Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ bardzo dowód że topka bugowała sobie te mikstury expa 100% 

Nie zebym cos, ale pisalem wyzej o yang bugu, a nie o mozliwosci przerzucania Mikstur Madrosci do depozytu. 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz wymysli sobie jakas nie stworzona historie ze to pewnie ich dropki itd ze takie dziwne nicki... A co do czasu online nie realne jest wbic taki lvl bez miksy 100.

też tak pomyślałem że zacząć wymyślać że to ich dropki ale ewidentnie widać że bugowali by mieć mikstury ;)  i kolejne ss 

@Azprime nie żeby coś ale jesteś totalnie ślepy w tym co robisz i to Cie zaczyna gubić, nie zapomnij że jeżeli ktoś prosi Cie o zwrot pieniędzy za sm których i tak nie dostał to może Ciebie pozwać za oszustwa internetowe i nie tylko ;) a Twoje nazwisko miejscowość itd już wszyscy znają bo na ts3 było rozsyłane ;) zamknij ten serwer i oddaj lepiej pliki albo sprzedaj bo wtedy chociaż coś jeszcze zwiniesz do kieszeni jak PO 

imbjww.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie banujemy topki bo topka nic nie ma wspolnego z tym bugiem. Kolega, ktory podrzucil screeny, pokazuje TYLKO postacie z dziwnymi nickami i wymysla jakies niestworzone historie do screenow. Fajnie by bylo, gdyby jakos to udowodnil, skoro wie wszystko lepiej, niz nasza baza danych serwera. W nocy zbanowalismy 33 osoby po IP, ktore uzywaly tego buga, wyczyscilismy im konta i poprawilismy bug. Fakt, w tych 33 osobach byly osoby z wyzszym poziomem w rankingu, aczkolwiek z TOP10 nie bylo tam zadnej osoby, o ile pamieć mnie nie myli. Także jeśli chcesz się bawić w proroka, myśle, że to forum nie jest odpowiednim miejscem do tego. Koncze dyskusje ze swojej strony w tym temacie, poniewaz niekiedy ociera się ona o poziom taboretyzmu umyslowego, gdybyście mieli jakiś problem, czy pytanie, odpisze na nie. Dla potwierdzenia screen z bazy danych z zapytaniem, czy jakaś postać ma więcej niż 30kk yang.

wTA0QiU.png

A CO ZA PROBLEM ROZDZIELIC SOBIE KASE NA KILKANASCIE POSTACI? :)

Opublikowano

Nie zebym cos, ale pisalem wyzej o yang bugu, a nie o mozliwosci przerzucania Mikstur Madrosci do depozytu. 

Jeden ziomek sprzedał mi wczoraj 3k SM. Według ciebie nie ma nikt 30kk, a ja mu dałem 100kk. Czyli twierdząc po tobie, typ kupił SM, sprzedał mi za yangi a ty mu je wyczyściłeś xD

Opublikowano

HAHAHA
POZDRO AZPRIME DAŁ ZAPYTANIE W BAZIE O KONTA POWYŻEJ 30KK CZYLI JAK KTOŚ SOBIE POPRZEKŁADAŁ PO NP.20KK DALEJ MA TĄ KASĘ. POKAZUJE TO W 100% PROFESJONALIZM TEGO SERWERA. NIE SPINAM O TO, ŻE SĄ BUGI ROZUMIEM KAŻDEMU MOGŁO SIĘ ZDAŻYĆ. ALE NAPRAWA SERWERA ZAPYTANIEM 30KK + TO JEST LEKKO ŚMIESZNE POZDRO

Opublikowano

to sprawdzilem nie dziala a co o tym co pisalem wyzej

mowiac o serwerze to narazie gram poki beda gracze bo sam w sobie jest dobry pozak bugiem z biologiem i kilkoma mniejszymi ale chodzi o TEAM nie wykazujecie zainteresowania nie ma was w grze i na ts chociaz jak byscie zaczeli banowac graczy na wh bo jest ich duzo

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Dziki przesmyk już działa? Miał działać po tej przerwie w nocy i co z nim? :>

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Mi normalnie działa, zrobiłem spokojnie, nagrodę też dostałem.­

tenor.gif

Opublikowano

A ty co? Kilka postów wcześniej pisałeś, że serwer sobie odpuszczasz a teraz się pytasz o przesmyk? Po c**j ci to skoro tu podobno nie grasz? Z resztą nie jesteś jedyny który najpierw pisał, że ucieka z tego syfu a potem się okazuje, że nadal grają :D

Serwera nie polecam :)

Opublikowano

juz truta jest na serwie to pewnie z 40% jest z ripa

A może szkaty są zbugowane ? lub dostał ją od azprime ? na tym serwerze już wszystko jest możliwe. 

Serwer jest cały pobugowany, nie polecam. 

xD 

Opublikowano

Dlaczego topka ktora bugowala miksy 100% nie mabana? Wbijali 20 lvl po zmianki? xD

Nie polecam

Tak kur.wa.... nagle co druga osoba ma po 10 kont a na nich miliardy Yang.... takie pierdolenie kota w ogon, bo póki co tylko jedna osoba udowodniła że ma " yangi " pobugowane.

