Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego mam teraz taki blad? 

Traceback

Error: "module" object has no attribute error ? 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na ts`ie na poczekalni.. mam nick HANYS proszę o kontakt z administracją znalazlem bugi.

Opublikowano

Co zrobić jak wyświetlają mi się na czacie jakieś liczby przy expieniu?

Nie siedzieć tyle przed komputerem.

Opublikowano

Nie siedzieć tyle przed komputerem.

To miało być zabawne czy jakie? Oświeć mnie proszę...

Ponawiam pytanie Co zrobić jak wyświetlają mi się na czacie jakieś liczby przy expieniu?

Opublikowano

Co zrobić jak wyświetlają mi się na czacie jakieś liczby przy expieniu?

Łatkę masz na to. Patrz najlepsza odpowiedź.

@Azprime

To z SM robi się już żenujące mówisz, że trzeba czekać, ale ile kur mam czekać nie grałem jeszcze bo czekam na te jeb... SM i czekam tak od środy choć niby twierdziłeś, że w sobotę wszystko już rozdałeś pisząc na PW nie odpisujesz a twierdzisz, że masz dużo wiadomości. Po prostu jak byś je sprawdzał to byś ich tyle nie miał. Mieliście czas cały weekend, ale byliście zajęci jakimś systemem gildi, który i tak nie był konieczny na samym początku gry. A teraz nie macie czasu na inne rzeczy po prostu ŻENADA !!!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

dodajcie latke na zipa albo mega bo nie da sie go pobrac poniewaz jest przeciazenie 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Łatkę masz na to. Patrz najlepsza odpowiedź.

@Azprime

To z SM robi się już żenujące mówisz, że trzeba czekać, ale ile kur mam czekać nie grałem jeszcze bo czekam na te jeb... SM i czekam tak od środy choć niby twierdziłeś, że w sobotę wszystko już rozdałeś pisząc na PW nie odpisujesz a twierdzisz, że masz dużo wiadomości. Po prostu jak byś je sprawdzał to byś ich tyle nie miał. Mieliście czas cały weekend, ale byliście zajęci jakimś systemem gildi, który i tak nie był konieczny na samym początku gry. A teraz nie macie czasu na inne rzeczy po prostu ŻENADA !!!!

Dokładnie ... rozumiem wszystko ale jak mam zacząć grać jak kupilem IS po to aby miec lepszy start a teraz mam czekac bo w nocy oddacie SM to smieszne jest

Opublikowano

Gdy robiłam misje dziki przesmyk - dungeon 25 to nie miałam neta i mnie logło po czym wróciłam do m1 i nie miałam już tej misji da rade to jakoś odbugować czy muszę robić nową postać bo inaczej bonus stały stracony?

Opublikowano

Myślałem że pomimo wieku zaczynającego się powoli od 2.. będę rozumiał skróty młodzieży.. CO TO K... JEST GP? :D

czekamy na clienta

Z tego co wiem, to akurat GP znaczy Good Play i to nie skrót młodzieży tylko ogólnie wszystkich graczy :D

Co do serwera....to chyba moge polecić. Mimo iż Azprime czasami zajdzie za skórę, to prędzej czy później dopnie swego.

Tylko kur*a nie idzie połączyć Metina z W3... :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...