Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Hahhahahahahahhahaahahaahahahah, Azprime poza liczeniem hajsu nic nie robi, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Serwera nie polecam, bo i tak padnie na morde jak każdy serwer azprajma.

Robie to co lubie  B) Wracając do tematu. Większość SM zaległych ogarnięta właśnie, poszło około 40 wpisów. Gdyby ktoś jeszcze nie otrzymal - Zapraszam na PW. ;)

PS. Dziękujemy za tak wielkie zainteresowanie :)

l15fiiZ.png

Opublikowano

Idealnie sie złożyło, za 10dni Vest***s. Ludzie zaczną odchodzić stąd i przyjdą tam ;]

Nie zapomnij ze vest*ris tez mial juz swoja szanse, a padl przez brak zainteresowania...
Opublikowano

Nie zapomnij ze vest*ris tez mial juz swoja szanse, a padl przez brak zainteresowania...

@Wreav nie zapomnij że serwery @Azprime też padały i to nie raz :)

czekam aż zrobią misje z biologiem itd bo sie zaczyna nudzic na serwerze bez misji ;)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Idealnie sie złożyło, za 10dni Vest***s. Ludzie zaczną odchodzić stąd i przyjdą tam ;]

I co, pograją tam 10 dni i pójdą na jakiś inny serwer? Tak wygląda Twój tok rozumowania. Jeśli Ty tak robisz to lepiej skończ z tą grą.

@Azprime SM za konkursy też przyznaliście?

tenor.gif

Opublikowano

@Wreav nie zapomnij że serwery @Azprime też padały i to nie raz :)

czekam aż zrobią misje z biologiem itd bo sie zaczyna nudzic na serwerze bez misji ;)

Tak jak pisalem wczesniej, dzis w nocy robimy przerwe celem poprawy wlasnie tego, o czym wspomniales.

Opublikowano

@Azprime liczę na to wyciągnąłeś już wnioski z tego co się kiedyś działo z Twoimi serwerami, z tymi hejtami które nie tylko leciały z mojej strony w Twoją strone, Robiąc serwery po to by zarobić to więcej stracisz niż zarobisz, zrób tak by się dobrze grało a pieniądze same będą wpadały za item shop bo ludzie będą z chęcią kupowali ;) sam by mógł ale nie jestem do końca pewny czy to się utrzyma, nie dajesz nam na razie takiej pewności bo mimo tej aktualizacji mój startowy bengal nadal nie daje bonusów :/ weź też pod wuagę że na byle jakim serwerze nie gra prawie dwa tysiące ludzi i chyba nie musze wspominać o moderatorze tego działu który z wami współpracował ;) 

goudke.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jak dla ciebie robienie dość dużego update i przechodzenie na nowa maszynę aby zapewnić stabilność przy 50 graczach to brak zainteresowania, to powinieneś sie zabic. Inni zamykają serwery gdy jest na nich 200 osob bo serwer nie zarabia, a ja dla tych 50 osob robiłem update, cisgle kombinowałem jak zapewnić stabilność i ty mówisz o braku zainteresowania?

Bez pozdrowień, technik Vesteris.

Opublikowano

Jak dla ciebie robienie dość dużego update i przechodzenie na nowa maszynę aby zapewnić stabilność przy 50 graczach to brak zainteresowania, to powinieneś sie zabic. Inni zamykają serwery gdy jest na nich 200 osob bo serwer nie zarabia, a ja dla tych 50 osob robiłem update, cisgle kombinowałem jak zapewnić stabilność i ty mówisz o braku zainteresowania?

Bez pozdrowień, technik Vesteris.

Jak u was grałem to pamiętam że w kilka dni pełne miasto graczy stało się puste. Gdy pytałem graczy, którzy zostali, pisali mi o braku zainteresowania administracji. Ja od razu się zmyłem, gdy zobaczyłem, że nie ma z kim grać.

Więc moja teoria jest oparta na wrażeniach twoich graczy, dlatego mogę nie wiedzieć jak było na prawdę ;)

Opublikowano

Jak u was grałem to pamiętam że w kilka dni pełne miasto graczy stało się puste. Gdy pytałem graczy, którzy zostali, pisali mi o braku zainteresowania administracji. Ja od razu się zmyłem, gdy zobaczyłem, że nie ma z kim grać.

Więc moja teoria jest oparta na wrażeniach twoich graczy, dlatego mogę nie wiedzieć jak było na prawdę ;)

Problemem były ataki, takie ataki ze serwerownią sama kazała nam szukać innej bo sobie nie radzili ;) My jako administracja cały czas staraliśmy sie o reklamę, update, pomoc graczom.

Opublikowano

Pytanko, dropią z czegoś rękawiczki złodzieja w grze? 

WO tak ma być? Z całego WO na 35 lvl'u miałem 16 zmianek, i 9 blasków. :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Co zrobić jak nie działa mi Strona? Jak zrobić konto? :)

Azprime dodawał poradnik co zrobić by strona działała, poszukaj w tym temacie, mi strona cały czas działała, po starcie gdy płakaliście, że nie działa, mi działała, nie działała tylko gdy przenosili na inną. Nie wiem jaki problem macie w wejściu na stronę :D Może za trudne.

Opublikowano

Pytanko, dropią z czegoś rękawiczki złodzieja w grze? 

WO tak ma być? Z całego WO na 35 lvl'u miałem 16 zmianek, i 9 blasków. :v 

z metinów wypadają rękawiczki, mi akurat wypadła z metina cienia.

Opublikowano

Wyobraź sobie drogi chłopczyku że administracja interesowała się serwerem od samego początku aż do samego końca, nigdy nie miałem problemu z otrzymaniem pomocy, ani nikt z mojej ekipy. Często widywałem udzielającą się administrację w grze jak i na TS'ie, a o forum już nie wspomnę bo tam było chyba ich najwięcej xD. Gdyby administracja nie interesowała się serwerem, ani graczami wyobraź sobie że pewnie tego serwera już dawno by nie było. Serwer przetrwał gigantyczne ataki, gdzie inne serwery by już dawno poszły w niepamięć, a poza tym gdyby administracja miała " w poważaniu" serwer to pewnie o reworku by nawet nie myśleli. 

Opublikowano

Miałem 5.9kk otworzyłem sklep na ch1, pokupowali tam aury, pomoce smoka itd. było ponad 10kk, kick całego ch1 i wbijam na ch2 a tam 5.9kk i brak rzeczy które kupili.

@Azprime

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

godzina prawie 24.... jutro szkoła, a tutaj mimo wszystko sytuacja na metkach wygląda mniej więcej tak  XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Takie tam ... 6 osób bijących jednego metka....

89owff.jpg

Opublikowano

godzina prawie 24.... jutro szkoła, a tutaj mimo wszystko sytuacja na metkach wygląda mniej więcej tak  XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Takie tam ... 6 osób bijących jednego metka....

89owff.jpg

A ja sobie w red lesie sam siedzę. :D

Polecam, jest co robić! 

2e6ftab.png

Opublikowano

dajcie mi link do łatki bo nie moge pobrać z google drive 

Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku.

Ostatnio zbyt wielu użytkowników obejrzało lub pobrało ten plik. Spróbuj uzyskać do niego dostęp później. Jeśli plik, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest wyjątkowo duży lub jest udostępniany wielu osobom, zanim będzie on dostępny do pobrania lub obejrzenia, może minąć do 24 godzin. Jeśli nadal nie możesz uzyskać do niego dostępu, skontaktuj się z administratorem domeny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...