Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak bd ON niech ktos napisze bo jeszcze nie zaczalem tutaj gry i nie wiem czy mam tego clienta ktory dziala.

sygna2.png

Opublikowano

Jak bd ON niech ktos napisze bo jeszcze nie zaczalem tutaj gry i nie wiem czy mam tego clienta ktory dziala.

Będziesz musiał od nowa pobierać, ew. łatkę bo za chwilę będzie nowy 

Opublikowano

Ehh... Ile jeszcze? Wrócisz z roboty, szczęśliwy, że pograsz, a tu taki ch*j ;/

IMO zaraz powinni ruszyć ;p

Opublikowano

Czy administracja może dawać jakiekolwiek info tutaj? Myślę, że wszyscy gracze będą szczęśliwi, a dla was to na prawdę chwila roboty...

Nie ma nic bardziej wkurw*ającego niż brak informacji, a forum oczywiście nie działa...

Opublikowano

Ehh... Ile jeszcze? Wrócisz z roboty, szczęśliwy, że pograsz, a tu taki ch*j ;/

Serio, metin Cie uszczęśliwia? Bandę rozwydrzonych bachorów z armii jp, gp, hwdp i innych chujostw skaldujących imie swojego guru na wózku oraz pozostałych marginesów społecznych nazywasz szczęściem?

Powoli tracę wiarę w ludzkość.

Opublikowano

Serio, metin Cie uszczęśliwia? Bandę rozwydrzonych bachorów z armii jp, gp, hwdp i innych chujostw skaldujących imie swojego guru na wózku oraz pozostałych marginesów społecznych nazywasz szczęściem?

Powoli tracę wiarę w ludzkość.

Myślałem że pomimo wieku zaczynającego się powoli od 2.. będę rozumiał skróty młodzieży.. CO TO K... JEST GP? :D

czekamy na clienta

Opublikowano

Serwer sie juz odpala :)

Biolog nie działa, brak dunga na 25 lvl który miał być dla każdego od nowa... Wierzchowiec na start nadal nie działa. Zaczynam już wątpić w to co robicie.

Opublikowano

Ile mam kur** czekać na te smy możecie do ch** wafla zrobić automat w końcu ? -.-

Są problemy jak widzisz na serwerze. Chwilę się wstrzymaj. Takim pierd*leniem nie pomagasz im w pracy a tylko denerwujesz przez co robią wolniej. Client dochodzi do końca pobierania i zaraz zaczynamy gre. Nadal szukam ludzi do wspólnej gry. Więcej info na PW :)

Opublikowano

Co do misji z biologiem usiądziemy do tego w nocy, spokojnie :)

W ogóle coś zrobiliście z tego co miało zostać zrobione przez 45 minut a zajęło Wam 2h!

Dunga na 25 który był zbugowany nie ma a miał być przywrócony osobom, wierzchowiec nie działa nadal, biologa nie ma....

wtf?

Opublikowano

Co do misji z biologiem usiądziemy do tego w nocy, spokojnie :)

I co ktos ma czekac z lvlem bo w nocy to zrobicie?

Wiadomo bedzie za duzy lvl to potem dropic juz nie beda, smieszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...