Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka była na ts kiedy ludzie pisali do Azprime na facebooku kiedy serwer itd to grzecznie im odpisywał że są szmatami,kazał wypierdalać itd po czym blok na facebooku :D

Kultura poziom hard

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myslę, że to nie Twoja sprawa, po co się pytam. I nie powinieneś w to wnikać. :> 

Wszedłem sprawdzić co i jak. 

Powiem Ci, że wszedłem teraz do m1 Jinno to ludzi, jak i shopów zajobane jest. No, o reklamę zadbał.

Skoncz juz pisac tym drugiem bo uwazasz sie za c**j wie kogo :).Prawda jest taka ze azprima ma inteligencje 14 latka na ascarialu s1 banowal ludzi z powodem "bo moge" "wypierdalaj"  i inne podobne :D.Tak sie osmieszali ze gracze taka beke krecili z tego forum typu dostane 50 pkt chce wymienic na patelnie albo misia :D.Tutaj widze tak samo jest dobrze ze nie pobieralem tego scierwa azprime dobrze wie ze cala topka napierdala na wh +  yangi bugowane tylko nie zbanuje kury ktora daje zlote jajka 

Opublikowano

Prezentacja:

Czy na serwerze są nowe questy ? TAK

Prawda:

Czy na serwerze są nowe questy ? NIE, są ściągnięte z Ascariala s2, po co pisać je od nowa.

Moglibyście się przyłożyć, nie chce mi się robić tego samego do 70lv

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Na pustym koncie miałem 6750SM!!! NA PUSTYM ZAŁOŻONYM PRZED STARTEM.

Wszystko już spieniężone i gra skończona.

Dziekuje

imetin_logo.png

Opublikowano

Skoncz juz pisac tym drugiem bo uwazasz sie za c**j wie kogo :).Prawda jest taka ze azprima ma inteligencje 14 latka na ascarialu s1 banowal ludzi z powodem "bo moge" "wypierdalaj"  i inne podobne :D.Tak sie osmieszali ze gracze taka beke krecili z tego forum typu dostane 50 pkt chce wymienic na patelnie albo misia :D.Tutaj widze tak samo jest dobrze ze nie pobieralem tego scierwa azprime dobrze wie ze cala topka napierdala na wh +  yangi bugowane tylko nie zbanuje kury ktora daje zlote jajka 

Ja? Piszę tak bo lubię i mogę. Hejty On. :f 

Nie znam Go osobiście, więc nie mi to oceniać. 

Co do servera. Mam nadzieje, że to ogarniesz bo server jest tego wart. :> 

Wrócę na server, jak wszystko wróci do normy. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Każdy z administracji reprezentuje jakis poziom :D Ten pajac który mnie banował jest zabawny na poczatek zbanował mnie bo miałem nick ,,Kiedy k***a odzyskam SM"  dziwne ze miałem taki nick jak czekam na sm ponad 3dni..

Po banie napisałem do tego baranka ale mi nie odpisywał wiec go przyspamowałem no cóz jak nie ma jak oddac Sm to sie banuje :P

fQWli38.png

Odpisywałam Ci już KILKAKROTNIE co z Twoimi SM. Przykro mi, że nie docierają do Ciebie najprostrze sprawy, ale nic na to nie poradzę.

Opublikowano

Odpisywałam Ci już KILKAKROTNIE co z Twoimi SM. Przykro mi, że nie docierają do Ciebie najprostrze sprawy, ale nic na to nie poradzę.

ludzie od startu czekają na sm i nie dostali a ludzie którzy nie kupowali dostali. hmmm ?

Ile online w tym momencie?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobra wypierdalaj, i tak już nie zarobisz .

Server nie godzien uwagi, nie wchodzcie nawet na strone . CHyba, że macie WH to zapraszam..Spierdolmy ten server bardziej [;

Opublikowano

Czo ta prędkość pobierania tak spada :( było 1.2 mb wychodze z pokoju... wchodze... 114 kb :(

Mentosik ale po co tracisz transfer na serwer skoro administracja to totalne dzieci i nic nie potrafią zrobić? poczytaj posty że serwer jest zbugowany w 110% 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Almost Tobie również pisałam na pv, przekazywałam słowa Azprime.

mam do Ciebie pytanie: Nie jest wam wstyd że nas okradacie? że robiliście serwer na ostatnią chwilę? i że mimo bety macie więcej bugów niz na becie? te same Bugi co na s1 s2 a Santeria to czysta s3 na hajs ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

yangow nie usuneli,  ktos sprytny ten wie jakie jeszcze dzialaja,   na chwile obecna z kolega szukamy innych bledow w grze :D pozdrawiam biedakow metinka :)

Opublikowano

mam do Ciebie pytanie: Nie jest wam wstyd że nas okradacie? że robiliście serwer na ostatnią chwilę? i że mimo bety macie więcej bugów niz na becie? te same Bugi co na s1 s2 a Santeria to czysta s3 na hajs ;)

W jaki sposób okradamy? Od 2 dni siedzę i robię listy z osobami, które jeszcze nie mają SM. Większość jest już przyznana.

Fajny server z yang bugiem parę osób już nieźle zarobiło pozdro dla kumatych:) ciekawe kiedy Azprime sie kapnie :D

Yangbug jest już zlikwidowany.

Opublikowano

Ogólnie serwer polecam, łatwo o yangi, jeśli chodzi o item shop to tanio a dużo, administracja stara się  o graczy oraz pomaga na tsie. Jeszcze mam takie małe pytanko skąd truta bo nie doczytałem? 

Opublikowano

Ogólnie serwer polecam, łatwo o yangi, jeśli chodzi o item shop to tanio a dużo, administracja stara się  o graczy oraz pomaga na tsie. Jeszcze mam takie małe pytanko skąd truta bo nie doczytałem? 

Pomaga? Pomoc wyglada tak ze Azprime wbija na kanał,nie powie ani słowa. Zbanuje pare osób co spamują że maja problem czy coś po czym wychodzi z kanału jakby nigdy nic i po kilku godzinach czynność powtarza :D

Tak trudno zablokować chat? Ohh... lepiej pobanować i wyjsc a potem gadać ze spam robili xDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

W jaki sposób okradamy? Od 2 dni siedzę i robię listy z osobami, które jeszcze nie mają SM. Większość jest już przyznana.

Yangbug jest już zlikwidowany.

A SM za konkursy?­

Riper.

tenor.gif

Opublikowano

niestety yangbugi dzialaja jeszcze :)  wali mnie serwer i nie bede na nim gral, dlatego pisze ze jeszcze sa przynajmniej 3bugi z kasa, hej

Opublikowano

ile online na serwerze?

niestety yangbugi dzialaja jeszcze :)  wali mnie serwer i nie bede na nim gral, dlatego pisze ze jeszcze sa przynajmniej 3bugi z kasa, hej

polska cebula, chce grać, zna bugi, ale nie wypisze ich administracji

1f602.png

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ile online na serwerze?

polska cebula, chce grać, zna bugi, ale nie wypisze ich administracji

1f602.png

­

Bynajmniej jeden już usuneli :D

a ty na Beviarze nie potrafiłeś zmienić czytania Medali z 1h na 0 więc twoja wypowiedz jest tutaj akurat nieodpowiednia xD

:D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...