Officer i TuFu możecie łaskawie spierd.alać już z tego tematu ?  bo irytujecie w chu,j ludzi swoim debilizmem .... P.S.  szkoda TuFu że na tsie taki wyszczekany nie jesteś.

A co do Azprime .... może ogarnąć i dać nam konkretną odpowiedź ? to że yangbug usunięty to wiemy, ale co z itemami za tego buga ? nie mam zamiaru wchodzić na serwer z myślą że ja będę zapierdalał jak osioł na itemy i dropił, gdzie inni stali w m1 i zarobili w pare h.

Mam dyskutować z idiotami co niby mają po 20 lat a ich jedyny tekst to '' stól pizde '' '' twoja stara '' '' wypierdalaj '' '' wyrucham ci matke '' ?

No ja nie mam zamiaru gadać z taka hołotą :D 

Serwera nie polecam

juz truta jest na serwie to pewnie z 40% jest z ripa

Jeśli ma ja ktoś z '' BlueEyes '' to nie ma bata że nie dostali od kogos z administracji,tak wyglada gra topki z ascariala s1 :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

W ogóle to skąd tyle osób na takim marnym serwerze wystartowała. Rozumiem, że reklama dobra była?

Taki hype bo dobra prezentacja,a tak naprawde serwer okazał sie wielkiem bugiem ;)

Jak start miał być 12.06 bo byly bugi a wystartował 15.06 to ja nie wiem co by było jakby wystartował tego 12 :D

Nie polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

A ty co? Kilka postów wcześniej pisałeś, że serwer sobie odpuszczasz a teraz się pytasz o przesmyk? Po c**j ci to skoro tu podobno nie grasz? Z resztą nie jesteś jedyny który najpierw pisał, że ucieka z tego syfu a potem się okazuje, że nadal grają :D

Serwera nie polecam :)

Myslę, że to nie Twoja sprawa, po co się pytam. I nie powinieneś w to wnikać. :> 

Wszedłem sprawdzić co i jak. 

W ogóle to skąd tyle osób na takim marnym serwerze wystartowała. Rozumiem, że reklama dobra była?

Powiem Ci, że wszedłem teraz do m1 Jinno to ludzi, jak i shopów zajobane jest. No, o reklamę zadbał.

2e6ftab.png

Opublikowano

Myslę, że to nie Twoja sprawa, po co się pytam. I nie powinieneś w to wnikać. :> 

Wszedłem sprawdzić co i jak. 

Powiem Ci, że wszedłem teraz do m1 Jinno to ludzi, jak i shopów zajobane jest. No, o reklamę zadbał.

Zadbał o reklame jak i o anty reklame ;>

79160594027661829163.png

Opublikowano

Każdy z administracji reprezentuje jakis poziom :D Ten pajac który mnie banował jest zabawny na poczatek zbanował mnie bo miałem nick ,,Kiedy k***a odzyskam SM"  dziwne ze miałem taki nick jak czekam na sm ponad 3dni..

Po banie napisałem do tego baranka ale mi nie odpisywał wiec go przyspamowałem no cóz jak nie ma jak oddac Sm to sie banuje :P

fQWli38.png

Opublikowano

Dokładnie. To tylko kwestia czasu i będzie to samo co z Alucardem :D

Ciekawe jak pousuwał nabugowane yangi kiedy wszyscy sb porozdzielali je na wielu kontach i postaciach :D

Każdy z administracji reprezentuje jakis poziom :D Ten pajac który mnie banował jest zabawny na poczatek zbanował mnie bo miałem nick ,,Kiedy k***a odzyskam SM"  dziwne ze miałem taki nick jak czekam na sm ponad 3dni..

Po banie napisałem do tego baranka ale mi nie odpisywał wiec go przyspamowałem no cóz jak nie ma jak oddac Sm to sie banuje :P

fQWli38.png

Nie próbuj nawet,prędzej bana dostaniesz na ts niż sm dostaniesz :D

Kolega dostał 4x perma za to ze spamil o smy,nie odpisywali tylko banowali ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że xBogu wczoraj przyznał się, że  bugował te miksutry, a Azprime nic z tym nie zrobił... xBogu napisał coś w stylu "Gdybym Ja nie powiedział o tym bugu to byście się dowiedzieli  gdzie po 90 lv " więc proszę was... od 1-57 lv pizgałem na WH bez krycia się i jakoś nie dostałem bana(pozdrawiam te osoby, które niby nagrywali :>) Konto usunąłem ze względu na liczne bugi. 

Serwera nie polecam. 

Opublikowano

Obiecują oddanie smów a teraz banują na ts0ue.

Azprime wypierdalaj, ukrywasz przekładanie sobie M.Doś przez topke? Dlaczego wszyscy mają konta z 20 lv o nickach: sadfasd asdasd

Serio, taki tępy jestes? Czy kolesiostwo masz tam na serverze i kumplom dupe ratujesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...