Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak up, już tego nie naprawicie bug jest od startu i rozeszło się to po graczach gg, sam na serwer bez resetu nie wbije. nark. 

Opublikowano

tutaj taki jeszcze ss`ik za yangi z bugu xD a takich kont od wczoraj mam chyba ze 3 xD

kSV6ON9.png

@Azprime

Ciekawe, jak usuniesz ci co kupili własnie sobie SM za te yangi hahah śmieszne to jest!  mi od rana własnie śmierdziało z typkami co mieli tyle kostiumów i co chwile zmieniali że nie mogłem uwierzyć że typ by nakupił tyle kostiumów i fryzek etc..

461_0xlady.png

Opublikowano

Usuńcie wszystkie yangi z serwera postacie pobanujcie i tak każdy ma po 100k czy 200 to nie problem odbić

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Hehe najlepszy byłby teraz komunikat:

"Ponowny start bez bugów juz w ten piątek. Zapraszamy i przepraszamy, ale robimy wszystko dla Waszej wygody i komfortu gry"

Ps. Jak coś to nie zastrzegam praw autorskich :D

Opublikowano

Rób ten reset szybciutko i gramy od nowa teraz.

@Skad zatruty miecz i kamienie duchowe?

Wystarczy, że usuną wszystie yangi na serwerze, i dadzą po powiedzmy 100k. Nie jest jeszcze za pozno.

Nie w ogóle a itemy które sobie ludzie pokupowali...
Opublikowano

Wystarczy, że usuną wszystie yangi na serwerze, i dadzą po powiedzmy 100k. Nie jest jeszcze za pozno.

a Ci ludzie, którzy mają całego is`a przez buga ? 

Opublikowano

Tutaj trzeba reset wszystkiego... a co z przedmiotami z IS-u i ten bug z SM na starcie serwera..

Opublikowano

Ciekawe co z osobami które kupiły sm i sprzedały je za YANGI, też dostaną zbanowane >? czy jak xD

Restart Serwera polecam, nic innego nie wchodzi w rachubę. Azprime zjeba.łeś i to ostro. 

PIĄTEK BEZ BUGÓW !@!!@!

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...