to wszystko robione na ostatnią chwilę, do tego bez efektu, bo nic nie działa jak powinno.

Opublikowano

@SatanVeil czy do Ciebie naprawdę coś nie dociera? To już się robi męczące...

Pełno bugów, ciągle to słyszymy, a ludzie wymieniają dwa, maksymalnie 3 i tyle.

Opublikowano

widacz że nie czytasz ze zrozumieniem! UWAGA cytuje ! "I o to kolejny dowód że Azprime sie nie zna na prowadzeniu serwera,"

czegoś w tym nie rozumiesz? >.< nie potrafi zarządzać, Obsługa czyli technicy itd a on się zapewne też tym zajmuje ^-^ 

pliki serwerowe 10/10 a obsługa -5/10 człowieku co ty pierdzielisz za przeproszeniem.

tym potwierdziłeś że dyskusja z tobą nie ma sensu bo nawet do błędu się nie potrafisz przyznać a próbujesz mi wkręcić że nie potrafię czytać ze zrozumieniem. (fascepalm)

masz przed obsługą pliki serwerowe więc nie odnosisz się do prowadzenia serwera tylko do plików K***A!

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@SatanVeil czy do Ciebie naprawdę coś nie dociera? To już się robi męczące...

Pełno bugów, ciągle to słyszymy, a ludzie wymieniają dwa, maksymalnie 3 i tyle.

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania ,gdzie ja cos napisałem o bugach ?

Ja zacytowałem to ze jest aktualnie promocja na SM a wy nie potraficie oddac mi SM twoje tlumaczenie ze mam napisac do firmy oferujacej usługi i na tym sie zakonczyła rozmowa nie dałas mi zadnego dalszego info a Sm mozecie oddac od reki tylko wy nic nie robicie ...

Opublikowano

Główna waluta na serwerze to SM, dlatego serdecznie odradzam grę tutaj, przez yangbug gospodarka cen poszła w góre jak mój drągal kiedy widzi sunie w legginsach. Nazwa powinna brzmiec ItemShopMt2 : ) 

Opublikowano

pliki serwerowe 10/10 a obsługa -5/10 człowieku co ty pierdzielisz za przeproszeniem.

tym potwierdziłeś że dyskusja z tobą nie ma sensu bo nawet do błędu się nie potrafisz przyznać a próbujesz mi wkręcić że nie potrafię czytać ze zrozumieniem. (fascepalm)

masz przed obsługą pliki serwerowe więc nie odnosisz się do prowadzenia serwera tylko do plików K***A!

ojj kolego nie unoś się tak bo Ci żyłka pęknie ;) w kwestii 10/10 chodziło o wykonanie plików serwerowych, o jakość gry, przystosowanie do gry, właśnie mi udowodniłeś że nie skończyłeś szkoły nie nauczyłeś się że "Ty" Pisze się z wielkiej litery ponieważ zwracasz się do drugiego człowieka ;) Obsługa czyli ktoś kto się zajmuje serwerem, nie wiem nie rozumiesz tego pojecia? jasno się wyraziłem że -5 za obsługe serwera czyli technicy i cała reszta a z tego co mi wiadomo to Azprime nie tylko daje kase a także zajmuje się serwerem, a z tego co widać to zbytnio nie potrafi naprawić zwykłych bonusów wierzchowców które się dostaje na start 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Widać że @Azprime już tylko na $$ patrzy tak więc nie polecam gry na jego serwerach obecnych jak i przyszłych

dowodem są starty Ascarial'a S2 i Santerii ( a pisałem - będzie to samo co z ascarial'em s2 ^^

Wbiłem na serwer pełno błędów i bugów - Najlepszy serwer 2015r. 

prez27.png

5k online <HAHAHA> $$$

Opublikowano

juz mnie huy strzela ile mozna czekac za smoczymi wgl brak zainteresowania ze strony teamu

Ciąglę spamuję, żeby pisać do mnie na pv jeśli jest problem, albo wbić na ts, też co jakiś czas piszę jak widzę, że ktoś czeka.

Opublikowano

ojj kolego nie unoś się tak bo Ci żyłka pęknie ;) w kwestii 10/10 chodziło o wykonanie plików serwerowych, o jakość gry, przystosowanie do gry, właśnie mi udowodniłeś że nie skończyłeś szkoły nie nauczyłeś się że "Ty" Pisze się z wielkiej litery ponieważ zwracasz się do drugiego człowieka ;) Obsługa czyli ktoś kto się zajmuje serwerem, nie wiem nie rozumiesz tego pojecia? jasno się wyraziłem że -5 za obsługe serwera czyli technicy i cała reszta a z tego co mi wiadomo to Azprime nie tylko daje kase a także zajmuje się serwerem, a z tego co widać to zbytnio nie potrafi naprawić zwykłych bonusów wierzchowców które się dostaje na start 

10/10 to moge dać prezentacji,plikom niestety nie bo pobugowane :v

Jak nie było by takich bugów oczywiscie że dałbym 10/10 ;d

Nie polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

10/10 to moge dać prezentacji,plikom niestety nie bo pobugowane :v

Jak nie było by takich bugów oczywiscie że dałbym 10/10 ;d

Nie polecam

Tufu ale na te bugi wystarczy dobrzy przysiąść i w ciągu dnia masz wszystko gotowe, przetestowane ale niestety wiadomo jak jest gdy się na hajsy leci ;D 

teraz tylko czekam na serwer @Endymion

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ciąglę spamuję, żeby pisać do mnie na pv jeśli jest problem, albo wbić na ts, też co jakiś czas piszę jak widzę, że ktoś czeka.

Potwierdzam, Olcia jest do tego upoważniona przeze mnie i pomaga mi w tym, takze zglaszajcie sie rowniez do niej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...